Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Άργησα να το δω…Οταν δεν θα παρε τηλ.
Θα σου στείλω μνμ αύριο πριν σε παρω τηλ
Άργησα να το δω…Οταν δεν θα παρε τηλ.
Ok. Πάρε σε καμμία ώρα.Άργησα να το δω…
Θα σου στείλω μνμ αύριο πριν σε παρω τηλ
"Η Αγγλίς τροφός μου"Καλημέρα, 'παιδιά'!
Ήταν πολλά τα χρόνια εδώ μέσα.
Από ένα σημείο και μετά έγινε ρουτίνα και αυτό κουράζει.
Κουράστηκα ενώ παράλληλα η πραγματική ζωή μου έγινε πολύ σύνθετη.
Πέρασα υπέροχα εδώ μέσα αλλά ήρθε η ώρα.
Όσοι μπορείτε, συνεχίστε το νήμα αυτό. Αλλά να θυμάστε ότι το νήμα αυτό δεν είχε ποτέ να κάνει με συνουσίες. Ήταν αρκετά παραπάνω από εφήμερες συνευρέσεις.
Στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Έγιναν πολλές προσπάθειες από πολλούς. Αλλά όλα έχουν ένα τέλος.
Θα ήθελα να αναφέρω ονόματα υπέροχων ανθρώπων που γνώρισα εδώ μέσα. Αλλά μπορεί και να αδικήσω κάποιους αν τους ξεχάσω [αυτή την στιγμή].
Η Αγγλίς τροφός μου έλεγε ότι στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Αυτή όμως είναι ακόμη στο ποτέ και τα χρόνια έχουν πια περάσει χωρίς επιστροφή.
Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα. Δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου.
Καλή τύχη!
Φεύγω.
“People have forgotten this truth," the fox said. "But you mustn’t forget it. You become responsible forever for what you’ve tamed. You’re responsible for your rose.”
Καλησπερα.Καλο Σκ.Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα την Τεταρτη απο κοντα ολους σας.Κριμα που δεν μπορεσα να σας ακολουθησω και μετα next time.Aπο τι ειδα περασατε πολυ ωραια.Χαιρομαι.
Χαζουλικο αλλά αρέσει στα γκλαμουρακια
Καλό ξημερωμα
Και θα αφήσεις πίσω εγγόνια και ανήψια έτσι στεγνά χωρίς διαθήκη......τς..τς..τς... Πουτανα θα το κάνουν το νήμα............Καλημέρα, 'παιδιά'!
Ήταν πολλά τα χρόνια εδώ μέσα.
Από ένα σημείο και μετά έγινε ρουτίνα και αυτό κουράζει.
Κουράστηκα ενώ παράλληλα η πραγματική ζωή μου έγινε πολύ σύνθετη.
Πέρασα υπέροχα εδώ μέσα αλλά ήρθε η ώρα.
Όσοι μπορείτε, συνεχίστε το νήμα αυτό. Αλλά να θυμάστε ότι το νήμα αυτό δεν είχε ποτέ να κάνει με συνουσίες. Ήταν αρκετά παραπάνω από εφήμερες συνευρέσεις.
Στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Έγιναν πολλές προσπάθειες από πολλούς. Αλλά όλα έχουν ένα τέλος.
Θα ήθελα να αναφέρω ονόματα υπέροχων ανθρώπων που γνώρισα εδώ μέσα. Αλλά μπορεί και να αδικήσω κάποιους αν τους ξεχάσω [αυτή την στιγμή].
Η Αγγλίς τροφός μου έλεγε ότι στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Αυτή όμως είναι ακόμη στο ποτέ και τα χρόνια έχουν πια περάσει χωρίς επιστροφή.
Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα. Δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου.
Καλή τύχη!
Φεύγω.
“People have forgotten this truth," the fox said. "But you mustn’t forget it. You become responsible forever for what you’ve tamed. You’re responsible for your rose.”
μαστα! καινουργιο γλυφτρακι εμφανιστηκε για να παρει την κληρονομια του θειουλη μου!Καλημέρα σε όλους ,
Εύχομαι η εβδομάδα να φέρει τύχη σε όλους μας !
...και θετικά αποτελέσματα εις τις αναζητήσεις μας.
Διαβάζω πως ο αγαπητός δημιουργός του νήματος αυτού θέλησε να "ξεκουραστεί" λίγο
από τις "υποχρεώσεις" του. Αυτό αποτελεί , σαφώς , εύλογη επιθυμία .
Έτσι (και ειδικότερα προς τιμήν του) θα πρέπει οι υπόλοιποι να διατηρήσουμε τόσο την ζωή και την
ποιότητα του νήματος όσο και τους "κανόνες" που ο ίδιος με αγάπη προς αυτό διατήρησε με ζήλο και εν μέσω
των υποχρεώσεών του όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή Δύναμη σε όλους.
C27. -
υ.γ. : "Φεύ"
μαστα! καινουργιο γλυφτρακι εμφανιστηκε για να παρει την κληρονομια του θειουλη μου!
γαμιεστε!
καλημεριζω τα ατιθασα νιατα του σαη!
καλη εβδομαδα σκατογεροι!
ΠΣΣΣΑΡΡΑΑΑΑ φίλε μου....
Ερώτηση ....
Πώς καθαρίζουμε τον Σκάρο ??
Χαζουλικο αλλά αρέσει στα γκλαμουρακια
Καλό ξημερωμα
Κωνσταντίνε πιπέρι στο στόμαΛυπάμαι ιδιαιτέρως για την παραπάνω αντίδρασή σου...
η οποία είναι το λιγότερο κουτή.
Αν δεν ήσουν επικυρωμένο μέλος του νήματος θα κατέβαινα πέντε έξι , ή ποιος ξέρει πόσα απαιτείται , επίπεδα
για να σου απαντήσω στην "γλώσσα" σου.
Εκ του ως άνω λόγου , για την ώρα , θα δώσω τόπο...
Κόπανε. -