Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίναΚαι θέλει να τον πάμε και για μπριζολακια. Για τρελούς ψάχνει.![]()
![Springsmile :springsmile: :springsmile:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/springsmile.gif)
![Springsmile :springsmile: :springsmile:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/springsmile.gif)
???
Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίναΚαι θέλει να τον πάμε και για μπριζολακια. Για τρελούς ψάχνει.![]()
Tzimako γαμιεσε!Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίνα
???
![]()
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι....
ΠΣΑΡΑΑΑΑΆΑ που είσαι????
η επι μακρον αποχη απο το σεξ με Ασιατακια ! σε εχει βαρεσει στο κεφαλι
80 μέρες για Ασιατικό. Θα πάρω όμως ένα ορεκτικό, σε 60, σε ταξίδι σε γείτονα χώρα.η επι μακρον αποχη απο το σεξ με Ασιατακια ! σε εχει βαρεσει στο κεφαλι! τι ακροθαλασσιες και παπαριες μου ποσταρεις!?
σε λιγο θα ποσταρεις και λουλουδακια!
![]()
καλημερα νεαρε! τρωω και ψαρονεφρι!Άστατε ξεκίνησες δίαιτα γιατί ακούω ότι τα μπριζολάκια τα κατεβάζεις δέκα δέκα ...
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα Άστατε.
Φάγε και κανένα ψαράκι.
![]()
δεν θα ερθεις Αθηνα!!!!! ..............80 μέρες για Ασιατικό. Θα πάρω όμως ένα ορεκτικό, σε 60, σε ταξίδι σε γείτονα χώρα.
Υ.Γ. Ξέχασα.
Gamiesai.![]()
καλημερα νεαρε! τρωω και ψαρονεφρι!![]()
ουτε θα δωσω σημασια! δεν ασχολουμε με μικροποσοτητες!!!Φαντάσου δηλαδή να είμαστε 5-6 στο τραπέζι μαζί με σένα και να έχει μείνει ένα κομματάκι ψαρονέφρι τι έχει να γίνει ...
![]()
ουτε θα δωσω σημασια! δεν ασχολουμε με μικροποσοτητες!!!![]()
![]()
μου χαλαει η ψυχολογια!!!
![]()
το σιαξα!!!Και εμένα καμιά φορά μου συμβαίνει αυτό.
Ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι γλυφω!! ... μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα σοβαρό ...
![]()
![]()