Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίναΚαι θέλει να τον πάμε και για μπριζολακια. Για τρελούς ψάχνει.
???
Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίναΚαι θέλει να τον πάμε και για μπριζολακια. Για τρελούς ψάχνει.
Tzimako γαμιεσε!Θα τον πάμε ένα τέταρτο πριν κλείσει η κουζίνα
???
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι....
ΠΣΑΡΑΑΑΑΆΑ που είσαι????
η επι μακρον αποχη απο το σεξ με Ασιατακια ! σε εχει βαρεσει στο κεφαλι! τι ακροθαλασσιες και παπαριες μου ποσταρεις!? σε λιγο θα ποσταρεις και λουλουδακια!
80 μέρες για Ασιατικό. Θα πάρω όμως ένα ορεκτικό, σε 60, σε ταξίδι σε γείτονα χώρα.η επι μακρον αποχη απο το σεξ με Ασιατακια ! σε εχει βαρεσει στο κεφαλι! τι ακροθαλασσιες και παπαριες μου ποσταρεις!? σε λιγο θα ποσταρεις και λουλουδακια!
καλημερα νεαρε! τρωω και ψαρονεφρι!Άστατε ξεκίνησες δίαιτα γιατί ακούω ότι τα μπριζολάκια τα κατεβάζεις δέκα δέκα ...
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα Άστατε.
Φάγε και κανένα ψαράκι.
δεν θα ερθεις Αθηνα!!!!! ..............80 μέρες για Ασιατικό. Θα πάρω όμως ένα ορεκτικό, σε 60, σε ταξίδι σε γείτονα χώρα.
Υ.Γ. Ξέχασα.
Gamiesai.
καλημερα νεαρε! τρωω και ψαρονεφρι!
ουτε θα δωσω σημασια! δεν ασχολουμε με μικροποσοτητες!!! μου χαλαει η ψυχολογια!!!Φαντάσου δηλαδή να είμαστε 5-6 στο τραπέζι μαζί με σένα και να έχει μείνει ένα κομματάκι ψαρονέφρι τι έχει να γίνει ...
ουτε θα δωσω σημασια! δεν ασχολουμε με μικροποσοτητες!!! μου χαλαει η ψυχολογια!!!
το σιαξα!!!Και εμένα καμιά φορά μου συμβαίνει αυτό.
Ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι γλυφω!! ... μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα σοβαρό ...