Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Τρουμπι μαζί με την κληρονομιά του θειου θα πάρεις και τη “μανδαμ” δώροααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχχχαχααχχαχαχαχαχαααααααααααααα
Τρουμπι μαζί με την κληρονομιά του θειου θα πάρεις και τη “μανδαμ” δώροααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχχχαχααχχαχαχαχαχαααααααααααααα
Ναι τα παλιοπαιδαΕίναι άτακτοι και γυριστρούληδες
Πήρες όμως μακαρόνιαΜου τα έφαγαν όλα οι πουτανες και δεν έμεινε τίποτα για τις στριπτιζέζ
Η μόνη φορά που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα ότι κοιτάς τα μάτια της και να το εννοείς
Ποια ειναι η μανδαμ ?Καλημέρα ομορφάντρες. Μόλις τελείωσα τις «αθλοπαιδιές» και είπα να μοιραστώ κάποια ενσταντανέ μαζί σας…
Αχ αυτος ο κωλος...θελει ψυχικά αποθέματα να αντισταθείς...την πρωτη φορα τα καταφερα....την επομενη δεν ξερωΣοφον το σαφές!
Θα μαζέψω πάλι την περιουσία μου (3-4 δεκαευρα) και φυγαμε για κωλο Αφροδίτης
Μια του κώλου δυο του κώλου τρεις κι η τυχερή του μέραΑχ αυτος ο κωλος...θελει ψυχικά αποθέματα να αντισταθείς...την πρωτη φορα τα καταφερα....την επομενη δεν ξερω
Όλοι στη πιάτσα γνωρίζουν πως σκορπάω τα δεκαευρα….
Έπρεπε να τους πεις την αλήθεια ρε Κωνσταντίνε…
Jim !!!! Την επόμενη φορά πάρε την άλλη την σακούλα που μετά τον άσσο έχει τα δύο μηδενικά !!!!
Δεν άφησες καμιά παραπονεμένη !!!
Τα κορίτσια ρωτούσαν - "ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι σου??? που τους έκρυβες τόσο καιρό ???"
και απαντούσα δεν ξέρω σε ένα Auto Stop τους μάζεψα , μου χάλασαν και το κάθισμα !!
Τον νου σας κορίτσια , τον νου σας !!!
Καλό ΣΚ σε όλους τους κυρίους του νήματος !!
O Rabbit εννοούσε την ερωτική εργατική τάξη, αυτό που λέμε "στον έρωτα εργάτης".Να μην σας πω που την έχουμε εγγεγραμμένη την εργατική τάξη
Σιγανοπαπαδια είσαι C27.... Μαλακία που δεν μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. Αλλά την άλλη θα σου κάνω ωτοστόπ
Jim !!!! Την επόμενη φορά πάρε την άλλη την σακούλα που μετά τον άσσο έχει τα δύο μηδενικά !!!!
Δεν άφησες καμιά παραπονεμένη !!!
Τα κορίτσια ρωτούσαν - "ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι σου??? που τους έκρυβες τόσο καιρό ???"
και απαντούσα δεν ξέρω σε ένα Auto Stop τους μάζεψα , μου χάλασαν και το κάθισμα !!
Τον νου σας κορίτσια , τον νου σας !!!
Καλό ΣΚ σε όλους τους κυρίους του νήματος !!
Σιγανοπαπαδια είσαι C27.... Μαλακία που δεν μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. Αλλά την άλλη θα σου κάνω ωτοστόπ
Οταν δεν θα παρε τηλ.Το έχει πάει για σερβις κωλογερακο
Εχει γεμίσει την πιάτσα με λάδια… από κάπου χάνει το μοτορι
Τελειώσανε τα γαμήσια. Δεν έχει άλλο προς το παρών. Σύντομα όμως θα επανέλθει.Οταν δεν θα παρε τηλ.
Η χαρά ήταν και δίκη μας ΜητσοΚαλησπερα.Καλο Σκ.Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα την Τεταρτη απο κοντα ολους σας.Κριμα που δεν μπορεσα να σας ακολουθησω και μετα next time.Aπο τι ειδα περασατε πολυ ωραια.Χαιρομαι.