διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ξεπαραδιάστηκα
Ξεπαραδιάστηκα
Λένε ότι οι Ρώσοι φέρονται βίαια στις γυναίκες τους. Για να πω την αμαρτία μου, κάποιους τους δικαιολογώ απόλυτα.Ρωσίς!
Είναι τόσο αθώες και προβλέψιμες σε όλα τους.
Δεν θέλω να αναρτήσω φωτογραφίες της διότι είναι προσωπικές αλλιώς θα αλλάζατε γνώμη για τα κάλλη της φύρδηνΕύγε!
Υ.Γ. Μαύρο χάλι η Λόλα ... μεταξύ μας όμως.
Είναι γυναίκες που δένονται με τον άντρα και δεν ζητούν πολλά. 3 ανάγκες έχουν και αν αυτές ικανοποιούνται δεν κοιτάνε αλλού.Λένε ότι οι Ρώσοι φέρονται βίαια στις γυναίκες τους. Για να πω την αμαρτία μου, κάποιους τους δικαιολογώ απόλυτα.
Μόνο τις πεσμένες ρώγες εις το έδαφοςαυτοί που τα μάζεψαν , δοκίμασαν καθόλου?
Δεν θέλω να αναρτήσω φωτογραφίες της διότι είναι προσωπικές αλλιώς θα αλλάζατε γνώμη για τα κάλλη της φύρδην
Σεβαστόν!Δεν θέλω να αναρτήσω φωτογραφίες της διότι είναι προσωπικές αλλιώς θα αλλάζατε γνώμη για τα κάλλη της φύρδην
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...τ΄αυτιά τι έπαθαν?
Δεν τις έχετε αντιμετωπίσει σαν πελάτισσες. Δεν υπάρχει πιο αναποφάσιστη και πιο καχύποπτη πελάτισσα από την Ρωσσιδα.Είναι γυναίκες που δένονται με τον άντρα και δεν ζητούν πολλά. 3 ανάγκες έχουν και αν αυτές ικανοποιούνται δεν κοιτάνε αλλού.
Φαι λεφτά και σεξ;;;Είναι γυναίκες που δένονται με τον άντρα και δεν ζητούν πολλά. 3 ανάγκες έχουν και αν αυτές ικανοποιούνται δεν κοιτάνε αλλού.
Μόνο τος πεσμένες ρώγες εις το έδαφος
Στο τέλος είναι βούτυραΔεν τις έχετε αντιμετωπίσει σαν πελάτισσες. Δεν υπάρχει πιο αναποφάσιστη και πιο καχύποπτη πελάτισσα από την Ρωσσιδα.
Τα τεντώνω να μεγαλώσουν για να ακούω καλύτερατ΄αυτιά τι έπαθαν?
Στο τέλος είναι βούτυρα
Να αγορεύσω επί των Ρωσίδων;
Ουχί.Φαι λεφτά και σεξ;;;
Σου έκανε ωραίο χουνέρι όμως ο κ.Jim25cm, πρέπει να το παραδεχτείς................Θέλω ν' αστειευτώ αλλά δεν... στενάχωρη μέρα σήμερα...
Ξέχασα, έριξα άλλες δύο αγνοήσεις σε αθώους που ψάχνουν βίδεο με πμ.
κάποιο μέλος του νήματος δε μπορεί να περιμένει...Στο τέλος είναι βούτυρα
Να αγορεύσω επί των Ρωσίδων;
Η ζωή συνεχίζεται και άνθρωποι σαν το Μικη υπάρχουν και καθοδηγούν παντοτινά!Θέλω ν' αστειευτώ αλλά δεν... στενάχωρη μέρα σήμερα...
Ξέχασα, έριξα άλλες δύο αγνοήσεις σε αθώους που ψάχνουν βίδεο με πμ.
Σου έκανε ωραίο χουνέρι όμως ο κ.Jim25cm, πρέπει να το παραδεχτείς................