Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλό ξημέρωμαΚαλώς!
Mine entwined in a single breath.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
Καλό ξημέρωμαΚαλώς!
Mine entwined in a single breath.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
Ομορφάντρα και friend babe, δεν αλλάζεις avatar να βάλεις το ψυγείο, μην βλέπω άλλο το μαλακισμένο με τα τεντωμένα αυτιά;Η Λολα και η κάθε Λολα ερθετε για την ομορφάδα μου
“I am a friend babe, not a sugar daddy ”
Όχι ρε, άστο. Πλάκα έχει...Ομορφάντρα και friend babe, δεν αλλάζεις avatar να βάλεις το ψυγείο, μην βλέπω άλλο το μαλακισμένο με τα τεντωμένα αυτιά;
Καλημέρα σας!
Όχι ρε, άστο. Πλάκα έχει...
Απλά να γυρίσει την φωτογραφία τούμπα και να την ξαναβάλει...
Καλημέρα γεροτραχανάδες και γεροταρνανάδες,Τι να τις κανεις τις κρυοκωλες Ρωσιδες όταν υπάρχουν οι καυτές Βραζιλιάνες
Αυτό ακριβώς!
Καλώς τον ζωγράφο.Καλημέρα γεροτραχανάδες και γεροταρνανάδες,
Τι κάνει ρε πούστη μου μια γυναίκα?
Τουλάχιστον σήμερα έχουν πιο εύκολα ονόματα από το ΔουλτσινέαΝάταλι υπάρχει και πάντα θα υπάρχει.
Το θέμα είναι τι προσδοκούμε εμείς από τη Νάταλι της ζωής μας.
Μακάρι ο κ. κωλόγερος να την ξανασυναντήσει και μακάρι να σφάλλω αλλά πιστεύω ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.
Αφού είναι έτσι, έρχεται η σειρά σου μικρό μου Μπιζουδάκι!Καλώς τον ζωγράφο.
Σκοτώνονται παλληκάρια για μια γυναίκα, ζωγράφε μου...
Βάλατε στο στόχαστρο τη Λόλα; ή κάποια Λίλα ή Λάλι ή Λέλα; λα-λα-λα-λαΑφού είναι έτσι, έρχεται η σειρά σου μικρό μου Μπιζουδάκι!
Όι αλλά αν με πιέσεις λίγο ακόμη θα το ξεράσω...Βάλατε στο στόχαστρο τη Λόλα; ή κάποια Λίλα ή Λάλι ή Λέλα; λα-λα-λα-λα
Δεν μου αρέσει να πιέζω τους φίλους. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας...Όι αλλά αν με πιέσεις λίγο ακόμη θα το ξεράσω...
Καλημερα γαμικοΟμορφάντρα και friend babe, δεν αλλάζεις avatar να βάλεις το ψυγείο, μην βλέπω άλλο το μαλακισμένο με τα τεντωμένα αυτιά;
Καλημέρα σας!
Ποια παλληκαριά;Καλώς τον ζωγράφο.
Σκοτώνονται παλληκάρια για μια γυναίκα, ζωγράφε μου...
O Χταπόδιας είσαι;
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι....
Επίσης εχω μια μάσκα που είναι λίγο μικρή και όταν την φοράω μου τραβάει τα αυτια έξω και μοιάζω σαν το παιδακιΟμορφάντρα και friend babe, δεν αλλάζεις avatar να βάλεις το ψυγείο, μην βλέπω άλλο το μαλακισμένο με τα τεντωμένα αυτιά;
Καλημέρα σας!
Καλημερα καλωδιακιΚαλημέρα και καλή Παρασκευή σε όλους!