Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ούτε για τη μασέλα σουΔεν έχω δόντια. Μασέλα έχω.
Ούτε για τη μασέλα σουΔεν έχω δόντια. Μασέλα έχω.
Ας καγχάσω τρις. Μπορεί και τετράκις!
Ουδέν καλύτερον ανέμενον εκ του ηγέτου της πλέμπας, κ. 25ποντο.
Ας εμέσω επιπροσθέτως!
Έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ληγμένα και στα σάπια, μην τον παρεξηγείς.Ούτε για τη μασέλα σου
Έχει ιδαίτερη προτίμηση στα ληγμένα και στα σάπια, μην τον παρεξηγείς.
Τι λετε τωρα; Το Καλαματιανο ειναι αριστης ποιοτητας. Τον κοριδεψανε παλι και του δωσανε αλβανικο, δηθεν εισαγωμενο απο τις αποικιες της παλαι ποτε αυτοκρατοριας.Έχει νομιμοποιηθεί το Καλαματιανό και δεν το πήρα χαμπάρι;
Δεν μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση για το παραλήρημά σου…
το μπουμπουνισε το εγκεφαλικο παλι ο θειουλης μουΈνα Σύμπαν θετικής καμπυλότητας έχει τη δυνατότητα να είναι πεπερασμένο ως προς τη γεωμετρική του (όχι Ευκλείδεια) έκταση, αλλά συγχρόνως μπορεί να είναι άπειρο, δηλαδή χωρίς πέρατα. Αυτό είναι δυνατόν εφόσον το πέρας του είναι μια συνάρτηση ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου φυσικού γίγνεσθαι, το οποίο συνεχώς αναπαράγεται μέσα στα γεωμετρικά του όρια.
Λες τώρα με το εγκεφαλικό να σε αναγνωρίσει για ανιψιό;το μπουμπουνισε το εγκεφαλικο παλι ο θειουλης μου
Ετοιμάσου ανιψουδι ηρθε η ώρα να κληρονομήσειςτο μπουμπουνισε το εγκεφαλικο παλι ο θειουλης μου
Καλησπέρα σε όλα τα καλά <<παιδιά>>
Τί να σε κάμω;
Δεν υπαρχει Ναταλι(α). ΕΙΠΑΜΕ.Τί να σε κάμω;
Δεν φταίω εγώ.
O μάνατζερ της την πήγε εκεί.
Το διόρθωσα λίγοΔεν υπαρχει Aσιάτισσα Ναταλι(α). ΕΙΠΑΜΕ.
Μάνα μου τη ρώγα σου
Καλησπέρα σε όλα τα καλά <<παιδιά>>
Είσθε αισχρός.Μάνα μου τη ρώγα σου
Που βολτάρετε φιλτατε ΑριστοκράτηΝάταλι υπάρχει και πάντα θα υπάρχει.
Το θέμα είναι τι προσδοκούμε εμείς από τη Νάταλι της ζωής μας.
Μακάρι ο κ. κωλόγερος να την ξανασυναντήσει και μακάρι να σφάλλω αλλά πιστεύω ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.
Εις τους μεγαλειώδεις κήπους της επαύλεώς μου!Που βολτάρετε φιλτατε Αριστοκράτη
Ταξιδάκι αναψυχής;;;
Η ιστορια σιγουρα δεν επαναλαμβανεται. Αλλα και αν τυχον επαναληφθει, επερχεται συνηθως η απομυθοποιηση. Ειναι ομως ενα βημα που πρεπει να το ξανακανω, "θα παω και ας μου βγει και σε κακο". Φευ.Νάταλι υπάρχει και πάντα θα υπάρχει.
Το θέμα είναι τι προσδοκούμε εμείς από τη Νάταλι της ζωής μας.
Μακάρι ο κ. κωλόγερος να την ξανασυναντήσει και μακάρι να σφάλλω αλλά πιστεύω ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.