klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Περίπου στα 50 χλμ βορείως, προς Herrnbaumgarten , πένομαι για να αποκτήσω οικία εγγύτερα της πρωτευούσης.Αγαπητέ γέροντα είσαστε στην όμορφη Βιέννη ?
Περίπου στα 50 χλμ βορείως, προς Herrnbaumgarten , πένομαι για να αποκτήσω οικία εγγύτερα της πρωτευούσης.Αγαπητέ γέροντα είσαστε στην όμορφη Βιέννη ?
πένομαι
Δεν μας είπατε, αν και κλαριντζης και κλαρινετιστας, για την 15η Αυγούστου που θα είναι ντυμένη Γκόλφω με μουσική υπόκρουση Πετρολούκα Χαλκιά.Τα κλασσικά αγαπητέ , κορασίδα ντυμένη Ιταλίδα την 28 η με μουσική υπόκρουση Βέμπο , Αγιοβασιλιτσα τα Χριστούγεννα με υπόκρουση χιόνια στο καμπαναριό , Sexy Βαλεντίνα τον Φεβρουάριο με υπόκρουση Serge Gainsbourg , Χανουμισα την 25 η με υπόκρουση τα κλεφτοπουλα , Λαγουδάκι το Πάσχα με υπόκρουση Γωγώ Τσάμπα και μετά θα περιμένουμε την νέα κολεξιόν των μαγιο και τα θερινά hit για το καλοκαίρι 2022...
Ο ηγέτης μας πένεται τόσο που φημολογείται ότι επιστρέφει πεζή από τη Β. Ευρώπη, αφού περπάτησε από τη Γλασκώβη ως το Ντόβερ, αφού κολύμπησε (σε στιλ πεταλούδα) ως το Καλαι, περπάτησε ως το Βερολίνο και μετά ως την Αγία Πετρούπολη.μην λέτε αυτήν την λέξη σε αυτό το νήμα , μόνο ένας πένεται εδώ μέσα
Αποτελεί πρότυπο αγαπητέ και προσπαθώ να του μοιάσω στις εκφράσεις , εφόσον όμως με ενημερώνετε ότι είναι trademark του Τρισμέγιστου την διαγράφω εκ του λεξιλογίου μου!μην λέτε αυτήν την λέξη σε αυτό το νήμα , μόνο ένας πένεται εδώ μέσα
Φοβούμαι αγαπητέ ότι είμαι μουσικοδιδάσκαλος κατ' ευφημισμόν μόνο !!Δεν μας είπατε, αν και κλαριντζης και κλαρινετιστας, για την 15η Αυγούστου που θα είναι ντυμένη Γκόλφω με μουσική υπόκρουση Πετρολούκα Χαλκιά.
Είστε σίγουρα μουσικοδιδάσκαλος;
Τώρα κυνηγά κοτσίφια με αυτοσχέδια σφεντόνα στα δάση της Τρανσυλβανίας, για τις ανάγκες της δεξίωσης που θα παραθέσει στα μέλη του νήματος.
Άλλα μου είπαν εμένα όταν με προσέγγισαν οι σκάουτερ του νήματος. "Έλα σε εμάς και θα γεύεσαι καθημερινά ωά οξυρρύγχου με παλαιά κρασιά Βουργουνδίας. Γράφε σε εμάς και κάθε μήνα ο νηματοθέτης μας θα σε κερνά duo με τις πιο γλυκές αγουρίδες."Ποια δεξίωση ? Ποια κοτσίφια ?
Τόσα χρόνια εδώ μέσα και ποτέ του δεν μας έχει κεράσει τίποτα ο τσιφούτης
Μια φορά πήγα να πάρω μόνος μου ένα φονταν και μου το έβγαλε από το στόμα
Α δις;;;!!! Λάστ γιαρ!!Άλλα μου είπαν εμένα όταν με προσέγγισαν οι σκάουτερ του νήματος. "Έλα σε εμάς και θα γεύεσαι καθημερινά ωά οξυρρύγχου με παλαιά κρασιά Βουργουνδίας. Γράφε σε εμάς και κάθε μήνα ο νηματοθέτης μας θα σε κερνά duo με τις πιο γλυκές αγουρίδες."
Φοβούμαι ότι με εξαπάτησαν. Και απέρριψα πρόταση του νήματος "μοθ εκαμε τσιμοθκι μεσα στη χεστρα τοθ ποθλμαν τοθ κτελ για κομοτηνή!"
Α δις;;;!!! Λάστ γιαρ!!
Πίπη που είσαι ρε ομορφόπαιδο;;
Μια χαρά είσαιστον κόσμο μου
Εχουνε πάρει φωτιά τα ινσταγκραμιαΤα μαθες τα νέα;;; Το ζεμπουδι σάλοναρει στην πιάτσα της Αθήνας; Έχει πάρει οδηγό και τον γυρνοβολαει σε όλα τα καλά τα στέκια ???????