Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα στους έχοντας την εμπειρία να φτάνουν κατευθείαν πλέον στην πηγή έχοντας εξαντλήσει την κάθε γνώση που μπορεί να τους δώσει η πορεία προς αυτήν.
Μην επαναπαύεσαι αγαπητέ μουσικοδιδάσκαλε , η γνώση δεν εξαντλείται ποτέ. Η εμπειρία μειώνει τα περιθώρια λάθους αλλά δεν τα εξαφανίζει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.318
Πόντοι
22.785
:) :smiling-face-with-heart-eyes:
Λατρεμενε μού ΠΣΑΡΑΑΑΑΑ...
ΑΚΟΜΑ τό πλένεις τό μωρό σού????
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Συνημμένα

• IMG_20210816_173759.jpg
    IMG_20210816_173759.jpg
    206,4 KB · Εμφανίσεις: 33

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Πήραμε άλλον ένα τίτλο ...

Το τίτλο του νεόπλουτου ... ά ρε μαλακία που τραβάει ο κόσμος ...

:jerking:

Και με τα 2 χέρια ... :jerking:

Αγαπητέ μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά το πνεύμα και την νοοτροπία του παρόντος νήματος.
Την όποια διαφορά έχετε με άλλα μέλη του φόρουμ καλό θα ήταν να μην την κουβαλάτε στο νήμα.
Πόσο μάλλον όταν από ότι έχω καταλάβει (και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν κάνω λάθος) στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά σας είναι με ένα άλλο μέλος του νήματος και δημιουργήθηκε από ένα σχόλιο μίας κριτικής .
Μην περιμένετε κάποιος τρόφιμος του παρόντος ΚΑΠΗ να πάρει θέση υπέρ σας ή υπέρ του άλλου και να χωριστεί σε στρατόπεδα.
Την όποια διαφορά λύστε την κάπου αλλού (κατά προτίμηση με PM)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Αγαπητέ μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά το πνεύμα και την νοοτροπία του παρόντος νήματος.
Την όποια διαφορά έχετε με άλλα μέλη του φόρουμ καλό θα ήταν να μην την κουβαλάτε στο νήμα.
Πόσο μάλλον όταν από ότι έχω καταλάβει (και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν κάνω λάθος) στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά σας είναι με ένα άλλο μέλος του νήματος και δημιουργήθηκε από ένα σχόλιο μίας κριτικής .
Μην περιμένετε κάποιος τρόφιμος του παρόντος ΚΑΠΗ να πάρει θέση υπέρ σας ή υπέρ του άλλου και να χωριστεί σε στρατόπεδα.
Την όποια διαφορά λύστε την κάπου αλλού (κατά προτίμηση με PM)

Ασφαλώς αγαπητέ και σωστά ομιλείτε γέροντα.

Αλλά εγώ σέβομαι τους πάντες και δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικές και ειρωνικές εκφράσεις.

Θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω και να ρίξω το επίπεδό μου αλλά δεν το κανω διότι ο χαρακτήρας μου και το επίπεδο μου δεν μου το επιτρέπουν.

Το θεωρώ όμως λυπηρό κάποιος από το παρόν νήμα να εκφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο πολύ δε περισσότερο όταν κανένας σας μα κανένας σας δεν με γνωρίζει.

Το καλαμπούρι μας άλλωστε κάνουμε όλοι μας εδώ μέσα και απλώς συνυπάρχουμε δημιουργώντας διαδικτυακούς φίλους και ανταλλάσοντας τις εμπειρίες μας.

Εγω δεν σχόλιασα επί του προσωπικού τον συγκεκριμένο κύριο αντιθέτως ο ίδιος το έκανε.

Λυπάμαι για λογαριασμό του.

Λυπάμαι αν στενοχώρησα κάποιους αλλά όταν με προκαλούν δεν μασάω τα λόγια μου.

Τελευταία τροποποίηση:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Ασφαλώς αγαπητέ και σωστά ομιλείτε γέροντα.

Αλλά εγώ σέβομαι τους πάντες και δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικές και ειρωνικές εκφράσεις.

Θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω και να ρίξω το επίπεδό μου αλλά δεν το κανω διότι ο χαρακτήρας μου και το επίπεδο μου δεν μου το επιτρέπουν.

Το θεωρώ λυπηρό όμως κάποιος από το παρόν νήμα να εκφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο πολύ δε περισσότερο όταν κανένας σας μα κανένας σας δεν με γνωρίζει.

Το καλαμπούρι μας κάνουμε άλλωστε όλοι μας εδώ μέσα και απλώς συνυπάρχουμε δημιουργώντας διαδικτυακους φίλους και ανταλλάσοντας τις εμπειρίες μας.

Εγω δεν σχόλιασα επί του προσωπικού τον συγκεκριμένο κύριο αντιθέτως ο ίδιος το έκανε.

Λυπάμαι για λογαριασμό του.

Λυπάμαι αν στενοχωρησα κάποιους αλλά όταν με προκαλούν δεν μασάω τα λόγια μου.

Βλέπω ότι το ποστάρισμα μου έχει δυστυχώς τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελα.
Εγώ σας είπα να σταματήσετε να φέρνετε τις διαφορές σας με άλλα μέλη στον νήμα και εσείς ουσιαστικά με αφορμή το ποσταρισμά μου συνεχίζετε
Δεν θα ασχοληθώ άλλο... σε περίπτωση που μου απαντήσετε δεν σκοπεύω να απαντήσω, θα σας αφήσω αν θέλετε να έχετε την χαρά του τελευταίου λόγου

Στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Βλέπω ότι το ποστάρισμα μου έχει δυστυχώς τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελα.
Εγώ σας είπα να σταματήσετε να φέρνετε τις διαφορές σας με άλλα μέλη στον νήμα και εσείς ουσιαστικά με αφορμή το ποσταρισμά μου συνεχίζετε
Δεν θα ασχοληθώ άλλο...
Στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε...

Και εσείς τι είσαστε ?

Εσάς θίξανε τα σχόλια του εν λόγω κυρίου ή σας ενόχλησα εγώ προσωπικά ?

Κουφός δεν είμαι και μάτια έχω.

:wink:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Παραθέτω :-

"Ο γέλως είναι θείο δώρο της θεάς Αφροδίτης και φυσικά είναι ευπρόσδεκτος, εκφερόμενος από τους γνωρίζοντες έχει αξία, ουχί όμως από τους αιωρούμενους φλώρους, τους φέροντας νεοπλουτίστικη χλιμιτζουριά στυλ luis vuitton, τένιης με τον Ντένις και πεντάσφαιρα χαμαιτυπεία.
Ο νοών νοείτω!"

Προς γνώση και συμμόρφωση.

:wink:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Την καλησπέρα μου στα καθάρματα!

Χαίρομαι για την απουσία σας, αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι, σας προσφέρει κάποιους από τους καρπούς του.

Keep summering!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom