Αγαπητέ μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά το πνεύμα και την νοοτροπία του παρόντος νήματος.
Την όποια διαφορά έχετε με άλλα μέλη του φόρουμ καλό θα ήταν να μην την κουβαλάτε στο νήμα.
Πόσο μάλλον όταν από ότι έχω καταλάβει (και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν κάνω λάθος) στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά σας είναι με ένα άλλο μέλος του νήματος και δημιουργήθηκε από ένα σχόλιο μίας κριτικής .
Μην περιμένετε κάποιος τρόφιμος του παρόντος ΚΑΠΗ να πάρει θέση υπέρ σας ή υπέρ του άλλου και να χωριστεί σε στρατόπεδα.
Την όποια διαφορά λύστε την κάπου αλλού (κατά προτίμηση με PM)
Ασφαλώς αγαπητέ και σωστά ομιλείτε γέροντα.
Αλλά εγώ σέβομαι τους πάντες και δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικές και ειρωνικές εκφράσεις.
Θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω και να ρίξω το επίπεδό μου αλλά δεν το κανω διότι ο χαρακτήρας μου και το επίπεδο μου δεν μου το επιτρέπουν.
Το θεωρώ όμως λυπηρό κάποιος από το παρόν νήμα να εκφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο πολύ δε περισσότερο όταν κανένας σας μα κανένας σας δεν με γνωρίζει.
Το καλαμπούρι μας άλλωστε κάνουμε όλοι μας εδώ μέσα και απλώς συνυπάρχουμε δημιουργώντας διαδικτυακούς φίλους και ανταλλάσοντας τις εμπειρίες μας.
Εγω δεν σχόλιασα επί του προσωπικού τον συγκεκριμένο κύριο αντιθέτως ο ίδιος το έκανε.
Λυπάμαι για λογαριασμό του.
Λυπάμαι αν στενοχώρησα κάποιους αλλά όταν με προκαλούν δεν μασάω τα λόγια μου.