Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark: :smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
Φίλε μού ΠΣΑΡΑΑΑΑΆΑΑ....
Πού είσαι????? Γυαλίζεις το βυθόμετρο ????
:2funny::2funny::smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Συνημμένα

• IMG_20210818_122630.jpg
    IMG_20210818_122630.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 27

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Καλησπέρα στους κυρίους , δράττομαι της ευκαιρίας να σας μεταφέρω την μελαγχολική μου διάθεση η οποία προκαλείται από την μεγάλη έκθεση των " σχολικών " στα εμπορικά καταστήματα. Αν και έχει περάσει 1/3 του αιώνος από την στιγμή που εγκατέλειψα την φθινοπωρινή επιστροφή σε θρανία και έδρανα πάντα η παρουσία των σχολικών στους κεντρικούς διαδρόμους με μελαγχολεί. Θα βάλω άμεσα για να αισθανθώ καλύτερα συνεύρεση με κορασίδα η οποία είναι σε προπτυχιακό επίπεδο. Τα σέβη μου !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Καλησπέρα στους κυρίους , δράττομαι της ευκαιρίας να σας μεταφέρω την μελαγχολική μου διάθεση η οποία προκαλείται από την μεγάλη έκθεση των " σχολικών " στα εμπορικά καταστήματα. Αν και έχει περάσει 1/3 του αιώνος από την στιγμή που εγκατέλειψα την φθινοπωρινή επιστροφή σε θρανία και έδρανα πάντα η παρουσία των σχολικών στους κεντρικούς διαδρόμους με μελαγχολεί. Θα βάλω άμεσα για να αισθανθώ καλύτερα συνεύρεση με κορασίδα η οποία είναι σε προπτυχιακό επίπεδο. Τα σέβη μου !!
Κατά την άποψή μού, το κύριο ερώτημα πρέπει να είναι, τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, και εάν η τάση σας θα συνεχιστεί έτσι.....

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Ασφαλώς αγαπητέ και σωστά ομιλείτε γέροντα.

Αλλά εγώ σέβομαι τους πάντες και δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικές και ειρωνικές εκφράσεις.

Θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω και να ρίξω το επίπεδό μου αλλά δεν το κανω διότι ο χαρακτήρας μου και το επίπεδο μου δεν μου το επιτρέπουν.

Το θεωρώ όμως λυπηρό κάποιος από το παρόν νήμα να εκφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο πολύ δε περισσότερο όταν κανένας σας μα κανένας σας δεν με γνωρίζει.

Το καλαμπούρι μας άλλωστε κάνουμε όλοι μας εδώ μέσα και απλώς συνυπάρχουμε δημιουργώντας διαδικτυακούς φίλους και ανταλλάσοντας τις εμπειρίες μας.

Εγω δεν σχόλιασα επί του προσωπικού τον συγκεκριμένο κύριο αντιθέτως ο ίδιος το έκανε.

Λυπάμαι για λογαριασμό του.

Λυπάμαι αν στενοχώρησα κάποιους αλλά όταν με προκαλούν δεν μασάω τα λόγια μου.
Αγαπητέ Annapurna,
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, σε τι αναφέρεσαι και ποιος σε κατηγόρησε ακριβώς?

Αν δεν θέλεις να αναφερθείς εδώ, στείλε pm αν το επιθυμείς.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Αγαπητέ Annapurna,
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, σε τι αναφέρεσαι και ποιος σε κατηγόρησε ακριβώς?

Αν δεν θέλεις να αναφερθείς εδώ, στείλε pm αν το επιθυμείς.

Αγαπητέ και φίλε Wired δεν χρειάζεται να δοθεί περισσότερη έκταση σε ένα ατυχές σχόλιο ενός γέροντα προς το πρόσωπό μου.

Το προσπερνώ.

Ας υπερισχύσει ο σεβασμός και η αγάπη προς όλους τους υπόλοιπους σεβαστούς γέροντες του νήματος οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν την ησυχία τους μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Την αγάπη μου.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Αγαπητέ και φίλε Wired δεν χρειάζεται να δοθεί περισσότερο έκταση σε ένα ατυχές σχόλιο ενός γέροντα προς το πρόσωπό μου.

Το προσπερνώ.

Ας υπερισχύσει ο σεβασμός και η αγάπη προς όλους τους υπόλοιπους σεβαστούς γέροντες του νήματος οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν την ησυχία τους μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Την αγάπη μου.

:hi:

Αφού αυτό επιθυμείς, τότε πάω πάσο και προχωράμε.
Το νήμα έχει δυνατά αντισώματα και επιβιώνει, βρίσκει ζωή και ενδιαφέρον, εκεί που φαίνεται κάποιες φορές να «βυθίζεται».

Ο σεβασμός για όλους που γράφουν εδώ, είναι δεδομένος, όμως, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να φαίνεται από τις πράξεις των μελών και όχι μόνο από τα λόγια.

Η παραπάνω τοποθέτηση είναι γενική και δεν χρειάζεται να την πάρει κάποιος προσωπικά.

Φίλε Annapurna, καλό βράδυ, όπως και στα υπόλοιπα αιωνόβια παιδιά.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Κατά την άποψή μού, το κύριο ερώτημα πρέπει να είναι, τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, και εάν η τάση σας θα συνεχιστεί έτσι.....
Τα κλασσικά αγαπητέ , κορασίδα ντυμένη Ιταλίδα την 28 η με μουσική υπόκρουση Βέμπο , Αγιοβασιλιτσα τα Χριστούγεννα με υπόκρουση χιόνια στο καμπαναριό , Sexy Βαλεντίνα τον Φεβρουάριο με υπόκρουση Serge Gainsbourg , Χανουμισα την 25 η με υπόκρουση τα κλεφτοπουλα , Λαγουδάκι το Πάσχα με υπόκρουση Γωγώ Τσάμπα και μετά θα περιμένουμε την νέα κολεξιόν των μαγιο και τα θερινά hit για το καλοκαίρι 2022...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Προς το παρόν άναψα το θερινό τζάκι στην ύπαιθρο της χώρας του Μέτερνιχ ( σαφώς τα παλαιότερα μέλη θα τον έχουν δει και προσωπικά στα ταξίδια τους ) και ελλειψει φρέσκων πθαριων θα φάμε λουκανικα.

Συνημμένα

• 1629361047084_20210818_192955.jpg
    1629361047084_20210818_192955.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 20

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλησπέρα ομορφόπαιδα, μείναμε λίγοι να κρατάμε τις Θερμοπύλες του νήματος, να ευχηθούμε στα υπόλοιπα γερόντια να περνάνε καλά και να βιοπορίζονται δίχως σταματημό!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Προς το παρόν άναψα το θερινό τζάκι στην ύπαιθρο της χώρας του Μέτερνιχ ( σαφώς τα παλαιότερα μέλη θα τον έχουν δει και προσωπικά στα ταξίδια τους ) και ελλειψει φρέσκων πθαριων θα φάμε λουκανικα.

Αγαπητέ γέροντα είσαστε στην όμορφη Βιέννη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom