Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλημερα Τζονυ ?καλημέρα κύριοι
Καλημερα Τζονυ ?καλημέρα κύριοι
Όχι, όχι, είναι πολιτισμικό τους στοιχείο. Το αλκοόλ μειώνει τις αναστολές τους και τη βρετανική υπεροψία. Επίσης το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα επειδή καταπολεμά και τη βρετανική βαρεμάρα από την οποία υποφέρουν.Στα 40 χρόνια έχω πάει 3 φορές με Εγγλεζες και οι 3 έπρεπε να πιουν πριν να γαμηθουν. Τόσο άσχημος είμαι ρε πουστημ που πρέπει να σουρωσει η αλληυ για να γαμηθει μαζί μου;
Καλημέρα.
Στα 40 χρόνια έχω πάει 3 φορές με Εγγλεζες και οι 3 έπρεπε να πιουν πριν να γαμηθουν. Τόσο άσχημος είμαι ρε πουστημ που πρέπει να σουρωσει η αλληυ για να γαμηθει μαζί μου;
Καλημέρα.
Γεια σου Πίπη σύντροφε και συνοδοιπόρεΚαλημέρα στα ΚΑΠΗ
Καλημέρα στα ομορφόπαιδα τα ατίθασα
Γεια σου Πίπη σύντροφε και συνοδοιπόρε
Ο νηματοθετης δεν έχει χρόνο πλέον για το νήμα…Πρόσεχε τα λόγια σου , θα λογκαρει ο παλιός νηματοθέτης (αυτός με τα σάπια κρέατα ) και θα αρχίσει να μας αποκαλεί κομουνιστοληστοσυμμορίτες
Ότι μπορώ να "φάω " χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα μου θα το προσπαθήσω!Καλημέρα αγαπητέ κύριε Καρέλη.
Στο Μιλάνο θα φάτε και μιλανέζα ???
Ότι μπορώ να "φάω " χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα μου θα το προσπαθήσω!
Περιμενω πμ με καταδοση. Αν και λαμβανω βαιμπς, οτι βρισκεται καπου εδω, πολυ κοντα και απολαμβανει την θαλπωρη του ζεστου ηλιου και της θαλασσας του Ιονιου.Ο μπλιζ δεν προλαβαίνει να συνουσιάζεται
Έχει οργανώσει πλάνο Δ/Δ
(διαφυγής/διακοπών) για να επιβιώσει
Περιμένω Τριβη να τα ξεράσει όλαΠεριμενω πμ με καταδοση. Αν και λαμβανω βαιμπς, οτι βρισκεται καπου εδω, πολυ κοντα και απολαμβανει την θαλπωρη του ζεστου ηλιου και της θαλασσας του Ιονιου.
Ο άλλος τι κάνει αυτό το κορμί;Περιμένω Τριβη να τα ξεράσει όλα
Και εγώ εικοτολογω ότι βουτάει το 8ποντο του στο Ιόνιο