διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
All inclusive το λέμε τώρα ;Υπαγω για το βραδυνο μου ολ ινκλουσιβ δειπνο. Αν δω κανενα καλο κωλο θα ενημερωσω.![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
All inclusive το λέμε τώρα ;Υπαγω για το βραδυνο μου ολ ινκλουσιβ δειπνο. Αν δω κανενα καλο κωλο θα ενημερωσω.![]()
All inclusive το λέμε τώρα ;![]()
Εχθες συζηταγα με μια Γερμανιδα κωλογρια, ελαχιστα καλυτερη απο τα σαπια του Μπλιζ, με πολυ ωραια ματια. Με κοιταγε σαν να μου ελεγε "ε ρε και να ησουν καμμια 30ρια χρονια νεωτερος, θα σου πεταγα τα ματια εξω". Φευ.
Μια αντανάκλαση στην τζαμενια πόρτα.Δείξε και κανένα κώκο όμως ...
![]()
Πως μπέρδεψες έτσι και να δω πως θα τα ξεμπερδέψεις.Δείξε και κανένα κώκο όμως ...
![]()
Πως μπέρδεψες έτσι και να δω πως θα τα ξεμπερδέψεις.
Μια αντανάκλαση στην τζαμενια πόρτα.![]()
Με βλέπω στον επαναληπτικό να πηγαίνω στην Ρίτα. Έφερε γούρι την προηγούμενη...Ζεμπού ζόρια για την ομάδα μας ...
![]()
Με βλέπω στον επαναληπτικό να πηγαίνω στην Ρίτα. Έφερε γούρι την προηγούμενη...![]()
Ζήτα μου όποια άλλη θέλεις. Την Ρίτα, όταν την έχω εγώ, δεν την μοιράζομαι.Πάμε μαζί για να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα ...
![]()
Δεν σου κάνει την επόμενη ώρα την θέλεις την ίδια ακριβώς;Στο πρώτο ημίχρονο θα την αναλάβεις εσύ και στο δεύτερο εγώ.
Από ένα μπαλάκι ο καθένας μας και προκριθήκαμε.
![]()
Δεν σου κάνει την επόμενη ώρα την θέλεις την ίδια ακριβώς;
Δεν σου κάνει την επόμενη ώρα την θέλεις την ίδια ακριβώς;
Τώρα μιλάς σωστά.45' το α' ημίχρονο συν 15' το διάλειμμα πάει η ώρα.
Εγώ την δεύτερη ώρα συν τις καθυστερήσεις.
Δεν θα είμαστε την ίδια ώρα.
![]()
Καλημερα κωλογερακοΣτα 40 χρόνια έχω πάει 3 φορές με Εγγλεζες και οι 3 έπρεπε να πιουν πριν να γαμηθουν. Τόσο άσχημος είμαι ρε πουστημ που πρέπει να σουρωσει η αλληυ για να γαμηθει μαζί μου;
Καλημέρα.