Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο zebu είναι σκληρός καργιολης ???Μόνο ένας σκληρός πυρήνας εξ ημών με τον κυρ-Zebou να παίρνει το πρωτάθλημα Ιουλίου
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο zebu είναι σκληρός καργιολης ???Μόνο ένας σκληρός πυρήνας εξ ημών με τον κυρ-Zebou να παίρνει το πρωτάθλημα Ιουλίου
Καρελακο τι κανεις;Χαχαχα δεν μου πάει η καρδιά φίλτατε!
Τωρα κάνω νταραβέρι με τον Κωνσταντίνο για κανένα μπαρμπεκιου στην μπαλκονάρα του....
Καλά είμαι Jim. Ήμουν Αθήνα κάποιες μέρες. Δουλειά και λίγη διασκέδαση . Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάτι που να θέλω. Πολύ μέτρια τα πράγματα. Ευτυχώς θα φύγω Μιλάνο τη Παρασκευή και θα ανοίξει το μάτι μου. Ακονίζω το 8ποντο μου.Καρελακο τι κανεις;
Δεν πειράζει… έτσι είναι το σπορ αυτό… κάνει διακυμάνσειςΚαλά είμαι Jim. Ήμουν Αθήνα κάποιες μέρες. Δουλειά και λίγη διασκέδαση . Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάτι που να θέλω. Πολύ μέτρια τα πράγματα. Ευτυχώς θα φύγω Μιλάνο τη Παρασκευή και θα ανοίξει το μάτι μου. Ακονίζω το 8ποντο μου.
Ευχαριστώ Jimmy, πως είναι τα πράγματα εκεί;Δεν πειράζει… έτσι είναι το σπορ αυτό… κάνει διακυμάνσεις
έχεις δυνατές «καβάντζες» γιαυτο κάποιες είναι πολύ κάτω του επιπέδου που έχεις συνηθίσει
καλά να περάσεις στη Bella Italia
Τον 27άρηΠοιόν από όλους τους Κωνσταντίνους ???
?
Καλησπέρα, μύστη της πίσω τρύπας.
Mυστης του κωλου; "Η του κωλου μυστης; Εχει διαφορα.Καλησπέρα, μύστη της πίσω τρύπας.
Του κώλου μύστης.Mυστης του κωλου; "Η του κωλου μυστης; Εχει διαφορα.
Φευ.Του κώλου μύστης.
Σου αρέσει καλύτερα μύστης του κώλου; Με μπερδεύεις, πρωκτοδάσκαλε.
Παρα πολύ καλά δόξα το Θεό!!Ευχαριστώ Jimmy, πως είναι τα πράγματα εκεί;
Εχουμε πηξει στους κωλους. Ολο κωλους βλεπεις οπου και αν γυρισεις το ματι σου. Εχει χασει το νοημα της πια η εννοια του κωλου.Σου αρέσει καλύτερα μύστης του κώλου; Με μπερδεύεις, πρωκτοδάσκαλε.