blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.769
- Πόντοι
- 26.096
Ο κος Τρουμπακης έχει κάποιες ανάγκες νομίζω!
Να πάει να εργασθεί για να τις ικανοποιήσει.Ο κος Τρουμπακης έχει κάποιες ανάγκες νομίζω!
Πολύ ζέστη, έχει όλη τη καλή διάθεση. Άλλωστε ο κος Τρουμπάκης σας αγαπάει και σας έχει σαν θείο του!Να πάει να εργασθεί για να τις ικανοποιήσει.
Πένομαι!
Ο κ. troubakhs μου αγαπάει μόνο την σύνταξη που εισπράττω από τον ΟΓΑ...!!!Πολύ ζέστη, έχει όλη τη καλή διάθεση. Άλλωστε ο κος Τρουμπάκης σας αγαπάει και σας έχει σαν θείο του!
Χάλασε κι αυτό. Αν ήταν έγκυρο θα το έβγαζε εις τριπλούν για τον κ. BlizardΚαθότι βλάχος έβαλα "κοινωνική υποχρέωση" στον γκούγκλη και μου βγήκε το ... ... και μάλιστα εις διπλούν ...
Η πλέμπα νηστεύει.Νηστεύουμε το Πάσχα;
Απ' όλα;Η πλέμπα νηστεύει.
Μην ειστε αδιακριτος. Εσεις δεν ειστε πλεμπα. ειστε αναρχοκομμουνστης.Απ' όλα;
Να μασταν στην Ταϊλάνδη τώρα, Κωλόγερε. Ζωή χαρισάμενη θα περνάγαμε.Μην ειστε αδιακριτος. Εσεις δεν ειστε πλεμπα. ειστε αναρχοκομμουνστης.
Εμένα θα μου αρκούσε να ήμουν και σε μια μοναχική παραλία σε μερικά νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου. Τα καλοκαίρια με δυσκολεύουν στην μητρόπολη. Γι' αυτό με πιάνει ηδονισμός..lol . Karelis, μην δακρύσεις πάλι...Να μασταν στην Ταϊλάνδη τώρα, Κωλόγερε. Ζωή χαρισάμενη θα περνάγαμε.
Να 'χα την τύχη σου!Καταγγέλλω στο συμβούλιο των γερόντων τoν Zebu, χρυσό παιδί, δεν λέω, που με έδωσε στο @Karelis69 και όλη μέρα δακρύζει από τα γέλια με το δράμα μου ρε, ο άκαρδος.
Επίσης μαντεύω την απάντηση 5 λέξεων που θα δώσει ο @Zebu
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΝα 'χα την τύχη σου!