blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.769
- Πόντοι
- 26.096
Μετά τη νηστεία του Πάσχα!Ποιά ημέρα του έτους; για να μην μπω εδώ ρωτάω
Μετά τη νηστεία του Πάσχα!Ποιά ημέρα του έτους; για να μην μπω εδώ ρωτάω
Νηστεύουμε το Πάσχα;Μετά τη νηστεία του Πάσχα!
Να μην είσθε αδιάκριτος!Νηστεύουμε το Πάσχα;
Karelis, πες μόνος σου τί έκανες την Μ. Παρασκευή και ίσως πέσεις στα μαλακά. Έτσι κι αλλιώς ο Popov σίγουρα γνωρίζει.Νηστεύουμε το Πάσχα;
Karelis, πες μόνος σου τί έκανες την Μ. Παρασκευή και ίσως πέσεις στα μαλακά. Έτσι κι αλλιώς ο Popov σίγουρα γνωρίζει.
Να μην είσθε αδιάκριτος!
Karelis, πες μόνος σου τί έκανες την Μ. Παρασκευή και ίσως πέσεις στα μαλακά. Έτσι κι αλλιώς ο Popov σίγουρα γνωρίζει.
Οι ημερομηνίες στις κριτικές μας είναι εμ, τυχαίες! Λοιπόν τώρα πρέπει να δουλέψω ένα 6ωρακι σερί. Γειά σας.Η ερώτηση ήτο ρητορική για τα μέλη του παρόντος νήματος. Γιατί εάν δε με γελάει η μνήμη μου ΟΛΟΙ οι γέροντες το Πάσχα το διασκεδάζουν
Τα νεαρά και ακόλαστα μέλη ναιΗ ερώτηση ήτο ρητορική για τα μέλη του παρόντος νήματος. Γιατί εάν δε με γελάει η μνήμη μου ΟΛΟΙ οι γέροντες το Πάσχα το διασκεδάζουν
καλή "δουλειά"Οι ημερομηνίες στις κριτικές μας είναι εμ, τυχαίες! Λοιπόν τώρα πρέπει να δουλέψω ένα 6ωρακι σερί. Γειά σας.
Τώρα κανονικά έπρεπε να πατήσω το κουμπί αναφορά ...Τα νεαρά και ακόλαστα μέλη ναι
Οι πρεσβυτεροι νηστεια και εγκρατεια μπας και παμε κανενα καζανι πιο πισω στην κολαση ..
Τα νεαρά και ακόλαστα μέλη ναι
Οι πρεσβυτεροι νηστεια και εγκρατεια μπας και παμε κανενα καζανι πιο πισω στην κολαση ..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΤώρα κανονικά έπρεπε να πατήσω το κουμπί αναφορά ...
Γιατι κυριε karelis μας ? Γιατι καλε μου ανθρωπε ?Τώρα κανονικά έπρεπε να πατήσω το κουμπί αναφορά ...
Είναι η κακία των κομμουνιστοσυμμοριτών!Γιατι κυριε karelis μας ? Γιατι καλε μου ανθρωπε ?
Μεσιέ είπαμε να πούμε καμιά λαλακία αλλά πόσο να αντέξουμε; η γέρικη κράση μας αντέχει έως κάποιου συγκεκριμένου σημείου!Γιατι κυριε karelis μας ? Γιατι καλε μου ανθρωπε ?
Είναι η κακία των κομμουνιστοσυμμοριτών!
Αγαπητε δεν λεω μλκ εχω σοβαρο λογο που δεν αμαρτανω κατα την μεγαλη εβδομαδα ( ισχυει και για τις υπολοιπες 51 regular εβδομαδες )Μεσιέ είπαμε να πούμε καμιά λαλακία αλλά πόσο να αντέξουμε; η γέρικη κράση μας αντέχει έως κάποιου συγκεκριμένου σημείου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαπητε δεν λεω μλκ εχω σοβαρο λογο που δεν αμαρτανω κατα την μεγαλη εβδομαδα ( ισχυει και για τις υπολοιπες 51 regular εβδομαδες )
αν συνεχίσεις θα αμολήσω το Zebu!Αγαπητε δεν λεω μλκ εχω σοβαρο λογο που δεν αμαρτανω κατα την μεγαλη εβδομαδα ( ισχυει και για τις υπολοιπες 51 regular εβδομαδες )
μη μου το κανεις αυτο ..σκιαζομαιαν συνεχίσεις θα αμολήσω το Zebu!