Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.695
- Πόντοι
- 28.246
Ποια σου κρατούσε το δεξί και ποια το αριστερό;Θα μου κλασεις το δεξι , γιατι το αριστερο κανει απεργια
Ποια σου κρατούσε το δεξί και ποια το αριστερό;Θα μου κλασεις το δεξι , γιατι το αριστερο κανει απεργια
Αφήστε τις τσιγκουνιές ... πλησιάζετε τις 22,000 μπάρες χρυσού ...
The all seeing eye !!!Δεν μου λες, το εξκάλιμπερ έχει και ραντάρ επάνω ???
?
απο που να αρχισω και που να σταματησω φιλτατε...
Ελεινος και τρισαθλιος ...
Μεγαλυτερος γαμηκουλας και απ τον νηματοθέτη
Δε σε λεω γιατι εισαι κουσκουσαρης και πας και τα λες ...ΤσογλανεΠοια σου κρατούσε το δεξί και ποια το αριστερό;
Ω ναι! Θα το κάνω. Αρκεί να είναι και ο νονός μου ο Popov.Υπέροχος ιδέα. Αναλαμβάνετε την δαπάνη του κεράσματος.
Εχετε προτιμηση σε εθνικοτητα , χρωμα μαλλιων , τυπο αιδοιου , μεγεθος βυζγιων ...Εμένα γιατί με ανακατεύετε;;;;
Έχετε να μου γνωρίσετε ένα θήλυ, μήπως κα την πιάσω γκόμενα;;;
Φτώχεια. Ούτε νερό για μπάνιο δεν έχει. Το έκοψαν.
Ρε τώρα που πήρα φόρα...Δε σε λεω γιατι εισαι κουσκουσαρης και πας και τα λες ...Τσογλανε
προσεχε μη σε γραψουν ...Ρε τώρα που πήρα φόρα...
Θέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.Εχετε προτιμηση σε εθνικοτητα , χρωμα μαλλιων , τυπο αιδοιου , μεγεθος βυζγιων ...
Να κανουμε σωστη δουλεια αμα ειναι
Αν την θέλετε έτσι, θα έχει επίσης μουστάκια, ουρά και θα κάνει νιάοΘέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.
Φτώχεια. Ούτε νερό για μπάνιο δεν έχει. Το έκοψαν.
εχω κελεπούρι!Θέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.
Μήπως θέλετε να την γαμήσετε κιόλας;Θέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.
σου εχω πει εδω και πολλα χρόνια να προσεχεις τις ημερομηνίες ληξεως στα φαρμακα που παιρνεις ...Θέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.
Θέλω να έχει καλό χαρακτήρα. Να είναι ολιγαρκής, να μην θέλει δώρα και κεράσματα, να με κερνάει και να λατρεύει την υπέροχη προσωπικότητά μου.
διακαης ποθος του νηματοθέτη ...Δηλαδή και τις 2 ...
Δεν είμαι άθεος κομμουνιστοσυμμορίτης.Μήπως θέλετε να την γαμήσετε κιόλας;
Σοφόν το σαφές!διακαης ποθος του νηματοθέτη ...
Ποιά ημέρα του έτους; για να μην μπω εδώ ρωτάωΔεν είμαι άθεος κομμουνιστοσυμμορίτης.
Η συνουσία προβλέπεται υπό τον Ιερών Γραφών άπαξ του έτους και μόνο δια τεκνοποιίαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοφόν το σαφές!