Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Η θητεια μου στις λαδοκορες ξεκιναει απο το 1993, με μια Γαλλιδα στην Βουλιαγμενης, με φουλ προγραμμα. Τι να πρωτοθυμηθω απο τοτε. Αξεχαστη βεβαια η Γωγω η φυσιοθεραπευτρια στην Ομηρου και φυσικα η Μελινα, στης Ζανας, που ηταν και πολυ καλο παιδι.
Λαθος, το 87 ητανε.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Η θητεια μου στις λαδοκορες ξεκιναει απο το 1993, με μια Γαλλιδα στην Βουλιαγμενης, με φουλ προγραμμα. Τι να πρωτοθυμηθω απο τοτε. Αξεχαστη βεβαια η Γωγω η φυσιοθεραπευτρια στην Ομηρου και φυσικα η Μελινα, στης Ζανας, που ηταν και πολυ καλο παιδι.
Ειλικρινα απορω για την τελευταια ..Αφου κουλουρι δεν εδινε πως και κολησες μαζι της ?

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Ειλικρινα απορω για την τελευταια ..Αφου κουλουρι δεν εδινε πως και κολησες μαζι της ?
Θυμαμαι την πρωτη φορά που πηγα στο ζανοσπιτο ( στο 2ο) και βγαινει στη παρελαση πρωτη πρωτη
Ξανθο ..καμαρωτο με κατι κοκκινες γοβες .....Καυλα
Στο τελος καταληξαμε σε μια ξεγυρισμενη παρτουζα με τη Ζανα ....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Ητανε πιο πολυ φιλικη η σχεση, ειχαμε και κοινα επαγγελματικα ενδιαφεροντα, ητανε γνωστης της δουλειας μου, μαλλιστα υπηρχε και η σκεψη να της ευρισκα δουλεια σχετικη. Παντρευτηκε ομως απο οτι μου ειπε μετα η Μονικα, που ητανε κολλητη της, μακαρι να μπορεσει να ξεφυγει απο τον χωρο αυτο, της αξιζε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Θυμαμαι την πρωτη φορά που πηγα στο ζανοσπιτο ( στο 2ο) και βγαινει στη παρελαση πρωτη πρωτη
Εσυ οποια και να παρεις, θελεις Ζανα η, Λια μαζι. :grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Εσυ οποια και να παρεις, θελεις Ζανα η, Λια μαζι. :grin:
λαθος χρόνος ..ΗΘΕΛΑ ..τωρα σοβαρεψα πια δεν παω σε ηδονοτριβεια
Κοιτα εκρηκτικος συνδιασμος ηταν Ζανα με θεια Ελένη
Τη Λια δεν αξιωθηκα να την παρω σε διπλο ...
Μου εδινε solo συναυλίες για oboe η φλαουτο
Αχ Λια...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Διπλο μια φορα ειχα δοκιμασει Ζανα και θεια Ελενη. Οταν εφυγα απο το ιδρυμα, εκανα κανενα μηνα να ξανακανω κανονικο σεξ, καθε βραδι επαιζα το πουλι μου.:jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785
:think: :PΠΣΑΡΑΑΑΑ φίλε μου τα χρόνια αυτά πέρασαν.... Στο Ζανοσπιτο κάποτε συνουσιαστηκαμε με όλες τίς κυρίες...

Τωρα??
Τώρα απολαμβάνουμε την ηλικία μας....

Συνημμένα

• IMG_20210701_142829.jpg
    IMG_20210701_142829.jpg
    146,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Διπλο μια φορα ειχα δοκιμασει Ζανα και θεια Ελενη. Οταν εφυγα απο το ιδρυμα, εκανα κανενα μηνα να ξανακανω κανονικο σεξ, καθε βραδι επαιζα το πουλι μου.:jerking:
Τη πρωτη φορά με τελειωσαν 2 φορες σε χρονο dt
Τη δευτερη , που πλακωθηκαμε και σε εκεινο το πετρελαιο που εφερνε η ζανα απο Μολδαβια . εχασα το μετρημα , εχασα το χρονο , εχασα το φως μου .....και μια πτηση ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:think: :PΠΣΑΡΑΑΑΑ φίλε μου τα χρόνια αυτά πέρασαν.... Στο Ζανοσπιτο κάποτε συνουσιαστηκαμε με όλες τίς κυρίες...

Τωρα??
Τώρα απολαμβάνουμε την ηλικία μας....
αλλος εθνικος ευεργετης και η αφεντιά σου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Τη πρωτη φορά με τελειωσαν 2 φορες σε χρονο dt
Τη δευτερη , που πλακωθηκαμε και σε εκεινο το πετρελαιο που εφερνε η ζανα απο Μολδαβια . εχασα το μετρημα , εχασα το χρονο , εχασα το φως μου .....και μια πτηση ...
Με ειχανε ορθιο και αυτες στα γονατα, η μια σπατουλαριζε απο μπροστα απο αρχιδια μεχρι πουτσοκεφαλο και η αλλη σπατουλαριζε απο πισω απο αρχιδια μεχρι κωλοχαραδρα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Εκανα χθες και το δευτερο της Πφαιζερ. Φοβαμαι μηπως εχει παρενεργειες σαν του γεροτραγου και αρχισω και εγω να ξερναω στον εισαγγελεα, οπως εκεινος ξερασε εδω για Μαναρι, Σκωτις, Γερμανις.
φαντασου να αρχισω να ξερναω και εγω, δεν υπαρχει Μολδαβις, Ευα, Ελενη, Σοφια, Αλισια, Τανια, Χριστινα, Τζανετ.....................................................................................................................................................................................................................................................................Λιλυ, Λουλου, Καρεν, Σοφι, Τζειν, Αννα, Αλις....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Καρινα, Φαντα, Ναννυ, Νονι, Φλαουερ, Πιμ, Ντοε..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ναταλι. :confused:

Αν σου φύγει τίποτα να ξες εγώ δεν μπορώ να έρθω στην κ....δεια:priest: :priest: :priest:

Ακλαυτος θα πας ????

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Έχεις σοβαντισει πολλά κορίτσια κωλογερακο :wanker::wanker:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Με ειχανε ορθιο και αυτες στα γονατα, η μια σπατουλαριζε απο μπροστα απο αρχιδια μεχρι πουτσοκεφαλο και η αλλη σπατουλαριζε απο πισω απο αρχιδια μεχρι κωλοχαραδρα.
ασε ..περασμενα μεγαλεια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
λαθος χρόνος ..ΗΘΕΛΑ ..τωρα σοβαρεψα πια δεν παω σε ηδονοτριβεια
Κοιτα εκρηκτικος συνδιασμος ηταν Ζανα με θεια Ελένη
Τη Λια δεν αξιωθηκα να την παρω σε διπλο ...
Μου εδινε solo συναυλίες για oboe η φλαουτο
Αχ Λια...
Άσε μας ρε μπάρμπα με τα προϊστορικά σου γαμησια... ??

Τίποτα φρέσκο έχεις να μας καταδοσεις ???

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Πάνε τώρα αυτά. Είμαστε για κλάματα.

Αφού είμαι κωλογερος ρε Τζιμακο. Του χρόνου κλείνω μισό αιώνα στο κουρμπετι.Φευ.
Εχω να παρατηρήσω οτι παλια στο τεξας....βγαινανε γουστα τρελα...
Τωρα νομιζω οτι ολες ειναι αοσμες αγευστες σιλικονατες κουκλες ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.980
Πόντοι
22.785
Άσε μας ρε μπάρμπα με τα προϊστορικά σου γαμησια... ??

Τίποτα φρέσκο έχεις να μας καταδοσεις ???
Τώρα λεβέντη μου γαμμμμμαμε τρείς κυρίες μαζί...
Εσείς τι κάνετε.... Ακόμα πληρώνετε??

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom