Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αν δε δέχθηκε ακόμη, να του πούμε για τα πάρτυ που διοργανώνουμε για να πειστεί... :coffee:
:think: :think: :think:

Τα πάρτυ που ερθονται γυναίκες και μας δείγματιζουν μασέλες και καθετήρες λες θειο;;!!;;!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.335
Πόντοι
46.423
Καλημέρα και καλό μήνα γέροντες με υγεία !!!

:hi:

20210701_090558.jpg

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
:coffee:

Παιδγια οι αλητηριοι χθες έφαγαν 5 κιλά παιδακια :new_shocked:

Ήπιαν και μισό τελάρο μπυρες και ήρθαν σκασμένοι :dunno:

Τι κοκτέιλ θα πάρετε τους λέω;!;!

ΣΟΔΑ απαντάνε :headbang: :headbang: :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
:coffee:

Παιδγια οι αλητηριοι χθες έφαγαν 5 κιλά παιδακια :new_shocked:

Ήπιαν και μισό τελάρο μπυρες και ήρθαν σκασμένοι :dunno:

Τι κοκτέιλ θα πάρετε τους λέω;!;!

ΣΟΔΑ απαντάνε :headbang: :headbang: :headbang:
Ti;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν εχει μπαριστα φετος ;;;;;;;;; Εσυ σερβιρεις;;;
Και ο Νικοτριβης;;;;; :think:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Όχι μωρε...

Σε κοκτέιλ μπαρ πήγαμε :dunno:

Ο Νικόλας θα βρει άλλες μπαριστες να πηδήξει φετο :confused:
Προσεξε μην χασεις τον πελατη. Εκτος του οτι απεναντι μου εχει ανοιξει κομμωτηριο και νυχαδικο και θα τον ψησω να ερθει για διακοπες στο δικο μου νησι.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Προσεξε μην χασεις τον πελατη. Εκτος του οτι απεναντι μου εχει ανοιξει κομμωτηριο και νυχαδικο και θα τον ψησω να ερθει για διακοπες στο δικο μου νησι.
Κόψε τις λαλακιες :argue::argue::argue:

Πας να μου φας το καλύτερο πελατη που πληρώνει ντούκου :hammer::hammer::hammer:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Κόψε τις λαλακιες :argue::argue::argue:

Πας να μου φας το καλύτερο πελατη που πληρώνει ντούκου :hammer::hammer::hammer:
Εκανα χθες και το δευτερο της Πφαιζερ. Φοβαμαι μηπως εχει παρενεργειες σαν του γεροτραγου και αρχισω και εγω να ξερναω στον εισαγγελεα, οπως εκεινος ξερασε εδω για Μαναρι, Σκωτις, Γερμανις.
φαντασου να αρχισω να ξερναω και εγω, δεν υπαρχει Μολδαβις, Ευα, Ελενη, Σοφια, Αλισια, Τανια, Χριστινα, Τζανετ.....................................................................................................................................................................................................................................................................Λιλυ, Λουλου, Καρεν, Σοφι, Τζειν, Αννα, Αλις....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Καρινα, Φαντα, Ναννυ, Νονι, Φλαουερ, Πιμ, Ντοε..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ναταλι. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Ξέρνα ξέρνα δεν θα σε παρεξηγήσουμε.

Σε εμάς, όχι στον εισαγγελέα ... :knuppel:
Στα περισσοτερα γινεται delete, αυτοματα απο την μνημη με την παρελευση 24ωρου. Ειδικα της Ν/Α Ασιας που ειναι πανω απο 250 αρχεια, φυσικο ειναι να εχουν διαγραφει.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
Εκανα χθες και το δευτερο της Πφαιζερ. Φοβαμαι μηπως εχει παρενεργειες σαν του γεροτραγου και αρχισω και εγω να ξερναω στον εισαγγελεα, οπως εκεινος ξερασε εδω για Μαναρι, Σκωτις, Γερμανις.
φαντασου να αρχισω να ξερναω και εγω, δεν υπαρχει Μολδαβις, Ευα, Ελενη, Σοφια, Αλισια, Τανια, Χριστινα, Τζανετ.....................................................................................................................................................................................................................................................................Λιλυ, Λουλου, Καρεν, Σοφι, Τζειν, Αννα, Αλις....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Καρινα, Φαντα, Ναννυ, Νονι, Φλαουερ, Πιμ, Ντοε..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ναταλι. :confused:
Βαλε και καμια 20ρια τουλαχιστον λαδοκόρες που ξεχασες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.666
Πόντοι
19.795
Βαλε και καμια 20ρια τουλαχιστον λαδοκόρες που ξεχασες
Η θητεια μου στις λαδοκορες ξεκιναει απο το 1993, με μια Γαλλιδα στην Βουλιαγμενης, με φουλ προγραμμα. Τι να πρωτοθυμηθω απο τοτε. Αξεχαστη βεβαια η Γωγω η φυσιοθεραπευτρια στην Ομηρου και φυσικα η Μελινα, στης Ζανας, που ηταν και πολυ καλο παιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom