Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Δεν ξέρεις πόσο γέλασα με το ντιγκιντάγκες. Είχα να το ακούσω 25 χρόνια ξέρω γωΣοφόν το σαφές που λέει και ο σπαγγοραμένος
Δεν ξέρεις πόσο γέλασα με το ντιγκιντάγκες. Είχα να το ακούσω 25 χρόνια ξέρω γωΣοφόν το σαφές που λέει και ο σπαγγοραμένος
Χαχαχα η ηλικία δε μπορεί να κρυφτεί αγαπητέ !Δεν ξέρεις πόσο γέλασα με το ντιγκιντάγκες. Είχα να το ακούσω 25 χρόνια ξέρω γω
Eγω στην ηλικια που ειμαι δεν εχω δικαιωμα επιλογης. Θα πηδαγα οτιδηποτε, αλλα δεν μου καθεται τιποτα. Φευ.εμένα η αγαπημένη μου είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από τη δική σου, αλλά πηδάω και μεγαλύτερες αν είναι ωραίες. Γούστα είναι αυτά.
το ανάποδοτην στηνει ο θειος σε σταση λεωφορειο να παρει την γερμανις?
Και από όλες τις φυλές του κόσμου.σε λίγο θα έχει ένα λεωφορείο γκόμενες ο αθεόφοβος
"Είσαι νέος θέλεις τα λεφτά είσαι γέρος θέλεις συντροφιά -ωωωωωου τί τα θες, έτσι είναι η ζωή" όπως έλεγε και ο μεγάλος μουσουργός της δεκαετίας 60 Μαικ Ροζάκης - όταν ο νηματοθέτης με τον κ. Ανακριτή χόρευαν σέικ στα partiesEγω στην ηλικια που ειμαι δεν εχω δικαιωμα επιλογης. Θα πηδαγα οτιδηποτε, αλλα δεν μου καθεται τιποτα. Φευ.
Είναι στην πρω(κ)τοκολληση;Καλημέρα σας...!
Η νουβέλα θα είναι σύντομα στο πιεστήριο......
Στην γραφομηχανή ακόμη....Είναι στην πρω(κ)τοκολληση;