Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Buena DIA amigo!Buenos dias amigos
Buena DIA amigo!Buenos dias amigos
Buena DIA amigo!
Γαμάνε πολύ τα "παιδγιά" (αυτό είναι το νέο, διότι το "γαμάνε" απλώς, αποτελεί κοινό τόπο).Τι νέα, 'παιδιά';
Ορθώς ομιλείτε, κ. Ανακριτά!Γαμάνε πολύ τα "παιδγιά" (αυτό είναι το νέο, διότι το "γαμάνε" απλώς, αποτελεί κοινό τόπο).
Πρόεδρε, Μεγαλειότατε θέλω να πω, ηράσθητε;Τι νέα, 'παιδιά';
Νονέ γιατί ομιλείτε ως καραγωγέας;Γαμάνε πολύ τα "παιδγιά" (αυτό είναι το νέο, διότι το "γαμάνε" απλώς, αποτελεί κοινό τόπο).
Δια τον έρωταν απαιτούνται δύο άτομα και επί του παρόντος υπάρχω μόνο εγώ ... Φευ!Καλημέρα στο νήμα με τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας.
Το νήμα ανησυχεί κ. Blizard. Ούτε μία ώριμη κυρία δεν μας δείχνετε πια το πρωί. "Δεν υπάρχει Γερμανίς" και "δεν υπάρχει Γερμανίς" μόνο.
Ηράσθητε;
Μπορεί να είστε ναρκισσιστής όμως, δεν ξέρω, δεν ξέρω. Αστειεύομαι. Χρόνια είχατε να γελάσετε έτσι, το ξέρω.Δια τον έρωταν απαιτούνται δύο άτομα και επί του παρόντος υπάρχω μόνο εγώ ... Φευ!
Καθότι σε αρχαιότερες φάσεις, αν θυμάμαι καλώς, έχετε υπάρξει αμοιβάδα τούτο δεν είναι για σας εμπόδιο.Δια τον έρωταν απαιτούνται δύο άτομα και επί του παρόντος υπάρχω μόνο εγώ ... Φευ!
Διότι παιδί μου, η αναίσχυντος πλέμπα δεν καταλαβαίνει από άλλη γλώσσα. Φεύ!Νονέ γιατί ομιλείτε ως καραγωγέας;
Οι παλιές καλές εκείνες εποχές που δεν είχαμε ανάγκη από θήλυ. Η εποχή που ήμουν αμοιβάδα ήταν ίσως και η καλύτερη.Καθότι σε αρχαιότερες φάσεις, αν θυμάμαι καλώς, έχετε υπάρξει αμοιβάδα τούτο δεν είναι για σας εμπόδιο.
Διότι παιδί μου, η αναίσχυντος πλέμπα δεν καταλαβαίνει από άλλη γλώσσα. Φεύ!
Και ουχί μόνον τούτο. Δημιουργήθηκε και ο διαχωρισμός ανάμεσα στα ανώτερα πρωτεύοντα (αριστοκρατία) και στα κατώτερα ερπετοειδή (πλέμπα)Οι παλιές καλές εκείνες εποχές που δεν είχαμε ανάγκη από θήλυ. Η εποχή που ήμουν αμοιβάδα ήταν ίσως και η καλύτερη.
Μετά αναπτύχθηκε η ζωή, βγήκαν τα δίποδα και η ανεμελιά χάθηκε ...
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε. Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ στις κριτικές μου χρησιμοποιώ την μαλλιαρήν. Για να γίνομαι κατανοητός. Πρέπει να καταλάβει και ο λαός. Εάν έγραφα "συνουσία" ίσως νόμιζαν ότι ομιλώ για τινά χημικήν ένωσηΔιότι παιδί μου, η αναίσχυντος πλέμπα δεν καταλαβαίνει από άλλη γλώσσα. Φεύ!
Αυτή ήτο και μία από τις λίγες ευχάριστες εξελίξεις.Και ουχί μόνον τούτο. Δημιουργήθηκε και ο διαχωρισμός ανάμεσα στα ανώτερα πρωτεύοντα (αριστοκρατία) και στα κατώτερα ερπετοειδή (πλέμπα)
Ο Karelis δεν θα ευχαριστηθεί με τέτοια δήλωση, να είστε σίγουρος. Αν τα πράγματα αλλάξουν σας βλέπω να σκάβετε στο χιόνι έξω από το Ιρκούτσκ.Και ουχί μόνον τούτο. Δημιουργήθηκε και ο διαχωρισμός ανάμεσα στα ανώτερα πρωτεύοντα (αριστοκρατία) και στα κατώτερα ερπετοειδή (πλέμπα)
Μάταια παιδί μου, καθώς και πάλι, η πλέμπα μόνο την αλκοόλη γνωρίζει. Τα άλλα είναι ξένη γλώσσα.Εύγε. Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ στις κριτικές μου χρησιμοποιώ την μαλλιαρήν. Για να γίνομαι κατανοητός. Πρέπει να καταλάβει και ο λαός. Εάν έγραφα "συνουσία" ίσως νόμιζαν ότι ομιλώ για τινά χημικήν ένωση
Δεν μας ενδιαφέρει η άποψις των κομμουνιστοσυμμοριτών!Ο Karelis δεν θα ευχαριστηθεί με τέτοια δήλωση, να είστε σίγουρος. Αν τα πράγματα αλλάξουν σας βλέπω να σκάβετε στο χιόνι έξω από το Ιρκούτσκ.
Κακώς.Εύγε. Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ στις κριτικές μου χρησιμοποιώ την μαλλιαρήν. Για να γίνομαι κατανοητός. Πρέπει να καταλάβει και ο λαός. Εάν έγραφα "συνουσία" ίσως νόμιζαν ότι ομιλώ για τινά χημικήν ένωση
Να είστε σίγουρος, ότι στην μακραίωνη ζωή μου, όταν τα πράγματα άλλαζαν, ήμουν πάντα ανάμεσα σε εκείνους που ρύθμιζαν τις "αλλαγές" και τις "συνθήκες". Απόδειξη: η επιβίωσή μου.Ο Karelis δεν θα ευχαριστηθεί με τέτοια δήλωση, να είστε σίγουρος. Αν τα πράγματα αλλάξουν σας βλέπω να σκάβετε στο χιόνι έξω από το Ιρκούτσκ.