Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Buenos dias amigos

MarionPascale.jpg
Buena DIA amigo! :tooth: :hi:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.310
Πόντοι
46.423

Σωστά κύριε ανακριτά !!!

Με τσακώσατε ...

:tooth:

H Dia είναι ένα κοριτσάκι που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα της, τη φυσική της ομορφιά και τσαχπινιά.

Όλα επάνω της είναι φυσικά.

Έχει ομορφύνει επικίνδυνα πολύ και γυμναστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα το σωματάκι της να είναι για βραβεία.

Η παρέα της είναι πολύ ευχάριστη.

Δεν ντρέπομαι να λέω την αλήθεια.

Την συμπαθώ ιδιαιτέρως και δικαίως βρίσκεται στη κορυφή των επιλογών μου.

:hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στο νήμα με τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας.

Το νήμα ανησυχεί κ. Blizard. Ούτε μία ώριμη κυρία δεν μας δείχνετε πια το πρωί. "Δεν υπάρχει Γερμανίς" και "δεν υπάρχει Γερμανίς" μόνο.

Ηράσθητε;
Δια τον έρωταν απαιτούνται δύο άτομα και επί του παρόντος υπάρχω μόνο εγώ ... Φευ!

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Δια τον έρωταν απαιτούνται δύο άτομα και επί του παρόντος υπάρχω μόνο εγώ ... Φευ!
Μπορεί να είστε ναρκισσιστής όμως, δεν ξέρω, δεν ξέρω. Αστειεύομαι. Χρόνια είχατε να γελάσετε έτσι, το ξέρω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καθότι σε αρχαιότερες φάσεις, αν θυμάμαι καλώς, έχετε υπάρξει αμοιβάδα τούτο δεν είναι για σας εμπόδιο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Καθότι σε αρχαιότερες φάσεις, αν θυμάμαι καλώς, έχετε υπάρξει αμοιβάδα τούτο δεν είναι για σας εμπόδιο.
Οι παλιές καλές εκείνες εποχές που δεν είχαμε ανάγκη από θήλυ. Η εποχή που ήμουν αμοιβάδα ήταν ίσως και η καλύτερη.
Μετά αναπτύχθηκε η ζωή, βγήκαν τα δίποδα και η ανεμελιά χάθηκε ...
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Διότι παιδί μου, η αναίσχυντος πλέμπα δεν καταλαβαίνει από άλλη γλώσσα. Φεύ!
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι παλιές καλές εκείνες εποχές που δεν είχαμε ανάγκη από θήλυ. Η εποχή που ήμουν αμοιβάδα ήταν ίσως και η καλύτερη.
Μετά αναπτύχθηκε η ζωή, βγήκαν τα δίποδα και η ανεμελιά χάθηκε ...
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Και ουχί μόνον τούτο. Δημιουργήθηκε και ο διαχωρισμός ανάμεσα στα ανώτερα πρωτεύοντα (αριστοκρατία) και στα κατώτερα ερπετοειδή (πλέμπα)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Διότι παιδί μου, η αναίσχυντος πλέμπα δεν καταλαβαίνει από άλλη γλώσσα. Φεύ!
Εύγε. Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ στις κριτικές μου χρησιμοποιώ την μαλλιαρήν. Για να γίνομαι κατανοητός. Πρέπει να καταλάβει και ο λαός. Εάν έγραφα "συνουσία" ίσως νόμιζαν ότι ομιλώ για τινά χημικήν ένωση

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Και ουχί μόνον τούτο. Δημιουργήθηκε και ο διαχωρισμός ανάμεσα στα ανώτερα πρωτεύοντα (αριστοκρατία) και στα κατώτερα ερπετοειδή (πλέμπα)
Αυτή ήτο και μία από τις λίγες ευχάριστες εξελίξεις.
Εμείς ανήλθαμε και αυτοί κατήλθαν.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ο Karelis δεν θα ευχαριστηθεί με τέτοια δήλωση, να είστε σίγουρος. Αν τα πράγματα αλλάξουν σας βλέπω να σκάβετε στο χιόνι έξω από το Ιρκούτσκ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εύγε. Αυτός είναι ο λόγος που κι εγώ στις κριτικές μου χρησιμοποιώ την μαλλιαρήν. Για να γίνομαι κατανοητός. Πρέπει να καταλάβει και ο λαός. Εάν έγραφα "συνουσία" ίσως νόμιζαν ότι ομιλώ για τινά χημικήν ένωση
Μάταια παιδί μου, καθώς και πάλι, η πλέμπα μόνο την αλκοόλη γνωρίζει. Τα άλλα είναι ξένη γλώσσα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Ο Karelis δεν θα ευχαριστηθεί με τέτοια δήλωση, να είστε σίγουρος. Αν τα πράγματα αλλάξουν σας βλέπω να σκάβετε στο χιόνι έξω από το Ιρκούτσκ.
Δεν μας ενδιαφέρει η άποψις των κομμουνιστοσυμμοριτών!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.706
Πόντοι
26.096
Κακώς.
Περιφρονήστε τους και αρχίστε να συγγράφετε εις την γλώσσαν της ανωτέρας Τάξεως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να είστε σίγουρος, ότι στην μακραίωνη ζωή μου, όταν τα πράγματα άλλαζαν, ήμουν πάντα ανάμεσα σε εκείνους που ρύθμιζαν τις "αλλαγές" και τις "συνθήκες". Απόδειξη: η επιβίωσή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom