πωπω ρε αδερφέ μου θα μας σκάσεις γιατί όχι αφού όλα πήγαν κατ'ευχή στον εμβολιασμό και από ότι μας είπες είχαμε και έξοδο. Μη ντρέπεσε, πες μας και μεις δε θα το πούμε πουθενά!!!
Το έβαλες το ταψί στο φούρνο; Βουτηξες τον κολιό στο λάδι; Μπήκε η βάρκα στο λιμάνι; τον έβαλες το σύρτη; Έπεσε η κρέμα στο γαλακτομπούρεκο; Τα εσπασες τα μπετά; Έβαλες καρφωτή την πέμπτη; Την έβαλες την μπεσαμέλ στο παστίτσιο;
πωπω ρε αδερφέ μου θα μας σκάσεις γιατί όχι αφού όλα πήγαν κατ'ευχή στον εμβολιασμό και από ότι μας είπες είχαμε και έξοδο. Μη ντρέπεσε, πες μας και μεις δε θα το πούμε πουθενά!!!
Το έβαλες το ταψί στο φούρνο; Βουτηξες τον κολιό στο λάδι; Μπήκε η βάρκα στο λιμάνι; τον έβαλες το σύρτη; Έπεσε η κρέμα στο γαλακτομπούρεκο; Τα εσπασες τα μπετά; Έβαλες καρφωτή την πέμπτη; Την έβαλες την μπεσαμέλ στο παστίτσιο;
Προυπόθεση να μην υπάρχει μανάρι και Αγγλίς ήταν να μην ήσασταν μουρντάρης!
Τα γεγονότα όπως μας τα ομολογήσατε τελικά δείχνουν πως ήσασταν παρά τις άπειρες δηλώσεις σας για το αντίθετο.
Πάμε πάλι λοιπόν. Κόρη έχει;
Προυπόθεση να μην υπάρχει μανάρι και Αγγλίς ήταν να μην ήσασταν μουρντάρης;
Τα γεγονότα όπως μας τα ομολογήσατε τελικά δείχνουν πως ήσασταν παρά τις άπειρες δηλώσεις σας για το αντίθετο.
Πάμε πάλι λοιπόν. Κόρη έχει;
Ειλικρινά μου είναι ακατανόητη τέτοια καλοτυχία.
Δεν την έβγαλα γκόμενα. Πάντως ήταν πολύ χαρούμενη το Σάββατο στον καφέ και πολύ περιποιημένη.
Παντρεμένη με Έλληνα είναι και έχει βαρεθεί [δεν το λέει αλλά φαίνεται ...].
Ντυμένη που την βλέπω, φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εννοείται ότι δεν είναι αγουρίς. Αλλά γυμνάζεται πολύ με αναρρίχηση και τρέξιμο.
Και αυτή βεβαίως ξανθιά με γαλανά μάτια ...
Άρχισα να επιθυμώ τα καστανά και τα μαύρα μάτια ... Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την γνώρισα στα 15 λεπτά που περιμένουμε μετά το εμβόλιο ...
Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά