Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
βρε σκατογερε! τι καλαμι να πιασεις!? το μονο καλαμακι που μπορεις να πιασεις ειναι ο ζαρωμενος μαρχαλετζος σου! αι σισχτιρ ! πχια!και εγω σ αγαπαω ρε βατραχε ..αλλα ζηλευω ρε συ ...
Εχω 1 χρονο να πιασω καλαμι και 1 χρονο να βρεξω το μωρό μου
θα μπορουσες να ριξεις μια πρωινη τοτενες! και να ισοαφαρισεις!Σήμερα πρώτη μέρα μετά από 35 που δεν πήγα για την πρωινή.
Ατιμη κενωνια.
ο πσαρας ! μου θυμιζει τον αλλο πσαρα! που αγοραζε πσαρια πο το κερατσινι και ελεγε οτι πηγαινε για ψαρεμα ! μεχρι που η γυναικα του βρηκε την αποδειξγ στο αυτοκινητο και του εκοψε το πσαρεμα! .......................
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..,ΠΣΑΡΑΑΑΑ καλημέρα...
Μην πληγώνεις τα αγόρια σέ παρακαλώ.γαιμιεστε!
καλημεριζω τα ατιθασα νιατα του σαη!
ευχη τους δινω τους σκατογερους!Μην πληγώνεις τα αγόρια σέ παρακαλώ.
Gamiesai.βρε σκατογερε! τι καλαμι να πιασεις!? το μονο καλαμακι που μπορεις να πιασεις ειναι ο ζαρωμενος μαρχαλετζος σου! αι σισχτιρ ! πχια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα μπορουσες να ριξεις μια πρωινη τοτενες! και να ισοαφαρισεις!
Ρε σαχλαμαρα .....επειδη ειναι ζαχαρωμενος (και οχι ζαρωμένος οπως ο δικο σου) ..για αυτο δεν θελουν να τον βγαλουν απ το στοματακι τους και τον γλυφουν με τις ωρες ...βρε σκατογερε! τι καλαμι να πιασεις!? το μονο καλαμακι που μπορεις να πιασεις ειναι ο ζαρωμενος μαρχαλετζος σου! αι σισχτιρ ! πχια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα μπορουσες να ριξεις μια πρωινη τοτενες! και να ισοαφαρισεις!
Σήμερα πρώτη μέρα μετά από 35 που δεν πήγα για την πρωινή.
Ατιμη κενωνια.
Ενασχοληση με καλυτερα μετα την δευτερη δοση του Πφαιζερ,σε μια εβδομαδα. Ειτε εδω, ειτε στην κωλα-ση.Γιατί γ
Γιατί γέροντα
Είχες ενασχόληση με κάτι καλύτερο??
Γειτονα εκανα δευτερη δοση χθες ...Ενασχοληση με καλυτερα μετα την δευτερη δοση του Πφαιζερ,σε μια εβδομαδα. Ειτε εδω, ειτε στην κωλα-ση.
Ενασχοληση με καλυτερα μετα την δευτερη δοση του Πφαιζερ,σε μια εβδομαδα. Ειτε εδω, ειτε στην κωλα-ση.
Γειτονα εκανα δευτερη δοση χθες ...
Ακομα και η γαμωσυριγγα σου, 25ποντη ειναι;Εγώ εμβολιάζομαι κάθε μερα
Εχει ιντερνετ στην κωλα-ση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γειτονα εκανα δευτερη δοση χθες ...