Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Όχι φέτος θα στήσει σκηνή στο ΑχίλλειονΥποθέτω ότι θα διαμένετε στο ανάκτορο του Μον Ρεπό.
Όχι φέτος θα στήσει σκηνή στο ΑχίλλειονΥποθέτω ότι θα διαμένετε στο ανάκτορο του Μον Ρεπό.
Οι Πάνθηρες ποιον υποστήριζαν χθες;μην του βάζεις ιδέες
Αυτές τις εχω για αναπληρωματικέςΚαλώς!
Ο άλλος κάνει συλλογή τις πρώην γκόμενές σας.
Τον χιμπατζή γιο του ΣαββιδηΟι Πάνθηρες ποιον υποστήριζαν χθες;
Οι Πάνθηρες ποιον υποστήριζαν χθες;
Σεις έως τον Σεπτέμβριο θα ασχολείστε με τους δούλους σας στο Νησί σας.Αυτές τις εχω για αναπληρωματικές
Τις πραγματικές μου «αδυναμίες» δεν τις έχει πλησιάσει ακόμη!
Και ούτε προκειται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα τι ερώτηση είναι αυτή?
Οι πραγματικοί Πάνθηρες φυσικά αυτούς που έχουν αφήσει τα κόκαλα των προγόνων τους στις αλύτρωτες πατρίδες
Φευ και τριςφευ!Σεις έως τον Σεπτέμβριο θα ασχολείστε με τους δούλους σας στο Νησί σας.
Οπότε θα δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες εμείς στον κ. Ροντ.
Φευ και τριςφευ!
Είστε σπιούνοι κυριεΣεις έως τον Σεπτέμβριο θα ασχολείστε με τους δούλους σας στο Νησί σας.
Οπότε θα δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες εμείς στον κ. Ροντ.
Η κατάδοση αποτελεί την ζωή μας!Είστε σπιούνοι κυριε
Οι κοτες που έχετε για σήμα μου θυμισε τον μπράβο του χιμπατζή σας...
Και το σεξ επίσης!!!!!!!!Η κατάδοση αποτελεί την ζωή μας!
Το έχουμε πλειστάκις επαναλάβει και υλοποιήσει τούτο.
Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω, αλλά είναι γνωστή η απλόχερα σας και η γαλαντομια σαςΠου αλλού;;;;
Δεν υπάρχει άλλο κατάλληλο κατάλυμα δι΄ Ημάς!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλώς!
Ο άλλος κάνει συλλογή τις πρώην γκόμενές σας.
Σωστά!!!!Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω, αλλά είναι γνωστή η απλόχερα σας και η γαλαντομια σας
Δεν θα είναι δωρεά του Δήμου επί τη ελεύσει του Αγλαίσματος εις το νησί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω, αλλά είναι γνωστή η απλόχερα σας και η γαλαντομια σας
Οι κοτες που έχετε για σήμα μου θυμισε τον μπράβο του χιμπατζή σας...
Άλλου κοιτάνε τα ματια, άλλου τα μάγουλα και άλλου η ΜΥΤΗ
Ναι θα σας στρώσουνε κόκκινα χαλια και θα βαρέσουν τα κανόνια τουςΔεν θα είναι δωρεά του Δήμου επί τη ελεύσει του Αγλαίσματος εις το νησί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν μου φθάνουν αυτά.Να θα σας στρώσουνε κόκκινα χαλια και θα βαρέσουν τα κανόνια τους
Ας το αναλάβει ο 25ποντος!
Ποιός θα ηγηθεί τής καμπάνιας να γίνει ο κωλογερος τιμημένος.
Κάτι τέτοιους εμείς τους μασάμε και τους φτύνουμε σαν κουκούτσιαΤο περασμένο καλοκαίρι, ήμουν για λίγο στο Πόρτο Καρράς [ιδιοκτησία του Προέδρου], όπου λειτουργούσε ένα μικρό τμήμα του και στο μπαρ δίπλα μου καθόταν αυτός ....