rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.499
- Πόντοι
- 12.946
φευ και τρις φευ11 η ωρα μαζεύω το πάγκο με την πραμάτεια μου.
φευ και τρις φευ11 η ωρα μαζεύω το πάγκο με την πραμάτεια μου.
Αυτό το Έλσα που μοστραρει το κωλαρακι του στη πρώτη σελίδα του μπου. Αν ήμουν πρωτεύουσα θά τό είχα ξεσκίσει.φευ και τρις φευ
δυστυχώς και εγώ θα ήθελα αλλά είναι τόσες πού δεν προλαβαίνωΑυτό το Έλσα που μοστραρει το κωλαρακι του στη πρώτη σελίδα του μπου. Αν ήμουν πρωτεύουσα θά τό είχα ξεσκίσει.
Αυτά βλέπω και την πληρώνει ή Μολδαβις.δυστυχώς και εγώ θα ήθελα αλλά είναι τόσες πού δεν προλαβαίνω
δε βάζουν και μια χείρα βοηθείας οι γνωστοί κ.κ. Jim25cm, Nick Trive κλπ.
και δε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις δεσποινίδες.
ε να λέμε και του στραβού το δίκιο θα το φχαριστιέταιΑυτά βλέπω και την πληρώνει ή Μολδαβις.
Δεν ξέρω αν μετά από 10 χρόνια τό ευχαριστιεται.ε να λέμε και του στραβού το δίκιο θα το φχαριστιέται
ας είναι και εικονικό
Πιστεύω πως ναι, ισχύει αυτό που ίσχυε από αρχαιοτάτων χρόνωνΔεν ξέρω αν μετά από 10 χρόνια τό ευχαριστιεται.
......
..............
Στη θέση σου δε θα περίμενα δώρο πάντως.Οι πόντοι στο προφίλ τι ρόλο παίζουν, κερδίζουμε κάτι; Ή τους βάζουμε στον κώλο μας;
Καλημέρα,Αυτό το Έλσα που μοστραρει το κωλαρακι του στη πρώτη σελίδα του μπου. Αν ήμουν πρωτεύουσα θά τό είχα ξεσκίσει.
Η ελληνική Αγίου Μάρκου είναι το εμφύτευμα της φωτό...Είναι σίγουρο ότι δεν είναι έστω, η Αγίου Μάρκου στο Μοναστηράκι;
Ήσουν!!!
Χαιρετώ, και σ΄ ευχαριστώ κι εσένα και τον νηματοθέτη και όλους που μου έγραψαν ιδιαιτέρως.
Δεν ήξερα πως ήμουν τόσο «διάσημος» ?
βρε βρε άλλος ένας από τα παλιά.Οι πόντοι στο προφίλ τι ρόλο παίζουν, κερδίζουμε κάτι; Ή τους βάζουμε στον κώλο μας;