blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, δεν ασχολούμεθα με τους αθιγγάνους.Οι τσιγγάνοι δεν έχουν πατρίδα
Όλος ο κόσμος είναι δικός τους
Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, δεν ασχολούμεθα με τους αθιγγάνους.Οι τσιγγάνοι δεν έχουν πατρίδα
Όλος ο κόσμος είναι δικός τους
Δεν πειράζει ας είναι καλά το Μανάρι
Αγνοω τα κακεντρεχη σχόλια σας καί συνεχίζω.Η οποία μαμά της να υποθέσω ότι ήταν Ρουμάνα από την Ουγγαρία, με καταγωγή από την Τσεχία και μετά από την Σλοβακία!
Σοφον το σαφές!Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, δεν ασχολούμεθα με τους αθιγγάνους.
Δεν θα προτιμούσατε να έπαιζε κλαρίνο;;;Αγνοω τα κακεντρεχη σχόλια σας καί συνεχίζω.
Με μουσικές σπουδές, δασκάλα ακορντεόν.
Πριν από κάποια χρόνια υπήρξε συνευρεση μαζί της, αυτή από πάνω μου να παίζει ακορντεον κατά την διάρκεια της συνουσίας. Δεν επανελήφθη, παρά τις παρακλήσεις μου, για δικούς της λόγους.
Μας έστειλες τώραΑγνοω τα κακεντρεχη σχόλια σας καί συνεχίζω.
Πριν από κάποια χρόνια υπήρξε συνευρεση μαζί της, αυτή από πάνω μου να παίζει ακορντεον κατά την διάρκεια της συνουσίας. Δεν επανελήφθη, παρά τις παρακλήσεις μου, για δικούς της λόγους.
ΚαλημέραΑγνοω τα κακεντρεχη σχόλια σας καί συνεχίζω.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Μας έστειλες τώρα
Gamisi ακορντεονατο
Καλημέρα
δε μας είπατε το κυριότερο, έχει καμιά φίλη/ξαδέλφη κλπ να μας γνωρίσει?
Τι να το κανεις το κλαρίνο όταν παίζει φυσαρμόνικαΦευ και πάλι φευ!
Δεν θα προτιμούσατε να έπαιζε κλαρίνο;;;
Παίζει όμως το gleifwsufra.Τι ώρα έχετε ραντεβού με την Fiona ?
Σε ποια στάση του camasutra έχετε φτάσει;;;;
Με μεγάλη μου λύπη διαβασα ότι το gamasufra δεν παίζει
Είσθε αισχρός!Παίζει όμως το gleifwsufra.
χαχαχαχαχαχαχαΠαίζει όμως το gleifwsufra.
Στο κλαρίνο είναι μοναδική. Με τεράστια υπομονη και πολύωρους πειραματισμούς.Φευ και πάλι φευ!
Δεν θα προτιμούσατε να έπαιζε κλαρίνο;;;
Ασε τις βλακείες εσυ και πήγαινε στη Leksa γιατί επεσε σε κατάθλιψη από την ώρα που έφυγεςΚαλημέρα
Ασε τις βλακείες εσυ και πήγαινε στη Leksa γιατί επεσε σε κατάθλιψη από την ώρα που έφυγες
“ τι τζέντλεμαν ο φιλος σου»
« τι κορμί ο φιλος σου»
« τι κιμπάρης ο φιλος σου»
« τι psolaras ο φιλος σου»
Σε έστειλα για μια δουλειά και εσυ την ξεμυαλισες
Αισχρές είναι οι σουφρες κυριεΕίσθε αισχρός!
Άρμεγε αγελάδες από μικρή και βγηκε τούμπανο
να πάει άλλος αυτή ήταν νταβραντισμένη ακόμα να συνέλθω
Έχει κόρη, η οποία ενηλικιώνεται φέτος και την έχω τάξει στον Νικοτριβη.Καλημέρα
Βρήκε το καταλληλότερο άτομοΈχει κόρη, η οποία ενηλικιώνεται φέτος και την έχω τάξει στον Νικοτριβη.
Μου έχει τάξει ότι δεν θα την πειράξει και θα την σεβαστεί, μόνο βόλτα θα την πηγαίνει με το τρίκυκλο.
Βρήκε το καταλληλότερο άτομο