amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....Καλημερα Καρελακο...
Για δες μια μάτια σε παρακαλώ ποιες έχεις αφήσει αγαμητες ακόμη γιατί αγωνιούν τα κορίτσια....
“Θα μας γαμησει;;; Δεν θα μας γαμησει;;; “
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ
Ηράσθητε εκ νέου;;;;!!!Καλημέρα όλη μέρα. Μια υπέροχη ημέρα σήμερα, ίσως η τελευταία μας. Ας την χαρούμε, και ας μην αφήσουμε κανέναν και τίποτα νά μας την χαλάσει.
(Τουλάχιστο μέχρι το μεσημέρι.)
Μπα... ερωτας προπολεμικόςΗράσθητε εκ νέου;;;;!!!
ΩωωωωΗ σωστή ερώτηση προς εμε θα ήτο:
Υπάρχει ημέρα στην ζωή σας που δεν είσθε υπό την επήρεια έρωτος; Φευ.
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω!Η σωστή ερώτηση προς εμε θα ήτο:
Υπάρχει ημέρα στην ζωή σας που δεν είσθε υπό την επήρεια έρωτος; Φευ.
Φιλτατε κολυμβητή μήπως εκεί στην δεξαμενή κολυμπούν τέτοια χειλάκια;;;;;!!!!!!Ηράσθητε εκ νέου;;;;!!!
Με τον πόνο μου παίζετε, κύριε;;;;Φιλτατε κολυμβητή μήπως εκεί στην δεξαμενή κολυμπούν τέτοια χειλάκια;;;;;!!!!!!
Βλακείες των ανταγωνιστριώνΗ γνωστή δηλαδή Μολδαβή που είναι Ουκρανέζα αλλά είναι Σερβίδα και Αλβανίδα και επίσης Βουλγάρα και λίγο Σκοπιανή και στο τέλος ουδείς γνωρίζει την εθνικότητά της ... Φευ!
Εγώ παίζω με τον πόνο σας και η κυρία με τα χειλάκια τηςΜε τον πόνο μου παίζετε, κύριε;;;;
Εγώ παίζω με τον πόνο σας και η κυρία με τα χειλάκια της
Γιατί τα έχει μπόλικα μπόλικα χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μολδαβος πατέρας που πήγε στην Ουκρανία για καλύτερο μέλλον. Εκεί γνώρισε την μάνα της.Η γνωστή δηλαδή Μολδαβή που είναι Ουκρανέζα αλλά είναι Σερβίδα και Αλβανίδα και επίσης Βουλγάρα και λίγο Σκοπιανή και στο τέλος ουδείς γνωρίζει την εθνικότητά της ... Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Σεις ξεπεράσατε και τον κ. Zebu στην αγαπουλίαση...!!!
Η οποία μαμά της να υποθέσω ότι ήταν Ρουμάνα από την Ουγγαρία, με καταγωγή από την Τσεχία και μετά από την Σλοβακία!Μολδαβος πατέρας που πήγε στην Ουκρανία για καλύτερο μέλλον. Εκεί γνώρισε την μάνα της.
Τι ώρα έχετε ραντεβού με την Fiona ?Με τον πόνο μου παίζετε, κύριε;;;;
Οι τσιγγάνοι δεν έχουν πατρίδαΗ οποία μαμά της να υποθέσω ότι ήταν Ρουμάνα από την Ουγγαρία, με καταγωγή από την Τσεχία και μετά από την Σλοβακία!