giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Καλησπερα πορνογεροντες !!! Βλεπω με τις ζεστες πηρατε φορα και βρέχεται τις τσουτσουνες σας σε αιδοια !!!
ο θειος δεν δινει στον Διαολο θυμίαμα! θα μου δωσει χαρτζιλικι ο σπαγγος! ?Δώσε στοιχεία, αυτοκαταδωσου, μπας και σου στείλει χαρτζιλίκι ο λαρτζ θείος που έχεις.
Πόσα πιο πολλά σώματα θες να έχεις, δεν σου φτάνει πού είσαι τετραπλός;εχω κανει και εμβολιο και πηγα και φαγωμενος ( εχω πιο πολλα αντισωματα φαγωμενος )
Καλησπερα πορνογεροντες !!! Βλεπω με τις ζεστες πηρατε φορα και βρέχεται τις τσουτσουνες σας σε αιδοια !!!
Πόσα πιο πολλά σώματα θες να έχεις, δεν σου φτάνει πού είσαι τετραπλός;εχω κανει και εμβολιο και πηγα και φαγωμενος ( εχω πιο πολλα αντισωματα φαγωμενος )
ξεμωραθηκες μπαρμπα! η χαιρεσαι που ειδες ακομα μια ανοιξη στην μιζερη ζωη σου!?
Χαίρομαι, παιδί μου επειδή είναι Άνοιξη!ξεμωραθηκες μπαρμπα! η χαιρεσαι που ειδες ακομα μια ανοιξη στην μιζερη ζωη σου!?
Το νέο θα ήταν να μην............χορο-πηδουσατε στα ......ανθη.
Λοιπον ασε τις παπατζες και δωκε μου 6 ευρα να παω στο Πακιστανικο κουρειο που ανοιξε στην γειτονια για κουρεμα!!! αντε!Χαίρομαι, παιδί μου επειδή είναι Άνοιξη!
Ζητήστε από τον κ. troubakhs μου. Αυτός έχει πολλά λεφτά!Λοιπον ασε τις παπατζες και δωκε μου 6 ευρα να παω στο Πακιστανικο κουρειο που ανοιξε στην γειτονια για κουρεμα!!! αντε!
ξερεις οτι δεν μιλαω με το φιδι το κολοβο! απο τοτε που προσπαθησε να μου παρει την κληρονομια!Ζητήστε από τον κ. troubakhs μου. Αυτός έχει πολλά λεφτά!
Πως είστε μετά τη δεύτερη δόση;Χαίρομαι, παιδί μου επειδή είναι Άνοιξη!
Δεν υπάρχει κληρονομία, παιδί μου. Την αγάπη μου θα κληρονομήσετε και ενδεχομένως έναν ταριχευμένο όρχιν μου.ξερεις οτι δεν μιλαω με το φιδι το κολοβο! απο τοτε που προσπαθησε να μου παρει την κληρονομια!
Τώρα είμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα όμως για δύο ημέρες με ίλιγγο, κόπωση και λίγο πυρετό.Πως είστε μετά τη δεύτερη δόση;
Χαίρομαι, παιδί μου επειδή είναι Άνοιξη!
Και το χειμώνα όλο χαρουλες ήσασταν.Χαίρομαι, παιδί μου επειδή είναι Άνοιξη!
Χαιρόμουν επειδή επλησίαζε η Άνοιξις!Και το χειμώνα όλο χαρουλες ήσασταν.
δωκε ρε 6 ευρα να παω για κουρεμα ! αλλιως θα σε ταριχευσω ζωντανο! ο Μπαρμπα Τριβης πρεπει να χωρισε με την κομμωτρια πουΔεν υπάρχει κληρονομία, παιδί μου. Την αγάπη μου θα κληρονομήσετε και ενδεχομένως έναν ταριχευμένο όρχιν μου.