Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.564
- Πόντοι
- 28.246
Δεν σας πιάνει τίποτα εσάς μην φοβάστε.Τώρα είμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα όμως για δύο ημέρες με ίλιγγο, κόπωση και λίγο πυρετό.
Δεν σας πιάνει τίποτα εσάς μην φοβάστε.Τώρα είμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα όμως για δύο ημέρες με ίλιγγο, κόπωση και λίγο πυρετό.
Θα πουλήσετε τον όρχιν μου και θα ΄κονομήσετε!δωκε ρε 6 ευρα να παω για κουρεμα ! αλλιως θα σε ταριχευσω ζωντανο! ο Μπαρμπα Τριβης πρεπει να χωρισε με την κομμωτρια πουπηδαγε! ειχε σχεση! και κουρευε και εμενα τζαμπα!!!γιατι την τελευται φορα που πηγα μου ειπε
αι στον διαλο κωλοχοντρε !δυστυχως ευσωμο ομορφοπαιδο σημερα πρεπει να πληρωσεις !!!!!!!!!![]()
![]()
Τη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλάΔεν υπάρχει κληρονομία, παιδί μου. Την αγάπη μου θα κληρονομήσετε και ενδεχομένως έναν ταριχευμένο όρχιν μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα είμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα όμως για δύο ημέρες με ίλιγγο, κόπωση και λίγο πυρετό.
το κοινό ζητά επίμονα κριτική εντός του νήματοςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Καταδόσεων ανακοινώνει ότι λίαν αξιόπιστος καταδότης επληροφόρησεν την Επιτροπήν περί του ότι το μέλος μας blizardeye συγγράφει κριτικήν επί της Αγγλίδος.
Δεν είναι γνωστό ακόμη πότε και αν η κριτική αυτή αναρτηθεί στο νήμα μας.
Είθε!Τη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλά
Όλα καλά θα πάνε Καρελάκο.Τη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλά
Αν αναρτήσετε τέτοια κριτική στο νήμα μας, το νήμα από Τιμημένο θα σας ανακηρύξει σε .....,...... Υπερτιμημένο.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Καταδόσεων ανακοινώνει ότι λίαν αξιόπιστος καταδότης επληροφόρησεν την Επιτροπήν περί του ότι το μέλος μας blizardeye συγγράφει κριτικήν επί της Αγγλίδος.
Περιμένουμε.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Καταδόσεων ανακοινώνει ότι λίαν αξιόπιστος καταδότης επληροφόρησεν την Επιτροπήν περί του ότι το μέλος μας blizardeye συγγράφει κριτικήν επί της Αγγλίδος.
Μια χαρα θα πανε! εχε πιστη ! εδω εκαμε οΤη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλά
Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρει
Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρειθα διοργανώσω εις τη πρωτεύουσα ένα "τσιμπούΣι" για τα μέλη. Όσοι μπορούν είναι ευπρσόσδεκτοι. Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες, συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
Ο κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο) θα πρέπει να είναι και διαθέσιμος για να συνδιοργανώσει...συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
Αυτό το λέτε επειδή ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τον κ. Astatos. Οι ακρίδες του Φαραώ ήταν μία απλή πληγούλα μπροστά σ΄ αυτή την ζωντανή ανθρώπινη παμφάγα ύπαρξη. Φευ!Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρειθα διοργανώσω εις τη πρωτεύουσα ένα "τσιμπούΣι" για τα μέλη. Όσοι μπορούν είναι ευπρσόσδεκτοι. Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες, συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
Αυτό το λέτε επειδή ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τον κ. Astatos. Οι ακρίδες του Φαραώ ήταν μία απλή πληγούλα μπροστά σ΄ αυτή την ζωντανή ανθρώπινη παμφάγα ύπαρξη. Φευ!
Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω ακόμα, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!Αυτό το λέτε επειδή ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τον κ. Astatos. Οι ακρίδες του Φαραώ ήταν μία απλή πληγούλα μπροστά σ΄ αυτή την ζωντανή ανθρώπινη παμφάγα ύπαρξη. Φευ!
θα κανονισθεί!Ο κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο) θα πρέπει να είναι και διαθέσιμος για να συνδιοργανώσει...
Καλά κάνετε και είσθε σχεδόν βέβαιος.Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω ακόμα, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!
Δύο φορές έκανα το τραγικό λάθος να συμφαγω μαζί του, να συμφαγει μόνος του ήθελα να πω, και άλλες 2 για καφέ.Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω ακόμα, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!
θα κανονισθεί!
Αληθές!Δύο φορές έκανα το τραγικό λάθος να συμφαγω μαζί του, να συμφαγει μόνος του ήθελα να πω, και άλλες 2 για καφέ.
Μάρτυρας ο Νικοτριβης, όταν είχαμε πάει για καφέ, γυρναγε στα τραπεζάκια και μαζεύε τα μπισκοτάκια. Αφού πρώτα ειχαμε παει στον Τέλη και συνεφαγε μόνος του 2 λαμαρίνες μπριζολακια.
( Ο Τέλης τον έχει μάθει και τον σερβιρει σε λαμαρίνες, όχι σε πιάτα)
Και αυτό συνέβη είτε σε γεύμα με κρεατικά [Τέλης] είτε σε γεύμα με ψαρικά [Τουρκολίμανο].Αληθές!
Και εκ της ιδικής μου εμπειρίας ομιλών, δύναμαι να είπω ότι έφαγε τα πάντα και οι υπόλοιποι μετά το πέρας του γεύματος, αγοράσαμε πιτόγυρα για να χορτάσουμε. Τρισφευ!
Και φυσικά καταστρώνει υποχθόνια σχέδια για να ικανοποιήσει το πάθος του.
Στου Τέλη με βάζει πάντοτε να καθομαι με την πλατη στον δρόμο. Ξέροντας την αδυναμία μου για τα Κινεζακια, κάθε φορά πού προσπαθούσα να πάρω μπριζολακι στο πιάτο μου, μου έλεγε.-Παππου, κοίτα ένα Κινεζακια, περνάει στο δρόμο.
Γυρνάγα εγώ να δω, και αυτός μου έκλεβε το μπριζόλακι.