Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.564
Πόντοι
28.246
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
δωκε ρε 6 ευρα να παω για κουρεμα ! αλλιως θα σε ταριχευσω ζωντανο! ο Μπαρμπα Τριβης πρεπει να χωρισε με την κομμωτρια που πηδαγε! ειχε σχεση! και κουρευε και εμενα τζαμπα!!!:happy: γιατι την τελευται φορα που πηγα μου ειπε αι στον διαλο κωλοχοντρε ! δυστυχως ευσωμο ομορφοπαιδο σημερα πρεπει να πληρωσεις !!!!!!!!! :dunno: :think:
Θα πουλήσετε τον όρχιν μου και θα ΄κονομήσετε!

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Δεν υπάρχει κληρονομία, παιδί μου. Την αγάπη μου θα κληρονομήσετε και ενδεχομένως έναν ταριχευμένο όρχιν μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα είμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα όμως για δύο ημέρες με ίλιγγο, κόπωση και λίγο πυρετό.
Τη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλά

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.
Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Καταδόσεων ανακοινώνει ότι λίαν αξιόπιστος καταδότης επληροφόρησεν την Επιτροπήν περί του ότι το μέλος μας blizardeye συγγράφει κριτικήν επί της Αγγλίδος.
Δεν είναι γνωστό ακόμη πότε και αν η κριτική αυτή αναρτηθεί στο νήμα μας.
το κοινό ζητά επίμονα κριτική εντός του νήματος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.169
Πόντοι
19.795
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.
Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Καταδόσεων ανακοινώνει ότι λίαν αξιόπιστος καταδότης επληροφόρησεν την Επιτροπήν περί του ότι το μέλος μας blizardeye συγγράφει κριτικήν επί της Αγγλίδος.
Αν αναρτήσετε τέτοια κριτική στο νήμα μας, το νήμα από Τιμημένο θα σας ανακηρύξει σε .....,...... Υπερτιμημένο.:thumbsup:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.564
Πόντοι
28.246
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.
Περιμένουμε.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Τη Δευτέρα κάνω πρώτη δόση Pfizer ελπίζω να παν όλα καλά
Μια χαρα θα πανε! εχε πιστη ! εδω εκαμε ο σκατογερος αγαπημενος θειουλης μου και δεν επαθε τιποτις! εσυ εισαι νιατο!

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρει :priest: θα διοργανώσω εις τη πρωτεύουσα ένα "τσιμπούΣι" για τα μέλη. Όσοι μπορούν είναι ευπρόσδεκτοι. Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες, συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρει :priest: θα διοργανώσω εις τη πρωτεύουσα ένα "τσιμπούΣι" για τα μέλη. Όσοι μπορούν είναι ευπρσόσδεκτοι. Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες, συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
:happy:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.564
Πόντοι
28.246
συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
Ο κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο) θα πρέπει να είναι και διαθέσιμος για να συνδιοργανώσει...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μετά τη δεύτερη δόση και αφού την έχω σκαπουλάρει :priest: θα διοργανώσω εις τη πρωτεύουσα ένα "τσιμπούΣι" για τα μέλη. Όσοι μπορούν είναι ευπρσόσδεκτοι. Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες, συνδιοργανωτής ο Zebu (σας υπόσχομαι πως θα φάμε και θα πιούμε όλοι πλουσιοπάροχα ασχέτως της παρουσίας δυνατών πιρουνιών)
Αυτό το λέτε επειδή ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τον κ. Astatos. Οι ακρίδες του Φαραώ ήταν μία απλή πληγούλα μπροστά σ΄ αυτή την ζωντανή ανθρώπινη παμφάγα ύπαρξη. Φευ!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.461
Πόντοι
24.436
Αυτό το λέτε επειδή ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τον κ. Astatos. Οι ακρίδες του Φαραώ ήταν μία απλή πληγούλα μπροστά σ΄ αυτή την ζωντανή ανθρώπινη παμφάγα ύπαρξη. Φευ!
Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω ακόμα, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!

Ο κύριος (ο θεός να τον κάνει κύριο) θα πρέπει να είναι και διαθέσιμος για να συνδιοργανώσει...
θα κανονισθεί!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω ακόμα, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!
Καλά κάνετε και είσθε σχεδόν βέβαιος.
Επειδή δεν θα τα καταφέρετε ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.169
Πόντοι
19.795

θα κανονισθεί!
Δύο φορές έκανα το τραγικό λάθος να συμφαγω μαζί του, να συμφαγει μόνος του ήθελα να πω, και άλλες 2 για καφέ.
Μάρτυρας ο Νικοτριβης, όταν είχαμε πάει για καφέ, γυρναγε στα τραπεζάκια και μαζεύε τα μπισκοτάκια. Αφού πρώτα ειχαμε παει στον Τέλη και συνεφαγε μόνος του 2 λαμαρίνες μπριζολακια.
( Ο Τέλης τον έχει μάθει και τον σερβιρει σε λαμαρίνες, όχι σε πιάτα)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δύο φορές έκανα το τραγικό λάθος να συμφαγω μαζί του, να συμφαγει μόνος του ήθελα να πω, και άλλες 2 για καφέ.
Μάρτυρας ο Νικοτριβης, όταν είχαμε πάει για καφέ, γυρναγε στα τραπεζάκια και μαζεύε τα μπισκοτάκια. Αφού πρώτα ειχαμε παει στον Τέλη και συνεφαγε μόνος του 2 λαμαρίνες μπριζολακια.
( Ο Τέλης τον έχει μάθει και τον σερβιρει σε λαμαρίνες, όχι σε πιάτα)
Αληθές!
Και εκ της ιδικής μου εμπειρίας ομιλών, δύναμαι να είπω ότι έφαγε τα πάντα και οι υπόλοιποι μετά το πέρας του γεύματος, αγοράσαμε πιτόγυρα για να χορτάσουμε. Τρισφευ!

Αληθές!
Και εκ της ιδικής μου εμπειρίας ομιλών, δύναμαι να είπω ότι έφαγε τα πάντα και οι υπόλοιποι μετά το πέρας του γεύματος, αγοράσαμε πιτόγυρα για να χορτάσουμε. Τρισφευ!
Και αυτό συνέβη είτε σε γεύμα με κρεατικά [Τέλης] είτε σε γεύμα με ψαρικά [Τουρκολίμανο].

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.169
Πόντοι
19.795
Και φυσικά καταστρώνει υποχθόνια σχέδια για να ικανοποιήσει το πάθος του.
Στου Τέλη με βάζει πάντοτε να καθομαι με την πλατη στον δρόμο. Ξέροντας την αδυναμία μου για τα Κινεζακια, κάθε φορά πού προσπαθούσα να πάρω μπριζολακι στο πιάτο μου, μου έλεγε.-Παππου, κοίτα ένα Κινεζακια, περνάει στο δρόμο.
Γυρνάγα εγώ να δω, και αυτός μου έκλεβε το μπριζόλακι.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
Και φυσικά καταστρώνει υποχθόνια σχέδια για να ικανοποιήσει το πάθος του.
Στου Τέλη με βάζει πάντοτε να καθομαι με την πλατη στον δρόμο. Ξέροντας την αδυναμία μου για τα Κινεζακια, κάθε φορά πού προσπαθούσα να πάρω μπριζολακι στο πιάτο μου, μου έλεγε.-Παππου, κοίτα ένα Κινεζακια, περνάει στο δρόμο.
Γυρνάγα εγώ να δω, και αυτός μου έκλεβε το μπριζόλακι.

Όταν ξαναβρεθείτε, να έχετε ταπεράκια μαζί, με περισσεύματα από το σπίτι, μήπως προλάβετε κάτι από ... τις λαμαρίνες...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom