astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ζειτε σκατογεροι!?
καλημερα στα νεουδια του σαη!
Καλημέρα αχορταγε , νεουδια και κωλογεροι.ζειτε σκατογεροι!?
Ο πιτσιρικάς τούτος έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των γραφείων
Κάθε τρεις και λίγο... τσουπ στα πορνοχοτελια
Τα κορίτσια των αναγνωρίζουν πλέον από τον θορύβου του μοτοσακου
Ότι και να κάνω δεν μπορώ να φτάσω το τρίκυκλοΠράγματι !
1600cc σε έναν τροχό - είναι πολύς ο θόρυβος ! ?
Ήμαρτον , φανταστείτε τις ανάγκες φορτώσεως που έχει ??
Μιλάμε για πολύ DWT !! ?
Εμείς χωρίζουμε μόνο 1800cc σε τέσσερις !
είμαστε πολύ πίσω μου φαίνεται...
Πού είστε ωρε παλουκάρια
Τσολιάς Εύγε
Έχουμε μόνιμους Πακι φιλτατε στο νησί
Το δουλεμπορικό ερθετε κατά την συγκομιδη της ελιάς και των σταφυλιών
Πληρούνται όλες οι προβλεπόμενες ανέσεις που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Εργασίας.
1) διαμονή σε λουξ κοντεινερ
2) μπάνιο κάθε 15 ημερες
3) τροφή ελάχιστη για να δουλεύουν πιο άνετα
4) μπολικο νερό σε μια στερνα για να ξεδιψουν
5) πλήρως ανασφάλιστοι
6) πληρωμες μαύρες κατά το τέλος της εργασίας σε όσους επιζήσουν
Σαν σήμερα έφυγε ο σπουδαίος Coleman Hawkins.
Υπήρξε μια ιδέα στο τέλος της δεκαετίας του 1950 για μία σειρά που θα έδειχνε τους αυτοσχεδιασμούς των μουσικών της jazz στα διάφορα κλαμπ, όταν ο κόσμος έχει πλέον φύγει.
Στην ουσία θα αποκτούσαμε πρόσβαση στα τζαμαρίσματα μεγάλων μουσικών που υπό άλλες συνθήκες δε θα βλέπαμε ποτέ.
Ο «πιλότος» αυτός είναι το 25 λεπτών βίντεο. Δυστυχώς δεν βρήκε ποτέ ανταπόκριση(χρήμα) για να βγει στον αέρα και να γίνει σειρά.
Είναι πραγματικά αδιανόητο, αν σκεφτεί και δει κανείς, τα ιερά τέρατα στο βίντεο και ταυτόχρονα μας δίνει να καταλάβουμε τη δυσκολία να κάνεις τηλεόραση εκείνη την εποχή!
Βρισκόμαστε σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης η ατμόσφαιρα είναι κατανυκτική, και μπαίνει μέσα ο “Hawk”. Ακούμε να ερμηνεύει μοναδικά το Lover Man και τον ακολουθεί ο Eldridge «μπαίνοντας» στο Sunday.
Αξίζει να δει κανείς την Carol Stevens στα δύο τελευταία κομμάτια και να θαυμάσει τον αυτοσχεδιασμό στην ερμηνεία της. Αδικημένη, αλλά υπέροχη, μας βυθίζει μέσα στη νύχτα και λίγο πριν ξημερώσει μας κάνει να ευχόμαστε η νύχτα να μην τελειώσει.
“The Great Jam Session” και “After Hours” και enjoy the music.
As jazz as it gets.
καλησπερα γεροντες
Καλημέρα σ' όλους σας,Καλημέρα στους ευπατρίδες ερωτομανιακούς του νήματος.
Έχω μία πρόταση. Αν κρίνω από τον μέσο όρο ηλικίας που έχουμε, ίσως θα ήταν πιο λειτουργικό να μιλάμε μεταξύ μας στα αρχαία ελληνικά. Από τη μία θα εκφραζόμαστε καλύτερα από την άλλη θα σπεύσει μουνοθύελλα να μας "κάνει χάζι". Θεωρώ σίγουρο ότι σύντομα οι πραγματικά ερωτιάρες θα μας πληρώνουν για να έχουν μία ερωτική συνεδρία μαζί μας. Διπλό κέρδος δι' ημάς: ηδονές και χρήμα.
Σας ευχαριστώ.
Μετά την κριτική σας για την Οξάνα ήμουν σίγουρος ότι είσθε ικανός για τα πάντα, φίλτατεΚαλημέρα σ' όλους σας,
Εγώ μπορώ να τις διδάξω και την σφηνοειδή γραφή γιά όσες το επιθυμούν...
...Και έναντι ευτελούς αντιτίμου!