Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.586
Σκέφτομαι να προτείνω στους admin να βάλουν στις πληροφορίες των κορασίδων αιδοίο ανοιχτού ή κλειστού τύπου....
Αυτός θα σας «χαλάσει» ολους εδώ μέσαΕ τι να κάνουμε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις
εμείς μαθαίνουμε από το διγκομένιο νηματοθέτη μας
εγώ πάντως δίνω ινφο στις κριτικές μουΣκέφτομαι να προτείνω στους admin να βάλουν στις πληροφορίες των κορασίδων αιδοίο ανοιχτού ή κλειστού τύπου....
Σκέφτομαι να προτείνω στους admin να βάλουν στις πληροφορίες των κορασίδων αιδοίο ανοιχτού ή κλειστού τύπου....
Ναι όλες οι μυξοπαρθενες εδώ είμαστε ι και φοβόμαστε μη χαλάσουμεΑυτός θα σας «χαλάσει» ολους εδώ μέσα
Και στις ανεξάρτητες
Εννοείς στα γραφεία κορασίδων
Α οκ τώρα κατάλαβαΣκέφτομαι να προτείνω στους admin να βάλουν στις πληροφορίες των κορασίδων αιδοίο ανοιχτού ή κλειστού τύπου....
Δυστυχώς για μένα θα συμφωνήσω μαζί του. Τα κλειστού τύπου είναι καλυτεραΚαι τα γραφεία μπορούν να το βάλουν στις «παροχές»
Μπας και πηδήξει κανα ανοιχτού τύπου ο πορνοθετης μας και ξελαμπικάρει λιγάκι
Ε όσο να πεις εμείς δεν κάναμε τέτοια αισχηταΝαι όλες οι μυξοπαρθενες εδώ είμαστε ι και φοβόμαστε μη χαλάσουμε.
Δεν κατάλαβες....Δυστυχώς για μένα θα συμφωνήσω μαζί του. Τα κλειστού τύπου είναι καλυτερα
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω άμα δεν έχει χειλάκια για ρούφηγμα δε λέειΔυστυχώς για μένα θα συμφωνήσω μαζί του. Τα κλειστού τύπου είναι καλυτερα
Και εγώ θέλω χειλάκιαΘα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω άμα δεν έχει χειλάκια για ρούφηγμα δε λέει
Το μυαλό σου στο ρουφηγμα εσέναΘα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω άμα δεν έχει χειλάκια για ρούφηγμα δε λέει
Ανοίγουν σιγά σιγά και τα κλειστού τύπου...Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω άμα δεν έχει χειλάκια για ρούφηγμα δε λέει
Εγώ να αλλάξω γκόμενά με τον νηματοθετη ?Δεν κατάλαβες....
Του έπεσαν και οι δυο γκομενες με κλειστου τύπου ενώ εκεινος γουστάρει με χειλάκια
Δεν αλλάζετε γκομενες;;!!;;!!
Μας καυλωσες γέρονταΑνοίγουν σιγά σιγά και τα κλειστού τύπου...
Είναι μια μαγεία ένα ποίημα...να τα βλέπεις σιγά σιγά να φουσκώνουν και να ανοίγουν
όχι και μακαρόνια είπαμε κάνω δίαιτα,Το μυαλό σου στο ρουφηγμα εσένα
Ρε συ δεν είναι μακαρόνια τα μουνακια
Εγώ προτιμώ τα κλειστού τύπου αλλά και αυτά με χειλάκια μου αρέσουν. Απλά είμαι σε περίοδο παρατεταμένης "ξηρασίας" !!!Και εγώ θέλω χειλάκια
Ωχ παιδιά red alert καυλωσε ο 25ποντοςΜας καυλωσες γέροντα
Ναι μωρε.....Εγώ να αλλάξω γκόμενά με τον νηματοθετη ?
Πας καλά ρε.νεος ?
Ούτε τον covid μου δε του δίνω
Δηλαδη είσαι σαν το ΓεωργακοπουλοΕγώ προτιμώ τα κλειστού τύπου αλλά και αυτά με χειλάκια μου αρέσουν. Απλά είμαι σε περίοδο παρατεταμένης "ξηρασίας" !!!
Υπαγω και όταν μου πέσει θα ξαναγυρίσωΩχ παιδιά red alert καυλωσε ο 25ποντος