wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.538
- Πόντοι
- 4.096
Φίλε κωλογερε εύγε για άλλη μία φορά!!!Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.
(Δεν υπαρχει Ναταλι. Φευ.)
Φίλε κωλογερε εύγε για άλλη μία φορά!!!Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.
Μονο για την πλεμπα. Το αγλαισμα ψευδεται χωρις αιδω.Εύγε!
Το νήμα της αληθείας!!!!!
Το μόνο που θωπεύω είναι ο καθετήρας μου.Μόνο μη είναι κανένας από αυτους που σε κυνηγάνε βρε γεροτράγο που θωπεύεις τα κοριτσάκια και γίνει το νήμα ρινγκ! θα φάμε και τσάμπα ξύλο για σένα βρε αγλαισμα της ντροπής!
Μισή αυτοκατάδοση = Μιση λύτρωση! Πές τα όλα να καθαρίσει η ψυχούλα σου (λέμε τώρα)Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.
Το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας είναι συνώνυμο με την Αληθείαν.Μονο για την πλεμπα. Το αγλαισμα ψευδεται χωρις αιδω.
Σε κάνω εικόνα. Καλύτερα πόσταρε καμιά σάπια!Το μόνο που θωπεύω είναι ο καθετήρας μου.
Πείτε τα, κύριε.Μισή αυτοκατάδοση = Μιση λύτρωση! Πές τα όλα να καθαρίσει η ψυχούλα σου (λέμε τώρα)
τι εχεις παππου μου?Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.
Δεν ποστάρω σε κακόγουστους.Σε κάνω εικόνα. Καλύτερα πόσταρε καμιά σάπια!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα..τι εχεις παππου μου?
Ο ένας μπάρμπας σου, ο άλλος παππούς σου. Έχεις και νονό;τι εχεις παππου μου?
Εμενα ξεχασες να με χαιρετησεις. Μονο τα παιδγια.![]()
Εσάς!Ο ένας μπάρμπας σου, ο άλλος παππούς σου. Έχεις και νονό;
Το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας είναι συνώνυμο με την Αληθείαν.
Δεν υπάρχει αυτό. Έχω βαφτίσει κορίτσι και ως εκ τούτου δεν μπορώ να βαφτίσω αγόρι...
Έχει χορτάσει από συγγενείς αλλά φράγκο δεν εχει πάρει από κανένα, όλοι άπλες σα το νηματοθέτη είναι!
Ειμαι γερος, πολυ γερος, κωλο-γερος.τι εχεις παππου μου?
Κωλο-κατάσταση φίλεΕιμαι γερος, πολυ γερος, κωλο-γερος.![]()
Στα καμπανέλια του, αυτός λεφτά θέλει. Δώστου κάτι γιατί ο μπάρμπας του κάνει ότι δεν τον ξέρει.Ειμαι γερος, πολυ γερος, κωλο-γερος.![]()