blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν έχω γκόμενα.Πηδάτε καμία εργάτρια και σας λέει πόσο δύσκολα βγαίνουν ;
Δεν έχω γκόμενα.Πηδάτε καμία εργάτρια και σας λέει πόσο δύσκολα βγαίνουν ;
Δύσκολα ... θα γίνει κατάδοση να ξέρεις. Μη πεις ότι δε στο πα!Δεν έχω γκόμενα.
Καθαρός ουρανός, την βροχή δεν φοβάται.Δύσκολα ... θα γίνει κατάδοση να ξέρεις. Μη πεις ότι δε στο πα!
Δύσκολα βγαίνουν σίγουρα!Αχάριστες που δεν ξέρουν πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσθε κομμουνιστοσυμμορίτης.
Δεν το κατανοώ αυτό.Δύσκολα βγαίνουν σίγουρα!
Σε αντίθεση με άλλα που μπαίνουν εύκολα...
Σου λέει εμμέσως ότι γαμαςΔεν το κατανοώ αυτό.
Είναι επειδή δεν έχετε γκόμενα.Δεν το κατανοώ αυτό.
Γι αυτό δεν το κατενόησα λοιπόν.Σου λέει εμμέσως ότι γαμας
Και συ κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις. Φευ!Δεν το κατανοώ αυτό.
Σοφόν το σαφές.Είναι επειδή δεν έχετε γκόμενα.
Την Αγγλις.θειε γαμησες? πες αληθεια
Πείτε τα, κύριε!Οι βρωμόγεροι του νήματος πάλι ρημάζουν τις εργαζόμενες, θα έρθουν αργότερα και θα το παίζουν οσίες παρθένες. Φευ, σοφόν το σαφές και το πήδημα πάει σύννεφο. Ούτε κορονοιός, ούτε η ηλικία ούτε τα 1000 χάπια που καταπίνουν για να ξημερώσουν δεν τους σταματάει!
Αφήστε την λάσπη και ομιλήστε μας περί της Μολδαβίδος.Την Αγγλις.
Βρε τα λέω αλλά η απάντηση είναι μονότονα η ίδια. Δεν υπάρχει μανάρι, δεν υπάρχει Αγγλίς, δεν υπάρχει Νάταλι, δεν ... δεν ... δενΠείτε τα, κύριε!
Φωτομοντέλα είναι που χάνουν την μιλιά τους μόλις δουν το νηματοθέτη.αυτοί οι 9 επισκέπτες τι σκατά κάνουν στο νήμα; Πέστε μια καλησπέρα βρε αδερφέ!
Δεν γνωρίζω για άλλες αλλά Μανάρι και Αγγλίς δεν υπάρχουν.Βρε τα λέω αλλά η απάντηση είναι μονότονα η ίδια. Δεν υπάρχει μανάρι, δεν υπάρχει Αγγλίς, δεν υπάρχει Νάταλι, δεν ... δεν ... δεν
Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.Αφήστε την λάσπη και ομιλήστε μας περί της Μολδαβίδος.
Εύγε!Ουδεποτε αρνηθηκα την 10ετη πλεον σχεση μου με την Μολδαβις.
(Δεν υπαρχει Ναταλι. Φευ.)
Μόνο μη είναι κανένας από αυτους που σε κυνηγάνε βρε γεροτράγο που θωπεύεις τα κοριτσάκια και γίνει το νήμα ρινγκ! θα φάμε και τσάμπα ξύλο για σένα βρε αγλαισμα της ντροπής!Φωτομοντέλα είναι που χάνουν την μιλιά τους μόλις δουν το νηματοθέτη.
Είναι ερωτευμένες.