blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Επέστρεψα δια μίαν κατάθεσιν ψυχής.
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Αν είναι εκτός έδρας δεν ξέρουμε που μπορεί να είναιΜάλιστα και ρίχνει στάχτη στα μάτια για να μην κεράσει![]()
Είμαστε όλοι αυτιά.Επέστρεψα δια μίαν κατάθεσιν ψυχής.
Τη ξεπεταξες ρε θηρίο σε 40 λεπτάΕπέστρεψα δια μίαν κατάθεσιν ψυχής.
Τώρα μιλάτε όμορφα.ΑΓΓΛΙΣ.
1/2 Αγγλίς και 1/2 Σκωτίς.
Κολυμβήτρια παλαιόθεν. Σώμα σμιλεμένο εις τας κολυμβητικάς δεξαμενάς. 1,68 cm ύψος. Πλούσιο στήθος.
Μακριά κόκκινα μαλιά με μπούκλες. Αιδοίον άτριχον και κεκλεισμένου τύπου.
ΑΓΓΛΙΣ.
Κολυμβήτρια παλαιόθεν. Σώμα σμιλεμένο εις τας κολυμβητικάς δεξαμενάς. 1,68 cm ύψος. Πλούσιο στήθος.
Μακριά κόκκινα μαλλιά με μπούκλες. Γαλανά μάτια. Αιδοίον άτριχον και κεκλεισμένου τύπου.
Δεν υπάρχει ρεσεψιονίστ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα, κύριε.
Πρόστυχη η αγουρίς τούτη.
Αυτά τα ξέραμεΑΓΓΛΙΣ.
Μακριά κόκκινα μαλλιά με μπούκλες. Γαλανά μάτια. Αιδοίον άτριχον και κεκλεισμένου τύπου.
Και φυσιολατρις. Να τα λέμε και αυτά.Μανάρι.
Ρωσίς. 1,72 με ατέλειωτα ψηλά και λεπτά πόδια. Μικρό στήθος. Κατάξανθη. Το πιο ξανθό πλάσμα που έχω συναντήσει. Κοντά μαλλιά. Καταγάλανη. Ξανθό χνούδι εις το αιδοίον. Αιδοίον κεκλεισμένου τύπου. Τατού ύπερθεν του αιδοίου εικονίζον τίγρην.
Ήπια μπυριτσα μύθος και είμαι κούκλος
Ψαράκι με σκορδαλιά και μαρουλάκι με μπαλσαμικο
Μανάρι.
Ρωσίς. 1,72 με ατέλειωτα ψηλά και λεπτά πόδια. Μικρό στήθος. Κατάξανθη. Το πιο ξανθό πλάσμα που έχω συναντήσει. Κοντά μαλλιά. Καταγάλανη. Ξανθό χνούδι εις το αιδοίον. Αιδοίον κεκλεισμένου τύπου. Τατού ύπερθεν του αιδοίου εικονίζον τίγρην.
ΑΓΓΛΙΣ.
Ωωωω τι θα έχανα! Εύγε γεροτραγο!Μανάρι.
Τρελαίνεται για το «αποθηκατο»Και φυσιολατρις. Να τα λέμε και αυτά.
Ιστορικότατη! Επιτέλους!Πω πω τι διαβάζω ... κύριε Bliz.
Ιστορική η σημερινή βραδιά.
![]()