Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Που την είδες την ποιότητα;Ελεγχο ποιότητας...
Που την είδες την ποιότητα;Ελεγχο ποιότητας...
Οχι ειπα απλώς ότι εορτάζει το Πάσχα με τους ορθόδοξους και ουχι με τους καθολικούς..Θέλετε να πείτε ότι η Μανάρι είναι Ελληνίδα;
Δεν υπάρχει Μανάρι.εμενα η μαναρι μου μιλαει γαλλικα οποτε παω στο γραφειο του θειου μου
Δεν υπάρχει Μανάρι.Οχι ειπα απλώς ότι εορτάζει το Πάσχα με τους ορθόδοξους και ουχι με τους καθολικούς..
Δεν υπάρχει Μανάρι.Σε σχόλασε?
Υπάρχει και παρα υπάρχειΚαι μετά από ένα παραγωγικό πρωινό [1. Επιβολή ποινής και 2. Παροχή διευκρινήσεων περί του ότι δεν υπάρχει Μανάρι και δεν υπάρχει Αγγλίς] ...
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Μανάρι.
Ο blizardeye δεν έχει να φοβάται. Όσες γκόμενες και να έχει, πάντα θα βρίσκει και άλλες να τον περιτριγυρίζουν για τον πιάσουν γκόμενο!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.Ο blizardeye ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ όσους ψευδώς και συκοφαντικώς αναφέρουν δήθεν ότι υπάρχει Μανάρι και Αγγλίς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεκάδες θήλεα, ερωτευμένα με το Νηματοθέτη, που παρακολουθούν τις εργασίες του Νήματος ως επισκέπτριες, αποτρέπονται από το να γίνουν μέλη μας.
Με τον τρόπο αυτό ο blizardeye ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ...!!!
Καλό βόλι!Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Μα έτσι και αλλιώς ούτε εσεις πιστεύετε σενιορΤην πατήσατε αφού σύμφωνα με τις σαχλαμάρες που όλοι εσείς γράφετε [ασκώντας bullying σε βάρος του αδύναμου και υπερήλικος νηματοθέτου] τόσο η Μανάρι όσο και η Αγγλίς είναι αλλοδαπές. Συνεπώς ουδεμία σχέσιν έχουσι με το Ελληνικό Πάσχα και γι΄ αυτό ο απένταρος νηματοθέτης ουδεμία υποχρέωσιν έχει περί παροχής δώρων προς αυτάς!
πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει γουστο ....Ευγε νεε μουΚαλημέρα και από εμένα
Βρε βρε ..καλως τον υπερκατασκοπο .....Σαν τα χιονιαΚαλημέρα μουστόγεροι!
Καλημέρα μουστόγεροι!
πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει γουστο ....Ευγε νεε μου