erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ω σαν τα χιονιαΚ
Καλώς την!
ω σαν τα χιονιαΚ
Καλώς την!
Για να με φτύσει γκόμενα πρέπει να ασχοληθώ με γκόμενα. Οι γκόμενες έχουν τελειώσει χρόνια τώρα.Και αυτός σε φτύνει όπως οι γκομενες
Φευ και τριςφευ
ε ναι εννοειταιΚαλά λέω, τουλάχιστον από υγεία την παλεύω.
Το πήδημα είναι μεταφορικό μόνο?
πως εισαι τζιμακοοοοοο μουυυυ
γλυκιε μου τζιμακο παντα καλα να εισαι πουλακι μουΜια χαρά κούκλα μου
Εγώ εν αντιθέσει μαλακιζομαι
Ας το πιστέψουμεε ναι εννοειται
ε ναι εννοειται
Για να με φτύσει γκόμενα πρέπει να ασχοληθώ με γκόμενα. Οι γκόμενες έχουν τελειώσει χρόνια τώρα.
Δεν ξέρω αλλά σίγουρα έχει τον τρόπο του.
Ο μπλιζ τι έχει και τις τραβάει;
ειμαι κεφατο κοριτσι μωρε τζιμακο μου χρονια τωραΑς το πιστέψουμε
Το κεφι σου αλλά δείχνει
Σ’ευχαριστω μωρό μου ???γλυκιε μου τζιμακο παντα καλα να εισαι πουλακι μου
Αυτη την εβδομαδα εχω κανει σελφ ραπιντ και μοριακο.. χαχαχαχαχαχχΈλα να κάνουμε τεστ COVID-19 και να το κάνουμε κυριολεκτικό μήπως και την παλέψουμε...
Άσε τον Μπλιζ, βιοπορίζεται...
Ο μπλιζ τι έχει και τις τραβάει;
Αν κρίνω απ’το γέλιο σου μόνο ένα κεφάτο κορίτσι γελάει έτσι!!ειμαι κεφατο κοριτσι μωρε τζιμακο μου χρονια τωρα
Αυτη την εβδομαδα εχω κανει σελφ ραπιντ και μοριακο.. χαχαχαχαχαχχ
παρακαλω τζιμακο μου. ολα εδω ειναι οπως τα αφησα; ομορφα καυλιαρικα και γεματα μισος για ολους τους εκτος;; χαχαχαχαχαχΣ’ευχαριστω μωρό μου ???
προσεχω για να ζησω και να χαρω τον ερωτα στην τριτη ηλικια γιατ τωρα χαιρομαι την αγαμια και την κλεισουρα αχαχαχχαχαχαχαχαχΈτοιμη για τρέλες δηλαδή!!!
8ποντο έχει ?Δεν ξέρω αλλά σίγουρα έχει τον τρόπο του.
παρακαλω τζιμακο μου. ολα εδω ειναι οπως τα αφησα; ομορφα καυλιαρικα και γεματα μισος για ολους τους εκτος;; χαχαχαχαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προσεχω για να ζησω και να χαρω τον ερωτα στην τριτη ηλικια γιατ τωρα χαιρομαι την αγαμια και την κλεισουρα αχαχαχχαχαχαχαχαχ
Α μπαρδον δεν το ηξερα ότιΆσε τον Μπλιζ, βιοπορίζεται...