blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.471
- Πόντοι
- 26.096
Εύγε, παιδί μου!
Η αισθητική και το γούστο βελτιώνονται σιγά σιγά και με μεγάλη υπομονή και επιμονή.
Έπαινος!!!
Εύγε, παιδί μου!
Δεν είμαι θείος σας!ευχαριστω θειε μου
Τι εννοείτε, κύριε;Από σλλου τα περιμένεις...Π8 αλλού σου έρχονται...
Τεσπα....χρονιάρα μερα...
Καλημέρα στους corono survivors
Τα τσουρέκια, παιδί μου, είναι ανθυγιεινά. Έχουν ζάχαρη, αυγά, βούτυρο.θειε δωσε μου μια 500ρου να παρω τσουρεκι...
Καλημέρα!
Έχει να δώσει στην Μανάρι και στην Αγγλίς, πάσχα έρχεται δεν του περισσεύουν.θειε δωσε μου μια 500ρου να παρω τσουρεκι...
Την πατήσατε αφού σύμφωνα με τις σαχλαμάρες που όλοι εσείς γράφετε [ασκώντας bullying σε βάρος του αδύναμου και υπερήλικος νηματοθέτου] τόσο η Μανάρι όσο και η Αγγλίς είναι αλλοδαπές. Συνεπώς ουδεμία σχέσιν έχουσι με το Ελληνικό Πάσχα και γι΄ αυτό ο απένταρος νηματοθέτης ουδεμία υποχρέωσιν έχει περί παροχής δώρων προς αυτάς!Έχει να δώσει στην Μανάρι και στην Αγγλίς, πάσχα έρχεται δεν του περισσεύουν.
Τιιιιιιποτα τιιιιιποτα.....μη μου δίνετε σημασία....Δεν είμαι θείος σας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείτε, κύριε;
Επιτέλους! Το παραδεχτήκατε ότι υπάρχει Μανάρι, υπάρχει και Αγγλίς!Την πατήσατε αφού σύμφωνα με τις σαχλαμάρες που όλοι εσείς γράφετε [ασκώντας bullying σε βάρος του αδύναμου και υπερήλικος νηματοθέτου] τόσο η Μανάρι όσο και η Αγγλίς είναι αλλοδαπές. Συνεπώς ουδεμία σχέσιν έχουσι με το Ελληνικό Πάσχα και γι΄ αυτό ο απένταρος νηματοθέτης ουδεμία υποχρέωσιν έχει περί παροχής δώρων προς αυτάς!
Προφανώς παραληρείτε.Επιτέλους! Το παραδεχτήκατε ότι υπάρχει Μανάρι, υπάρχει και Αγγλίς!
Επιτέλους!
Κάποια στιγμή θα σας ξέφευγε η αλήθεια. Το σχόλιο καταγ΄ραφηκε και με screenshot κιόλας.Προφανώς παραληρείτε.
Ο νηματοθέτης αναφέρθηκε στις σαχλαμάρες που γράφετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετεί.
Καλά η Αγγλία οκ...περασε το ΠάσχαΤην πατήσατε αφού σύμφωνα με τις σαχλαμάρες που όλοι εσείς γράφετε [ασκώντας bullying σε βάρος του αδύναμου και υπερήλικος νηματοθέτου] τόσο η Μανάρι όσο και η Αγγλίς είναι αλλοδαπές. Συνεπώς ουδεμία σχέσιν έχουσι με το Ελληνικό Πάσχα και γι΄ αυτό ο απένταρος νηματοθέτης ουδεμία υποχρέωσιν έχει περί παροχής δώρων προς αυτάς!
Κάποια στιγμή θα σας ξέφευγε η αλήθεια. Το σχόλιο καταγ΄ραφηκε και με screenshot κιόλας.
Εύγε και πάλι, παιδί μου!3.δεν υπαρχει μαναρι και αγγλις
Ελεγχο ποιότητας...Κάποια στιγμή θα σας ξέφευγε η αλήθεια. Το σχόλιο καταγ΄ραφηκε και με screenshot κιόλας.
Το ραμολιμέντο τι κάνει τόσο πρωί εδώ;
Θέλετε να πείτε ότι η Μανάρι είναι Ελληνίδα;Καλά η Αγγλία οκ...περασε το Πάσχα
Αλλα η Μαναρι.....σε 10 μέρες
Και ενα σοκολατένιο αυγουλακι...ενα τσουρέκι....μια τσαντουλα....παπουτσάκια....τα θελει...