Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.586
Σαν Άγιος μπορείτε να μας πείτε αν είναι της μόδας φέτος?Πλησιάζει Πάσχα, και οι νεκραναστάσεις είναι στά πάνω τους.
Σαν Άγιος μπορείτε να μας πείτε αν είναι της μόδας φέτος?Πλησιάζει Πάσχα, και οι νεκραναστάσεις είναι στά πάνω τους.
Θα μου επιτρέψεις Φίλτατε να διαφωνήσω σε αυτό το νήμα όλοι τον απέθαντο έχουνε. Μία ζωή παππούλη δες μένουνε!Πλησιάζει Πάσχα, και οι νεκραναστάσεις είναι στά πάνω τους.
Ποια από όλες εννοείς;Ραμολιμεντο να σε πει η αγαπημένη σου εργαζόμενη
ρε μυξιαρικο
Θα σε έβριζα..αλλα βαριεμαι
Αφού κατάφερα να κοιμηθώ, κατάφερα και να ξυπνήσω. Πάλι καλά που δεν τράβηξε ακόμα...ζεμπούδιε ξύπνησες?
Και όταν κοιμάται πάλι Ξύπνιος είναι. Παρακολουθεί τα πάντα με το άγρυπνο μάτι του!ζεμπούδιε ξύπνησες?
Εμ βεβαια ...έχουμε πολλέςΠοια από όλες εννοείς;
Για βρίσε να σε δω πως βρίζεις.
Χέστηκα!Εμ βεβαια ...έχουμε πολλές
Δε σε βρίζω ρε ..απεργώ και σε περιφρονω....
Να μαθεις....κακε
Αν τον φτιάξει άλλος εκτός από του λόγου σου, δεν σου κάνω την τιμή.Ο κ. Ατενέζος.
Πάντα με τον καλό λόγο. Να είσαι καλά.Και όταν κοιμάται πάλι Ξύπνιος είναι. Παρακολουθεί τα πάντα με το άγρυπνο μάτι του!
Οποια κατάπτωση....Χέστηκα!
Σαν Άγιος μπορείτε να μας πείτε αν είναι της μόδας φέτος?
Της Αριστοκρατίας κι εσύ;Οποια κατάπτωση....
Πλευρά....όχλος..λαουτζικος που λέει και ο νηματοθετης
Στη Καλλιθέα που γεννήθηκα..αριστοκρατία δεν ειναι ?Της Αριστοκρατίας κι εσύ;
Γιατί ρε Έχεις παράπονο όπου και να βρεθώ εγώ τα καλύτερα λέω για σέναΑν τον φτιάξει άλλος εκτός από του λόγου σου, δεν σου κάνω την τιμή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα με τον καλό λόγο. Να είσαι καλά.
Να πέσει φωτιά να με κάψει.Γιατί ρε Έχεις παράπονο όπου και να βρεθώ εγώ τα καλύτερα λέω για σένα
Αν τον φτιάξει άλλος εκτός από του λόγου σου, δεν σου κάνω την τιμή.
Στο καλό και να προσέχεις.Και αφου δε με αναζητησε καμια αιθέρια υπαρξη ...ας αποχωρήσω εις ένδειξη διαμαρτυρίας...
Καλο ΣΚ ρεμάλια
Θα κάνεις τέλειο φραπέ τότε. Αν τον χτυπήσεις και με τα παγάκια μέσα...Δεν δύναμαι. Τρέμουν τα χέρια μου πια, και μου χύνεται το καϊμάκι.
Εμείς γιατί είμαστε ακόμα εδώ;
βγήκαν όλοι για καφέ...
Τι δουλειά έχεις αναλάβει, να μην μπλεχτώ στα πόδια σου;εμείς δουλεύουμε ζεμπού. είμεθα πλέμπα...