ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Κι ακόμα απ' ότι διάβασα σήμερα σε βαθύ κόκκινο..και Θεσσαλονίκη και ΧαλκιδικήΛογικό, όλοι είμαστε στα κόκκινα, οι αντοχές έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό.
Κι ακόμα απ' ότι διάβασα σήμερα σε βαθύ κόκκινο..και Θεσσαλονίκη και ΧαλκιδικήΛογικό, όλοι είμαστε στα κόκκινα, οι αντοχές έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό.
Καλημέρα γέροντες από το δικό μου το ναυάγιο.
Καλημέρα blizardeye, popov, thesaint, gauguin, zebu, john100, karelis69, spipis71, wired77, rodriguez65, giorgios, constantine27, κωλο-γερος και ειδικά στον Jim25jim που ξέρω ότι με αποφεύγει διπλωματικά.
Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον.
Στέλνω την αγάπη μου σε όλα τα αγαπητά γερόντια για ένα όμορφο Σ/Κ και ας μην με συμπαθούν ορισμένοι.
Να είσαστε όλοι γεροί και δυνατοί !!!
Άντε να δούμε τη συνέχεια...Κι ακόμα απ' ότι διάβασα σήμερα σε βαθύ κόκκινο..και Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Καλημέρα να έχουμε και καλό ΣΚ
Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.
Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.
Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ
Άστατος, πολύ γέλιο χαχαχαχ, και πολλά μπριζολίδια στον Τέλη.
Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.
Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.
Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.
Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.
Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.
Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.
Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.
Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.
Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.
Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.
Σπίπης, καλό παιδί, αλλά μας τρώει όλα τα φαγητά με τον ροντ στο καφέ χαχαχαχχ
Μπόρμπι, πολύ καλό παιδί, δεν μας επισκέπτεται πια.
Ξέχασα κανένα?
Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.
Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.
Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ
Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.
Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.
Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.
Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.
Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.
Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.
Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.
Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.
Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.
Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.
Ξέχασα κανένα?
Όχι άλλο μουνι κλειστου τύπου ΠίπηΚαλημέρα να έχουμε και καλό ΣΚ
Νικόλα μου φέτος ήταν ένας περίεργος χειμώνας... ελπίζω, πρώτα ο θεός, να τα καλύψουμε του χρόνου θρύλος καφεδάκια κομμωτριουλες και γκλαμουροκοριτσα που με ψάχνουνΚαλημέρα σας.
Ξέχασα κανένα?
Άγιε μου,Καλημέρα σας κ. Νικοτρίβη.
Εν πρώτοις, σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια που είχατε όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους.
Εν δευτέροις, και με αφορμή αυτή την τοποθέτησή σας, επωφελούμαι της ευκαιρίας να λύσω την απορία που εκφράσατε, και να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει κανενός είδους βεντέτα ή "μανιάτικο". Αν υφίστατο κάτι τέτοιο να είστε σίγουρος ότι άπαντες θα το είχαν καταλάβει.
Γνωρίζετε άλλωστε πόσο δυσάρεστος μπορώ να γίνω σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αν βέβαια τώρα θεωρείτε ως "μανιάτικο" την ιστορική αποκατάσταση των γεγονότων μιας στενάχωρης περιόδου, θα συμφωνήσω.
Όμως, όπως θα διαπιστώσατε, αυτή η περίοδος έχει πλέον παρέλθει εδώ και πολύ καιρό, και οι σχέσεις όχι μόνον έχουν ομαλοποιηθεί, αλλά και βαίνουν συνεχώς προς το καλύτερο.
Γι αυτό λοιπόν σας παρακαλώ πολύ να είστε λίγο πιο φειδολός σε απορίες που μερικοί μη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις καταστάσεις θα εκλάβουν ως αιχμές.
Ευχαριστώ.
αντε γαμησου ρε..αρρωστακι εισαι και φαινεσαι ντολμα
δε σε σχολιασα λακαμα ε λακαμα ουτε σε επιασα στο στομα μου
τις κρισεις σου για το παρεακι σου οχι για ατομα που δεν γνωριζεις
με το χιουμορ και το χαβαλε εχεις τσακωθει
σου προτεινω να δεις πρωτα μοντυ παιθονς και μετα να ανοιξεις το στομα σου
το αναρχικο μου χιουμορ σε θρεντ της τσαπους οπως αυτο η οπως το οποιοδηποτε θρεντ που εχει να κανει με χαβαλε ειναι αλλο πραμα και η συνεισφορα μου στο σαιτ ειναι κατι τελιως διαφορετικο
μην συγχεεις καταστασεις λοιπον
οταν θελω να γινω μιστερ μαλακας θα γινω και οταν θελω να κανω σοβαρη ενημερωση θα κανω
μαθε να ξεχωριζεις καταστασεις
και να ην επιτιθεσαι πρωτος γιατι εγω δε σε σχολιασα ποτε
Πουσι παρε τον πουλο από εδώ γιατί θα παρακαλάς πάλι να αλλάξεις χρωμααρρωστακι εισαι και φαινεσαι ντολμα
δε σε σχολιασα λακαμα ε λακαμα ουτε σε επιασα στο στομα μου
τις κρισεις σου για το παρεακι σου οχι για ατομα που δεν γνωριζεις
με το χιουμορ και το χαβαλε εχεις τσακωθει
σου προτεινω να δεις πρωτα μοντυ παιθονς και μετα να ανοιξεις το στομα σου
το αναρχικο μου χιουμορ σε θρεντ της τσαπους οπως αυτο η οπως το οποιοδηποτε θρεντ που εχει να κανει με χαβαλε ειναι αλλο πραμα και η συνεισφορα μου στο σαιτ ειναι κατι τελιως διαφορετικο
μην συγχεεις καταστασεις λοιπον
οταν θελω να γινω μιστερ μαλακας θα γινω και οταν θελω να κανω σοβαρη ενημερωση θα κανω
μαθε να ξεχωριζεις καταστασεις
και να μην επιτιθεσαι πρωτος γιατι εγω δε σε σχολιασα ποτε
και ο since μαλακας ειναι αλλα περναμε καλα τουλαχιστον και τον βριζω και με βριζει και ολα καλα
δε θα κατσουμε να παρουμε στα σοβαρα ενα θρεντ π σκοπο εχει το χαβαλε
Το πανηγυρακι θα τελειώσει μετα το Πάσχα. ....το θέμα είναι τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται με όλα αυτά...προχθές έφυγε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο άρον άρον γιατί δεν αφήνανε τη μάνα μου κοντά του...έχουν συνηθίσει από παιδιά μαζί αυτοί οι δύο...κι έπρεπε να .είναι γιατί πάσχει από ανεπάρκεια και κατακράτηση...έτσι Παρ ότι δεν έχει κορονοιο ..θα τον χάσουμε άδικα από αυτούς που μας (προσέχουν) για να μην πεθάνουμε από κορονοιοΆντε να δούμε τη συνέχεια...
Άγιε μου,
Πρώτον δεν ήταν απορία ήταν αστεϊσμός. Είστε αρκετά οξυδερκής για να καταλάβετε ότι η έκφραση "μανιάτικο" αφορά και μόνο την αποχή σας από τους αστεϊσμούς του παρόντος νήματος, όπου κατά το παρελθόν (επιτρέψτε μου την έκφραση) δεν αφήναμε άντερο.
Δεύτερον, δεν χρειάζεται καν η αποκατάσταση γεγονότων μιας στενάχωρης περιόδου, όταν μετά από τόσα χρόνια έχουν όλα κριθεί από τους τότε συμμετέχοντες και δεν έχουν καμία σημασία. Άλλωστε αυτοί που αναβίωσαν το παρελθόν δεν είναι παρά κάποια αρρωστάκια χωρίς παρένθεση.
Τρίτον και κυριότερο το αν εκλάβατε ως απορία και όχι ως αστεϊσμό την έκφραση "μανιάτικο", ζητώ συγνώμη αλλά δεν νομίζω πως η κρίση σας ήταν σωστή. Δεν έχω απορίες εφόσον τα έζησα και θα ήμουν φειδωλός εφόσον υπήρχε κάτι άλλο κρυμμένο από πίσω. Κανένας από τους συμμετέχοντες στο παρόν νήμα δεν θα εκλάβει τίποτα ως αιχμή.
Τώρα τα αρρωστάκια τύπου μουνιβαγόνη ή από το 1991 που διαβάζουν εκεί που τους φτύνουν, να το πω λαικιστί, στα αρχίδια μου και θα έπρεπε και στα δικά σας, γιατί μέσα σας ξέρετε ότι πρόκειται για πολύ μεγάλους μαλάκες παρόλο που όταν ρωτηθήκατε αν συμφωνείτε με την άποψή μου, είπατε όχι.
Με εκτίμηση,
Νικοτρίβης
Σαν να κανεις μνημόσυνο ρε γειτονα...Καλημέρα σας.
Ξέχασα κανένα?
Σπέρα!
Τι στο πούτσο γίνεται δυο μέρες τώρα και γράφουμε για τον κάθε έναν εδώ μέσα; Μνημόσυνο έχουμε που λέει και το ραμολιμέντο;
Ραμολιμεντο να σε πει η αγαπημένη σου εργαζόμενηΣπέρα!
Τι στο πούτσο γίνεται δυο μέρες τώρα και γράφουμε για τον κάθε έναν εδώ μέσα; Μνημόσυνο έχουμε που λέει και το ραμολιμέντο;
Τον καφέ ποιος τον φτιάχνει δίπλα;Πλησιάζει Πάσχα, και οι νεκραναστάσεις είναι στά πάνω τους.