wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Ισχύει επιβεβαιώνω.Ο Νικόλας είναι πραγματικός φιλος
Μου είχε κάνει πάσα μια κομμώτρια
Ισχύει επιβεβαιώνω.Ο Νικόλας είναι πραγματικός φιλος
Μου είχε κάνει πάσα μια κομμώτρια
Καλησπέρα σε όλα τα καραβοτσακίσματα της ζωής!
Λόγω mood θα κάνω μια τοποθέτηση περί "ναυαγίων"Το νήμα έχει πολύ καλά παιδιά εεε ναυάγια ήθελα να πω μπαρντον
Το Νικόλα, τον κωλογερακο, εσάς, το ζεμπουδι, τον Πίπη, τον Ροντ, το μπορμπι,τον astato, το καλωδιακι, τον Βλαντή που γνωρισα προσωπικά...
και αλλά τόσα που δεν εχω συναντήσει ακόμη... μπλιζ, Έρη, τρουμπι, eraser, ζωγράφο, Καρελακο, Τζονυ, Διομηδη... και κάποιον θα ξεχναω
Καλημέρα Τζον, σωστή παρατήρηση.καλημέρα στα ώριμα κορμιά με την άγουρη καρδιά...
επίσης !!
Καλημερίζω την γερουσία του ιστοτόπου.
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
ομοίως άγιε. πολύ καλημέρα σας
τα γερόντια σφύζουν από υγεία. θα ξημερωθούν όλοι και με άγριες διαθέσεις !!
Τα σέβη μου μίστερΓεια σου mr Karelis
Καλημέρα καυτή! Είμαστε, εσείς?Καλημέρα κόσμε.....είμαστε καλά?
Πιθανότατα θα πέρασαν δύσκολο βράδυ...Τα σέβη μου μίστερ
Ήσυχα είναι τα ναυάγια του νήματος σήμερα.
Καλημέρα όλη μέρα αγαπητήΚαλημέρα κόσμε.....είμαστε καλά?
Λογικό, όλοι είμαστε στα κόκκινα, οι αντοχές έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό.Βαρέθηκα βρε παιδιά....μου λείπουν τα αυτονόητα..μας κούρασε όλο αυτό..την καλημέρα μου και στον κ Καρελια
Καλημέρα μίστερ ΝικοτριβηΚαλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.
Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.
Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ
Άστατος, πολύ γέλιο χαχαχαχ, και πολλά μπριζολίδια στον Τέλη.
Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.
Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.
Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.
Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.
Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.
Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.
Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.
Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.
Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.
Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.
Σπίπης, καλό παιδί, αλλά μας τρώει όλα τα φαγητά με τον ροντ στο καφέ χαχαχαχχ
Μπόρμπι, πολύ καλό παιδί, δεν μας επισκέπτεται πια.
Ξέχασα κανένα?
Ωραία τα είπες ρε μπαγάσα, να είμαστε καλά και να περνάμε καλά κόντρα στο ρεύμα.Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.
Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.
Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ
Άστατος, πολύ γέλιο χαχαχαχ, και πολλά μπριζολίδια στον Τέλη.
Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.
Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.
Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.
Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.
Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.
Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.
Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.
Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.
Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.
Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.
Σπίπης, καλό παιδί, αλλά μας τρώει όλα τα φαγητά με τον ροντ στο καφέ χαχαχαχχ
Μπόρμπι, πολύ καλό παιδί, δεν μας επισκέπτεται πια.
Ξέχασα κανένα?