Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλησπέρα σε όλα τα καραβοτσακίσματα της ζωής! :woldman:

fc8a1b5a5b1298a90cf13c96ef497e36_XL.jpg

Καλησπέρα αγαπητέ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα σε όλα τα καθάρματα!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.522
Πόντοι
12.946
Το νήμα έχει πολύ καλά παιδιά εεε ναυάγια ήθελα να πω μπαρντον :2funny:

Το Νικόλα, τον κωλογερακο, εσάς, το ζεμπουδι, τον Πίπη, τον Ροντ, το μπορμπι,τον astato, το καλωδιακι, τον Βλαντή που γνωρισα προσωπικά...
και αλλά τόσα που δεν εχω συναντήσει ακόμη... μπλιζ, Έρη, τρουμπι, eraser, ζωγράφο, Καρελακο, Τζονυ, Διομηδη... και κάποιον θα ξεχναω :dunno:
Λόγω mood θα κάνω μια τοποθέτηση περί "ναυαγίων"
Για το Νικόλα τι να πω? παιδί μάλαμα ας όψεται ο πουστροκορονοιός που χαθήκαμε.
Κωλογεράκος εδώ δεν μπορώ να συμπυκνώσω τις λέξεις :worship: :worship::worship:
σίγουρα θα έχει βρει γκόμενα τώρα στο ταξίδι που πήγε.
Στη περίπτωση του κ. Βλανδή είσαι τυχερός που τον γνώρισες από κοντά,
μας λείπουν οι επικές κριτικές του και όχι μόνο.
Μια που λέω για κριτικές δεν μπορώ να παραλείψω τον κ. Άγιο,
είμαι θαυμαστής του, δεν έχω διαβάσει καλύτερα λογοτεχνήματα από το "Μακάρι νά 'ναι από πέσιμο" ή "Αναζητώντας το νηπενθές" και πολλές άλλες.
Για εμένα, σπίπη, αστατο, κλπ ας το μη το κάνουμε θέμα.
Το τελευταίο που ήθελα να πω προσωπικά δε χαλιέμαι αλλά ούτε συγκινούμαι από τις αγγουρίδες ή από τις ώριμες κυρίες του νηματοθέτη όλες αυτές οι φωτογραφίες υπάρχουν σωρό στο διαδίκτυο αλλά θα τις προτιμούσα ζωντανές :wink:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Καλημερίζω την γερουσία του ιστοτόπου.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. :cool2:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημερίζω την γερουσία του ιστοτόπου.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. :cool2:

Επίσης φίλε The Saint. Αν κρίνω από αυτό που βλέπω, τα γυαλιά δεν θα τα χρειαστείς σήμερα.

ομοίως άγιε. πολύ καλημέρα σας :hi:

τα γερόντια σφύζουν από υγεία. θα ξημερωθούν όλοι και με άγριες διαθέσεις !!

Οι άγριες διαθέσεις είναι δεδομένες...

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα κόσμε.....είμαστε καλά?
Καλημέρα καυτή! Είμαστε, εσείς?

Τα σέβη μου μίστερ :hi:
Ήσυχα είναι τα ναυάγια του νήματος σήμερα.
Πιθανότατα θα πέρασαν δύσκολο βράδυ...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Βαρέθηκα βρε παιδιά....μου λείπουν τα αυτονόητα..μας κούρασε όλο αυτό..την καλημέρα μου και στον κ Καρελια

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.

Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ

Άστατος, πολύ γέλιο χαχαχαχ, και πολλά μπριζολίδια στον Τέλη.

Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.

Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.

Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.

Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.

Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.

Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.

Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.

Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.

Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.

Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.

Σπίπης, καλό παιδί, αλλά μας τρώει όλα τα φαγητά με τον ροντ στο καφέ χαχαχαχχ

Μπόρμπι, πολύ καλό παιδί, δεν μας επισκέπτεται πια.

Ξέχασα κανένα?

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να πω και εγώ για αυτούς που έχω γνωρίσει προσωπικά, από το νήμα γιατί έχω γνωρίσει και πολλού εκτός νήματος, με την σειρά που τους γνώρισα.

Πρώτα για τον αδελφό μου Μπλιζ. Ο δεύτερος που γνώρισα από το site μετά τον yorkie. Πραγματικός αδελφός, ο άνθρωπος που έχουμε τόσα κοινά που μπορούμε να μιλάμε αμέτρητες ώρες. Ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

Άγιος, ωραίος τύπος, πολύ καλός στην παρέα, έχουμε πιει 2-3 φορές τα κρασάκια μας μαζί με τον αείμνηστο κθουλού. Απορώ που κρατάει μερικά πράγματα μανιάτικα όμως. Αφού δεν είσαι από τη μάνη ρεεεεεε χαχαχαχ

Βλανδής......, τι να πώ? Φοβερό μυαλό, φοβερός άνθρωπος, μου λείπουν οι συζητήσεις μας.

Ποπόφ, κύριε ανακριτά μου, είναι τιμή μου που έχουμε πιει μερικά καφεδάκια μαζί. Καλλιεργημένος και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του. Αχ αυτή η απόσταση.

Έριναλ, η κοριτσάρα μας, φοβερό μυαλό με τεράστια αίσθηση του χιούμορ. Άξια θαυμασμού για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για το κουράγιο της να συνεχίζει να μορφώνεται συνεχως. Έλα μωρή να ξαναπάμε Τέλη χαχαχ.

Τόμαχωκ, φιλαράκι από τα λίγα, καταπληκτικό παιδί ο ψηλός, Τον επισκέπτομαι συχνά.

Ρετσίνα, ή αλλιώς Ρεγκίνα Λούκου, πολύ θετικός άνθρωπος και κούκλα η κοπέλα του Τόμαχωκ. Να ενημερώσω πως τα παιδιά είναι μαζί και είναι καλά. Τους αγαπώ.

Κωλόγερος, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, τέτοιοι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν περνάει συχνά από την πιάτσα τελευταία και του έχω βάλει απουσίες χαχαχαχ.

Ζεμπού, ο αγαθός γίγαντας, ντουλάπα τον λέω χαχαχαχ. Ψυχούλα αλλά και ευέξαπτος, χαλάρωσε ρε.

Τζιμάρας, πολύ καλός φίλος, αδελφός και περνάμε τέλεια, δεν ήρθε φέτος λόγω καραντίνας από το νησί αλλά θα τον δω στο νησί το καλοκαίρι. Χάσαμε το θρύλο φέτος ρε κολλητέ.

Wired, είναι από τα πιο συγκροτημένα μυαλά που έχω γνωρίσει. Ψυχαναλυτής μου σε μια δύσκολη περίοδο χαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε. Γράψε κανα βιβλίο.

Ροντ, και αυτός καλός φίλος, καλό παιδί και χαλαρός. Η καραντίνα δεν μας αφήνει να πάμε στο καφέ να τα πιούμε βλέποντας μπαλίτσα.

Ξέχασα κανένα?
Καλημέρα μίστερ Νικοτριβη

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα σας.

Ξέχασα κανένα?
Ωραία τα είπες ρε μπαγάσα, να είμαστε καλά και να περνάμε καλά κόντρα στο ρεύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom