Η διαδικασία της κάθαρσης εκκίνησε.
Ο κάθε ένας έχει την θέση του.
Και τα σκουπίδια την δική τους.
Αναρωτιέμαι αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα πίνοντας τον πρωινό σου καφέ να αποκαλείς κάποιον “σκουπίδι” χωρίς ουσιαστικά να τον γνωρίζεις και χωρίς ποτέ να έχετε ανταλλάξει δύο πραγματικές κουβέντες. Και πως θα πρέπει να αισθάνομαι εγώ βλέποντας έναν άγνωστο να με αποκαλεί “σκουπίδι” το πρωΐ που ξυπνάω για να πάω τον γιο μου στο σχολικό έχοντας περάσει μία φρικτή βραδιά με πόνους στο στομάχι γιατί είχα την έμπνευση να φάω κάτι κακής ποιότητας φυστίκια βραδιάτικο... Blizardeye την προηγούμενη φορά, σχεδόν 3 χρόνια πριν έφτασες στο σημείο να απειλήσεις ευθέως την διεύθυνση του site ότι εσύ και όσοι σε “ακολουθούν” θα φύγετε από το μπου αν δεν με διαγράψουν και μόνο έτσι τελικά το κατάφερες. Το είπα ξανά εχθές, το νήμα έχει πολλούς αξιοπρεπείς και ευγενικούς ανθρώπους, εσύ και ο Popov δεν είστε μέσα σε αυτούς.
Η φράση «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» λέγεται για κάποιον που, επειδή αισθάνεται ενοχή, αντιδρά σε κάτι που συνήθως λέγεται θεωρώντας το υπαινιγμό για τον ίδιο, ακριβώς όπως αντιδρά κάποιος όταν εξαγριώνεται από τον ερεθισμό που του προκαλούν οι μύγες.
Γράφεις παροιμίες, με σκοπό για ακόμα μία φορά να πουλήσεις κακής ποιότητας πνεύμα, ενώ είναι σαφές ότι αναφέρεσαι σε εμένα, αφού έχεις ήδη απειλήσει εχθές ότι "θα επιληφθείς προσωπικά του θεματός μου". Είσαι κακός και με χαμηλή νοημοσύνη, εφιαλτικός συνδυασμός. Να σου θυμίσω -πάλι- την προηγούμενη φορά που η διεύθυνση του site βλέποντας την ξεκάθαρη αδικία εις βάρος μου, δεν είχε συμφωνήσει να με διαγράψει, ότι εσύ έκανες αυτό το γελοίο:
Λοιπόν.
Δεν μας σέβονται και άρα φεύγουμε από εδώ.
Θα ενημερωθείτε με e mails για το που θα βρισκόμαστε.
Ευχαριστώ το μπου για όσο καιρό μας φιλοξένησε.
Over and Out.
Blizardeye, τόση μεγάλη γελοιότητα σαν την δική σου παραπάνω δεν έχουν όλοι μαζί οι μπαχαλάκηδες του Μπου...
Και πάλι την καλημέρα μου στα υπόλοιπα πραγματικά Αξιοπρεπή μέλη του νήματος, μεταξύ άλλων Erinal, Gauguin, John100 και Annapurna τον οποίο έχω αδικήσει 2 φορές και του ζητώ συγνώμη. Αν διαγράφω, χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε ξανά, αν δεν διαγραφώ ο μπέμπης Blitz θα κλαίει πάλι, άλλα την ίδια στιγμή η αντικειμενικότητα και η δικαιοσύνη στο μπου θα έχουν θριαμβεύσει. Να είστε καλά.
Μισό να σφουγγαρίσω γιατί πιάσαμε πάλι σκουπίδια. Βρομοκοπάει ο τόπος.
Έλα τώρα Zebu να σφουγγαρίσεις, συνέχεια το αναφέρεις, μάλλον μόνο για σφουγγάρισμα και σκούπισμα είσαι ικανός...