Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Η φράση «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» λέγεται για κάποιον που, επειδή αισθάνεται ενοχή, αντιδρά σε κάτι που συνήθως λέγεται θεωρώντας το υπαινιγμό για τον ίδιο, ακριβώς όπως αντιδρά κάποιος όταν εξαγριώνεται από τον ερεθισμό που του προκαλούν οι μύγες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Καλημέρα παιδάκια. Μέσα είναι ζεστά αλλά έξω το δαγκώνεις.

Συνημμένα

• IMG_20201021_081734239_HDR.jpg
    IMG_20201021_081734239_HDR.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 8

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Καλημερα αδέλφια αλήτες πουλιά :hi:

Υπαγω εις οργάνωση συνεργείου δια την αποπεράτωση οικοδομικού έργου :takethis:

ΥΓ: περιμένω και ένα καινούριο κοντέινερ δια την διαμονή τους :)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Η διαδικασία της κάθαρσης εκκίνησε.
Ο κάθε ένας έχει την θέση του.
Και τα σκουπίδια την δική τους.
Αναρωτιέμαι αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα πίνοντας τον πρωινό σου καφέ να αποκαλείς κάποιον “σκουπίδι” χωρίς ουσιαστικά να τον γνωρίζεις και χωρίς ποτέ να έχετε ανταλλάξει δύο πραγματικές κουβέντες. Και πως θα πρέπει να αισθάνομαι εγώ βλέποντας έναν άγνωστο να με αποκαλεί “σκουπίδι” το πρωΐ που ξυπνάω για να πάω τον γιο μου στο σχολικό έχοντας περάσει μία φρικτή βραδιά με πόνους στο στομάχι γιατί είχα την έμπνευση να φάω κάτι κακής ποιότητας φυστίκια βραδιάτικο... Blizardeye την προηγούμενη φορά, σχεδόν 3 χρόνια πριν έφτασες στο σημείο να απειλήσεις ευθέως την διεύθυνση του site ότι εσύ και όσοι σε “ακολουθούν” θα φύγετε από το μπου αν δεν με διαγράψουν και μόνο έτσι τελικά το κατάφερες. Το είπα ξανά εχθές, το νήμα έχει πολλούς αξιοπρεπείς και ευγενικούς ανθρώπους, εσύ και ο Popov δεν είστε μέσα σε αυτούς.

Η φράση «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» λέγεται για κάποιον που, επειδή αισθάνεται ενοχή, αντιδρά σε κάτι που συνήθως λέγεται θεωρώντας το υπαινιγμό για τον ίδιο, ακριβώς όπως αντιδρά κάποιος όταν εξαγριώνεται από τον ερεθισμό που του προκαλούν οι μύγες.
Γράφεις παροιμίες, με σκοπό για ακόμα μία φορά να πουλήσεις κακής ποιότητας πνεύμα, ενώ είναι σαφές ότι αναφέρεσαι σε εμένα, αφού έχεις ήδη απειλήσει εχθές ότι "θα επιληφθείς προσωπικά του θεματός μου". Είσαι κακός και με χαμηλή νοημοσύνη, εφιαλτικός συνδυασμός. Να σου θυμίσω -πάλι- την προηγούμενη φορά που η διεύθυνση του site βλέποντας την ξεκάθαρη αδικία εις βάρος μου, δεν είχε συμφωνήσει να με διαγράψει, ότι εσύ έκανες αυτό το γελοίο:

Λοιπόν.
Δεν μας σέβονται και άρα φεύγουμε από εδώ.
Θα ενημερωθείτε με e mails για το που θα βρισκόμαστε.
Ευχαριστώ το μπου για όσο καιρό μας φιλοξένησε.
Over and Out.
Blizardeye, τόση μεγάλη γελοιότητα σαν την δική σου παραπάνω δεν έχουν όλοι μαζί οι μπαχαλάκηδες του Μπου...

Και πάλι την καλημέρα μου στα υπόλοιπα πραγματικά Αξιοπρεπή μέλη του νήματος, μεταξύ άλλων Erinal, Gauguin, John100 και Annapurna τον οποίο έχω αδικήσει 2 φορές και του ζητώ συγνώμη. Αν διαγράφω, χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε ξανά, αν δεν διαγραφώ ο μπέμπης Blitz θα κλαίει πάλι, άλλα την ίδια στιγμή η αντικειμενικότητα και η δικαιοσύνη στο μπου θα έχουν θριαμβεύσει. Να είστε καλά.

Μισό να σφουγγαρίσω γιατί πιάσαμε πάλι σκουπίδια. Βρομοκοπάει ο τόπος.
Έλα τώρα Zebu να σφουγγαρίσεις, συνέχεια το αναφέρεις, μάλλον μόνο για σφουγγάρισμα και σκούπισμα είσαι ικανός...

:hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Ρε μαλάκα, πόσο μαλάκας είσαι να επιμένεις?

Σεβάστηκα την αρρώστια σου και δεν μίλησα. Αλλά μια δυο τρεις καταντάει ειρωνεία και εμπαιγμός.

Εμπαιιγμό από αρρωστάκια με δήθεν ευγενικό συγκαλυμμένο λόγο, έχεις την αίσθηση ότι δεν θα τον καταλάβαινε ο κάθε νοήμων άνθρωπος?

Άντε και γαμήσου πλέον.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.246
Πόντοι
2.606
Κε Πάμπλο,

Ανεξάρτητα με το τι λέει/γράφει/ νιώθει ο καθένας προς το πρόσωπό σου, για πόσο καιρό θα προσπαθούσες να εισέλθεις σε μια πραγματική παρέα έξω?
Σε ότι με αφορά, θα έκανα 1-2 προσπάθειες το πολύ, μετά πάμε γι' άλλα. Αφού το βλέπεις το κλίμα που υπάρχει.

Καλημέρα σε όλους, υπάγω κι' εγώ...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
Καλημέρα Sithlord και γέροντες.

Αφήστε τα μίση και αγκαλιάστε όλο το κόσμο.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολούμαστε με τα μη ουσιώδη και ... πηδάτε και λίγο ...

Το ελαφό-τατουάζ θέλουμε να δούμε.

.

Συνημμένα

• Gm17.jpg
    Gm17.jpg
    877 KB · Εμφανίσεις: 10

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ρε μαλάκα, πόσο μαλάκας είσαι να επιμένεις?

Σεβάστηκα την αρρώστια σου και δεν μίλησα. Αλλά μια δυο τρεις καταντάει ειρωνεία και εμπαιγμός.

Εμπαιιγμό από αρρωστάκια με δήθεν ευγενικό συγκαλυμμένο λόγο, έχεις την αίσθηση ότι δεν θα τον καταλάβαινε ο κάθε νοήμων άνθρωπος?

Άντε και γαμήσου πλέον.

Κε Πάμπλο,

Ανεξάρτητα με το τι λέει/γράφει/ νιώθει ο καθένας προς το πρόσωπό σου, για πόσο καιρό θα προσπαθούσες να εισέλθεις σε μια πραγματική παρέα έξω?
Σε ότι με αφορά, θα έκανα 1-2 προσπάθειες το πολύ, μετά πάμε γι' άλλα. Αφού το βλέπεις το κλίμα που υπάρχει.

Καλημέρα σε όλους, υπάγω κι' εγώ...

Καλημέρα σας,

Nick με βρίζεις άσχημα για μία ακόμα φορά. To έχεις ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν, μέχρι που βγήκα εκτός εαυτού και σου έστειλα ένα pm. Μετά έγινα "'αρρωστος". Δεν είναι άρρωστος ένας που σκυλοβρίζει ένα άλλο μέλος χωρίς να το γνωρίζει, άλλα είναι "'αρρωστο" το μέλος που αντιδρά σε αυτό... μάλιστα.

Eraser, δεν προσπαθώ να μπω στην παρέα. Είστε φίλοι αρκετά χρόνια, δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα. Δεν μου αρέσει όμως να υπάρχει ένα νήμα στο μπου στο οποίο δεν μπορώ να γράψω κάτι - όταν θελήσω και πάντα στα όρια της ευπρέπειας και του ευγενούς χιούμορ, επειδή κάποιοι χωρίς συγκεκριμένο λόγο και αιτία, με ονομάζουν "persona non grata", "σκουπίδι", "παράσιτο" κ.ά. και το χειρότερο: Με απειλούν κάθε φορά με διαγραφή "επειδή έχουν τα μέσα"! Σκέψου το παράδειγμα για τον εαυτό σου, να συνέβαινε αυτό σε εσένα σε κάποιο νήμα, θα ήταν οκ και απλά θα το προσπερνούσες;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Θα σε πάω κούρσα με το ταξί ηλίθιε.
Περίμενε.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.246
Πόντοι
2.606
Οι απαντήσεις που ψάχνεις υπάρχουν στο παρελθόν, το οποίο δεν ξεχνάει κανείς γιατί όλοι εδώ είμαστε από την αρχή του νήματος, αλλά και από το προηγούμενο νήμα, με τον Άγιο.
Κατά τα άλλα, όταν θα δω ότι κάπου δε με παίρνει, δεν επιμένω.
Απλά πράγματα.

Καλή συνέχεια και καλή βόλτα με το ταξί του Νικ...:confused:
Προβλέπω να σε πηγαίνει με τις μπάντες!:P :2funny:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Οι απαντήσεις που ψάχνεις υπάρχουν στο παρελθόν, το οποίο δεν ξεχνάει κανείς γιατί όλοι εδώ είμαστε από την αρχή του νήματος, αλλά και από το προηγούμενο νήμα, με τον Άγιο.
Κατά τα άλλα, όταν θα δω ότι κάπου δε με παίρνει, δεν επιμένω.
Απλά πράγματα.

Καλή συνέχεια και καλή βόλτα με το ταξί του Νικ...:confused:
Προβλέπω να σε πηγαίνει με τις μπάντες!:P :2funny:

Στον Άγιο είχα στείλει ένα πολύ ευγενικό pm (το οποίο ξεκινούσε έτσι "Ομότιμα άλλα διαφορετικά μέλη είμαστε όλοι αγαπητέ Άγιε. Αυτό είναι δεδομένο στο μπου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ ευγενικός ο τρόπος σας..." - Eraser, έχω όλο το pm στην διαθεσή σου αν θέλεις) άλλα εκείνος - προς εκπληξή μου - έγραψε το εξής στο νήμα:

Συνημμένα

• Screen Shot Saint 2018-01-14 at 22.24.17.png
    Screen Shot Saint 2018-01-14 at 22.24.17.png
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 11

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
... Αυτά βάλτε τα καλά στο μυαλό σας.

Καλημέρα.
Ο κ. Since1991 είχε στην υπογραφή του το επίθετο ' σοφός '.
Θα θυμάται τις μικρές ώρες του Σαββάτου 13.1.2018 επειδή έγινε σοφότερος.
Επειδή τώρα πια ξέρει και γιατί μιουταριστηκε και ... κυρίως ... ΠΟΙΟΣ τον μιουταρε.
Συνεχίζουμε με τις εργασίες του νήματος.
Ευχαριστώ ιδιαιτατα το Αφεντικό και τους κ.κ. NICK TRIVE, Zebu & popov.
Αυτοί ξέρουν τους λόγους.

Όταν αποφασίζουμε ότι ο κ. Since1991 και ο κάθε κ. Since1991 δεν ανήκει σε εμάς, αυτό σημαίνει ότι τον αγνοούμε παντελώς. Δεν θα γράφουμε δεκάδες σελίδες προσπαθώντας να τον πείσουμε να φυγει.
Ο συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον τρολ. Μειωμένων δυνατοτήτων. Γι αυτό και δεν ασχολούμαι παραπάνω μαζί του.
Παλαιότερα πιο επίμονα νικς από αυτόν μπαναριστηκαν.
Τέρμα λοιπόν οι κουβέντες μαζί του.

Επίσης όταν λείπει ο νηματοθετης, ισχύει ο λόγος του κ. popov.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην χρειαστεί να επανέλθω.

σαλτα γαμησου πουστρακι

Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.

Κάποιος μετράει αντίστροφα ...
Τικ τοκ, τικ τοκ, τικ τοκ ...

Sit back and watch a man fall, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.

Καλημέρα.
Προ 3 λεπτών επιλήφθηκα, προσωπικά, του θέματός σας. :hi:

Θα αλλάξει χρωμα σε λίγο ...

Η διαδικασία της κάθαρσης εκκίνησε.
Ο κάθε ένας έχει την θέση του.
Και τα σκουπίδια την δική τους.

Συνημμένα

• C3OYBrMWAAEQKtd.jpg
    C3OYBrMWAAEQKtd.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 16

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Σας χαιρετώ και με τα δύο κεφάλια ψηλά. Δεν θα γράψω ξανά στο νήμα σας. Φεύγω στην εξορία, στα υπόλοιπα αφιλόξενα και κρύα νήματα του Μπου. Να είστε πάντα ΟΛΟΙ καλά!

(πλάνο: H εξορία από το Judge Dredd)

Συνημμένα

• 863274136_1280x720.jpg
    863274136_1280x720.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom