Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.682
- Πόντοι
- 46.423
μολις γραφτηκα στην ενωση προστασιας του ελληνικου ελαφια....ο σκοπος μου θα ειναι να τα χαιδευω και να τα φροντιζω
Super.
Να γραφτώ και εγω ?
μολις γραφτηκα στην ενωση προστασιας του ελληνικου ελαφια....ο σκοπος μου θα ειναι να τα χαιδευω και να τα φροντιζω
τσιμπουκι σαουλ....ti leei
θα σε πιάσει η προστασία των ελαφιών...
egw sta byzia foraw maskaτσιμπουκι σαουλ....ti leei
συμφωνα με νες ερευνα ο κωρονοιος κολαει απο τα βυζια....
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
εγω βγαζω σουτιεν ρε σαουλegw sta byzia foraw maskaτσιμπουκι σαουλ....ti leei
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
ti leei
εγω προσπαθω αλλα δε ξερω πωςεγω βγαζω σουτιεν ρε σαουλegw sta byzia foraw maskaτσιμπουκι σαουλ....ti leei
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
ναι το διαβασα....δυστυχώς η ζωη ειναι ετσι δεν περιμενει και δεν ρωταει...γιαυτο το θεμα ειναι να ζησουμε οπως θελουμεti leei
ολα οκ saul αν εξαιρεσεις την απωλεια του Sith
egw sta byzia foraw maskaτσιμπουκι σαουλ....ti leei
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
το ειπε το σταρ σημερα για να μην λετε μετα οτι λεω μαλακιες
Η ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, συμπίπτουν με την ημέρα και την χρονολογία. Είναι, δηλαδή, 20 η ώρα και 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και έχουμε 20 Οκτωβρίου και διανύουμε το 2020.
Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην αριθμολογία ο αριθμός 20 θεωρείται ο αριθμός της ζωής και συνδέεται με τη δικαιοσύνη και την ιατρική.
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
το ειπε το σταρ σημερα για να μην λετε μετα οτι λεω μαλακιες
Η ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, συμπίπτουν με την ημέρα και την χρονολογία. Είναι, δηλαδή, 20 η ώρα και 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και έχουμε 20 Οκτωβρίου και διανύουμε το 2020.
Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην αριθμολογία ο αριθμός 20 θεωρείται ο αριθμός της ζωής και συνδέεται με τη δικαιοσύνη και την ιατρική.
ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
Θα προλάβουμε τις φετινές γιορτές άραγε...?
Λιγότερο από 2.5 μήνες έμειναν!
Μα δεν θα καταλαβουμε καθολου γιορτες αφου ολα τα μαγαζια θα ειναι κλειστα τη νυχτα...
Οτι θα γινεται την ημερα και αυτο χωρις συνωστισμους... χωρις σινεμα.. λιγο θεατρο... χωρις event...
παω να πιω ενα ποτακι....ηρθε το τελος
θα μας κλεισουν ολα τα μπαρακια
σας φιλω στα μουτρα
Μα δεν θα καταλαβουμε καθολου γιορτες αφου ολα τα μαγαζια θα ειναι κλειστα τη νυχτα...
Οτι θα γινεται την ημερα και αυτο χωρις συνωστισμους... χωρις σινεμα.. λιγο θεατρο... χωρις event...
μπορεί να καεί από τον χειμωνιάτικο ήλιο, αφού το καλοκαίρι την γλύτωσε...