erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
έλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
ακου μέχρι 20-25 πουτσιες αντέχω μετά άμα θες κι άλλο ξηγησου δάχτυλοέλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
πληρης διαδρομή έμβολου τύπεγια πουτσια πιανετε ενα μεσα εξω?
τι ρομαντικό αγόρι ειλικρινά με συγκινείςακου μέχρι 20-25 πουτσιες αντέχω μετά άμα θες κι άλλο ξηγησου δάχτυλοέλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
στις είκοσι πέντε πουτσιες θα σου προσφέρω σοκολατάκιατι ρομαντικό αγόρι ειλικρινά με συγκινείςακου μέχρι 20-25 πουτσιες αντέχω μετά άμα θες κι άλλο ξηγησου δάχτυλοέλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
Κι εσυ τον πιστεψες;Επέστρεψα μετά από την υπόσχεση του τζιμ ότι θα μου τόνε δώσει. Και αυτά εγώ ξέρετε δεν τα ρισκάρω
Κι εσυ τον πιστεψες;Επέστρεψα μετά από την υπόσχεση του τζιμ ότι θα μου τόνε δώσει. Και αυτά εγώ ξέρετε δεν τα ρισκάρω
ακου μέχρι 20-25 πουτσιες αντέχω μετά άμα θες κι άλλο ξηγησου δάχτυλοέλα μάνα μου θέλεις να κάνεις το κομπρεσέρ;Κλαταρε τα κομπρεσέρ μισφαερ
Ερη, ξερεις ποσο σε σεβομαι. Ψεματα δεν μπορω να σου πω. Πριν λιγο εφυγε το πουτανακι απο την αγκαλια του. Συγγνωμη. Απο πανω του ηθελα να πω.Ζεμπουδι είπε ψέματα;
χαχαχα χαχαχα χαχαχα ρε τι ρουφιάνακι είσαιΕρη, ξερεις ποσο σε σεβομαι. Ψεματα δεν μπορω να σου πω. Πριν λιγο εφυγε το πουτανακι απο την αγκαλια του. Συγγνωμη. Απο πανω του ηθελα να πω.Ζεμπουδι είπε ψέματα;
Παντως, εγω σε θελω στο νημα να μεινεις. Και κακως ειχες φυγει.
στείλε μου το έχω πελώρια ανάγκηΘα στείλω Ντίκπικ αλλά μπορεί να μην πάει όλος μέγιστο επιτρεπόμενο όριο 100 μεγκαμπαιτ
Τιμω το πρωτόκολλο του νηματος. Μην ξεχνιομαστε.χαχαχα χαχαχα χαχαχα ρε τι ρουφιάνακι είσαιΕρη, ξερεις ποσο σε σεβομαι. Ψεματα δεν μπορω να σου πω. Πριν λιγο εφυγε το πουτανακι απο την αγκαλια του. Συγγνωμη. Απο πανω του ηθελα να πω.Ζεμπουδι είπε ψέματα;
θα τον αφαλοκοψω τηρώντας και εγώ το πρωτόκολλο του νήματοςΤιμω το πρωτόκολλο του νηματος. Μην ξεχνιομαστε.χαχαχα χαχαχα χαχαχα ρε τι ρουφιάνακι είσαιΕρη, ξερεις ποσο σε σεβομαι. Ψεματα δεν μπορω να σου πω. Πριν λιγο εφυγε το πουτανακι απο την αγκαλια του. Συγγνωμη. Απο πανω του ηθελα να πω.Ζεμπουδι είπε ψέματα;
Ρε σου λεω ο Αντισθενης απο αποψε πιανει δουλεια με την παρτη του. Μεχρι τα μεσα της εβδομαδας με αυτον θα ασχολειται να ελεγχει και να ανεβαζει τις κριτικες του.θα τον αφαλοκοψω τηρώντας και εγώ το πρωτόκολλο του νήματοςΤιμω το πρωτόκολλο του νηματος. Μην ξεχνιομαστε.χαχαχα χαχαχα χαχαχα ρε τι ρουφιάνακι είσαιΕρη, ξερεις ποσο σε σεβομαι. Ψεματα δεν μπορω να σου πω. Πριν λιγο εφυγε το πουτανακι απο την αγκαλια του. Συγγνωμη. Απο πανω του ηθελα να πω.Ζεμπουδι είπε ψέματα;