Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.929
- Πόντοι
- 46.423
Επέστρεψα μετά από την υπόσχεση του τζιμ ότι θα μου τόνε δώσει. Και αυτά εγώ ξέρετε δεν τα ρισκάρω
Και εγώ θα ήθελα πολύ.
Αλλά μετά τον Τζίμη.
Επέστρεψα μετά από την υπόσχεση του τζιμ ότι θα μου τόνε δώσει. Και αυτά εγώ ξέρετε δεν τα ρισκάρω
μου έταξε σεξΕπέστρεψα μετά από την υπόσχεση του τζιμ ότι θα μου τόνε δώσει. Και αυτά εγώ ξέρετε δεν τα ρισκάρω
Τι θα σου δώσει αν επιτρέπεται...;
έχουμε τίποτα λεφτά να ανοίξουμε τις κάνουλες η θα μείνουν χωρίς φράγκο;ΘΕΙΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!
ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΡΙ!!!!!
ΘΑ ΤΙ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
απειρα χρηματα θα διαθεσει ο θειος...έχουμε τίποτα λεφτά να ανοίξουμε τις κάνουλες η θα μείνουν χωρίς φράγκο;ΘΕΙΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!
ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΡΙ!!!!!
ΘΑ ΤΙ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
Γιστι μετά το Τζίμι δηλαδή;
Βλέπω μπιγκ μπραδερ
ο Τζίμι είναι αδυναμία μου τι να κάνω. Δεν σε σνομπάρω κανέναν δρν σνομπάρωΓιστι μετά το Τζίμι δηλαδή;
Γιατί με σνομπάρετε και οι συμπάθειες με τον Τζίμη δεν κρύβονται ...
Παρεμπιπτόντως το "μωρή" το είπα χαριτολογώντας, καλοπροαίρετα και με σκοπό να σας αλλάξω γνώμη.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιστρέψατε στο καφενείο μας και να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας.
Γιστι μετά το Τζίμι δηλαδή;
Παρεμπιπτόντως το "μωρή" το είπα χαριτολογώντας, καλοπροαίρετα και με σκοπό να σας αλλάξω γνώμη.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιστρέψατε στο καφενείο μας και να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας.
είναι αξιαγάπητος. Τσουτσουνια σκασίλα μου χαχαχα χαχαχαο τζιμ ειναι γλυκοτσουτσουνος και τον προτιμουν τα κοριτσια
ο Τζίμι είναι αδυναμία μου τι να κάνω. Δεν σε σνομπάρω κανέναν δρν σνομπάρωΓιστι μετά το Τζίμι δηλαδή;
Το ξέρουμε ότι είναι η αδυναμία σου ... έχει και το 25ποντο ...
αφου τον θες μονο για σεχείναι αξιαγάπητος. Τσουτσουνια σκασίλα μου χαχαχα χαχαχαο τζιμ ειναι γλυκοτσουτσουνος και τον προτιμουν τα κοριτσια