Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
Όλα τα παιδιά που γνώρισα πάντως προσωπικά, είτε σε αυτό το νημα, είτε στο νήμα της Ταυλανδης, είναι αξιόλογα παιδιά, και η γνωριμία μου μαζί τους ήταν κέρδος που κρατάω από το μπου.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά είναι θλιβερή η εικόνα του όσο για το νήμα ο χαδοδικης νομίζω είναι υπεύθυνος μάζεψε κάτι ακυρους μετά βαϊων και κλάδων που το μοναδικό κριτήριο ήταν ότι γαμαγαν πουτανες και από την άλλη έκλεισε την πόρτα σε νέα μέλη έφυγε και η Έρη και έδεσε το γλυκό

Φίλε το νήμα είναι ένα καφενείο με κάποια τραπέζια.
Ο bliz δεν κάθονταν στα τραπέζια όλη μερα. Ο bliz άνοιγε το καφενείο και ήλεγχε λίγο την κατάσταση να μην μπαίνει ο κάθε μαλακας να πει την αρχιδια του. Γιατί μια αρχιδια ο ένας μια αρχιδια ο άλλος χάλαγε το ήρεμο χαβαλέδιστικο κλίμα. Όπως και οι τσακωμοί χαλούσαν την ηρεμία όταν γίνονταν.
Εσυ ο saul, ο τρουμπης, ο ερειζερ, ο τομα που είσαστε δυνατοί ατακαδοροι έχετε ΠΑΝΤΑ το δικό σας τραπεζάκι σε αυτό το καφενείο.
Δεν σας έδιωξε κανένας. Και αν με κάποιους δεν χνωτιζετε δεν τρέχει και κάτι. Στο τραπεζάκι σας εσείς στο τραπεζάκι τους οι αλλοι. Γνώμη μου
Αν και στον πάτο, καλά τα λες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
Απορία. Όταν γαμαει ο Τζιμακος με το 25ποντο, είναι σαν να γαμαμε εμείς 3 φορές με τα 8ποντα;:think:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Όλα τα παιδιά που γνώρισα πάντως προσωπικά, είτε σε αυτό το νημα, είτε στο νήμα της Ταυλανδης, είναι αξιόλογα παιδιά, και η γνωριμία μου μαζί τους ήταν κέρδος που κρατάω από το μπου.

Ακριβως!
Ένα παρεΐστικο νήμα είναι όπου κάποιοι μπορεί να έρθουν και πιο κοντά και να δημιουργηθεί μια ωραία φιλια!
Κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους όμως ο χαβαλές μας εδώ χαβαλές ως «μέλη του νήματος».

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Η άλλη μαλακια είναι που σου βγάζει δέκα αντιπαραθέσεις μαζί. Αυτό νομίζω είναι το πιο κουραστικό.

Είναι όντως, όταν τραβάει το πράγμα τότε είναι πολύ κουραστικό...

Είναι από αυτά που μπορούν να διορθωθούν πιστεύω...
Είναι πραγματι κουραστικό

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά είναι θλιβερή η εικόνα του όσο για το νήμα ο χαδοδικης νομίζω είναι υπεύθυνος μάζεψε κάτι ακυρους μετά βαϊων και κλάδων που το μοναδικό κριτήριο ήταν ότι γαμαγαν πουτανες και από την άλλη έκλεισε την πόρτα σε νέα μέλη έφυγε και η Έρη και έδεσε το γλυκό

Φίλε το νήμα είναι ένα καφενείο με κάποια τραπέζια.
Ο bliz δεν κάθονταν στα τραπέζια όλη μερα. Ο bliz άνοιγε το καφενείο και ήλεγχε λίγο την κατάσταση να μην μπαίνει ο κάθε μαλακας να πει την αρχιδια του. Γιατί μια αρχιδια ο ένας μια αρχιδια ο άλλος χάλαγε το ήρεμο χαβαλέδιστικο κλίμα. Όπως και οι τσακωμοί χαλούσαν την ηρεμία όταν γίνονταν.
Εσυ ο saul, ο τρουμπης, ο ερειζερ, ο τομα που είσαστε δυνατοί ατακαδοροι έχετε ΠΑΝΤΑ το δικό σας τραπεζάκι σε αυτό το καφενείο.
Δεν σας έδιωξε κανένας. Και αν με κάποιους δεν χνωτιζετε δεν τρέχει και κάτι. Στο τραπεζάκι σας εσείς στο τραπεζάκι τους οι αλλοι. Γνώμη μου
Αν και στον πάτο, καλά τα λες.

:grouphug:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Thaanevaswmayrouspsolaradesgiaantipoina :takethis:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Παιδιά εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έπρεπε να είμαι στο νήμα
Ο Μπλιζ δεν ξέρω γιατί αλλά με τράβηξε με επιμονή αν και του είχα πει ότι δεν κάνω για τέτοια πράγματα
Ισως είμαι από αυτούς που λέει ο μπραμπ ότι με έφερε επειδή γαμαω πουτανες, δεν ξέρω...
Παρ όλα αυτά μπορώ να πω ότι όλα τα παιδιά που γνώρισα έστω και διαδικτυακά μου έμαθαν κάτι.
Ελπίζω ότι έστω και περιστασιακά θα συνεχίσουμε να τα λέμε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.270
Πόντοι
46.423
Όλες οι εφαρμογές έχουν ημερομηνία λήξης για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Οι διαχειριστές το έχουν αναφέρει αυτό επανειλημμένως.

Κάτι περισσότερο θα ξέρουν αυτοί.

Δεν είναι τρελοί να καταστρέψουν ένα προϊόν αν βέβαια εξαιρέσουμε το μοναδικό παράδειγμα της Blackberry.

Η αλλαγή ήταν αναγκαία για λόγους πρακτικούς που μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με πληροφορική μπορούν να κατανοήσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ασχολήθηκε ένας User Experience Designer ούτως ώστε η νέα εφαρμογή να είναι φιλική προς τον χρήστη όπως γίνεται με όλες τις μοντέρνες εφαρμογές και ειδικότερα αυτές των smartphones.

Αυτό είναι σχετικό και με το πόσα χρήματα επενδύθηκαν για την μετάβαση στη νέα εφαρμογή.

Παρατηρείται λοιπόν τώρα το εξής φαινόμενο.

Να προσπαθούν να κάνουν την νέα εφαρμογή να φαίνεται όπως η παλαιά και αυτό για μένα είναι το τεράστιο λάθος.

Πρέπει να σχεδιαστεί εξαρχής.

Kάθε νέα εφαρμογή βγάζει τους χρήστες εκτός comfort zone και σίγουρα οι ηλικιωμένοι έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από τους νεότερους.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Συνημμένα

• A9FE8C76-6D91-4F97-9474-41EBF3066BC7.jpeg
    A9FE8C76-6D91-4F97-9474-41EBF3066BC7.jpeg
    19 KB · Εμφανίσεις: 19

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ο Μπλιζ δεν ξέρω γιατί αλλά με τράβηξε με επιμονή αν και του είχα πει ότι δεν κάνω για τέτοια πράγματα
Ισως είμαι από αυτούς που λέει ο μπραμπ ότι με έφερε επειδή γαμαω πουτανες, δεν ξέρω...
Παρ όλα αυτά μπορώ να πω ότι όλα τα παιδιά που γνώρισα έστω και διαδικτυακά μου έμαθαν κάτι.

Σιθ μην ψάχνεις να βρεις πως και τι!
Και εγώ πουτάνες πηδάω και πολλοί πουτάνες πηδαγαν και είδαν φως και μπήκαν.
Πίνε το καφεδάκι σου και κανε την πλάκα σου με οποιον κανεις κεφι! :grouphug:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Απορία. Όταν γαμαει ο Τζιμακος με το 25ποντο, είναι σαν να γαμαμε εμείς 3 φορές με τα 8ποντα;:think:

Gamiesaigiatitrolareistopoulakimou :tickedoff::tickedoff:
gamiemaigiatitrolarwto25pontopoulakisou.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Δεν μου ελυσες την απορία όμως.

Να ρωτήσεις τα κοριτσα :dunno:

:tooth:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Σιθ μην ψάχνεις να βρεις πως και τι!
Και εγώ πουτάνες πηδάω και πολλοί πουτάνες πηδαγαν και είδαν φως και μπήκαν.
Πίνε το καφεδάκι σου και κανε την πλάκα σου με οποιον κανεις κεφι! :grouphug:

Κοίτα τζιμακο, εγώ προσωπικά σε κάθε έναν εδώ βρίσκω και κάτι
Τώρα αν κάποιος δεν με γουστάρει πρόβλημα του
Από κει και πέρα όμως οφείλω να ομολογήσω ότι το κλίμα παλιά ήταν πολύ καλό, τελευταία όμως είχε τζαζέψει το πράγμα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom