Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606
Έχω καιρό να φάω λαχανοντολμάδες πάντως...:(

Εσυ δουλεύεις φουλ...

Εμάς είναι η περίοδος του κοπροσκυλιασματος τώρα μέχρι να κλεισουμε και να αρχίσουν οι χειμερινές εργασιες!

Θυμάσαι κοντέινερ/εργάτες χαχαχαχαχα
constructions and maintenance

Ήταν πετυχημένοι οι ντολμαδες όπως παντα!!

Με ωραία γέμιση και φανταστική σάλτσα αυγολέμονο πωπω ήταν μούρλια...
Τώρα θέλω μια γεμιστά ακόμη και μπορώ να πω ότι καλά τη βγάλαμε και φέτος το καλοκαίρι :tooth:

Θα τους δοκιμάσω του χρόνου, ελπίζω...

Κάνε μερικά μπάνια να τα κάψεις τα κιλά. Τώρα είναι η καλύτερη θάλασσα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ποπόφ ;;;

Παναγιά μου ο μπαμπούλας.

Πάω να κρυφτώ.

:confused:

Ο κ.popov δεν είναι μπαμπούλας :tickedoff:

Είναι ο Ανακριτής που έχει προστατέψει το νήμα από πολλους χαλβάδες που ήθελαν απλά να κάνουν το κομμάτι τους.
Υπάρχουν πολλά αλλά νήματα όπου μπορούν να πάνε και να κάνουν το τρολαρισμα τους, να βρίσουν, να την πεσουν...

Εδώ είναι ένα καφενείο που μαζεύονται μερικοί παππούδες να πουν 2-3 όμορφες αστειες κουβέντες.

Στο νήμα αυτό δεν χρειαζομαστε τύπους που να εκθειάζουν τη ζωή τους η τύπους που μαζεύτηκαν για να μας το παίξουν κολλητοί για να τους κάνουμε like στις κριτικές τους. Έναν που εχω πρόχειρο στο μυαλό μου την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν του κόψαμε τα like (malakas).

:grouphug:

Το γνωρίζω αυτό.

Το "μπαμπούλας" το ανέφερα αστειεύομενος.

Σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.

:thumbsup:

Το κατάλαβα ότι αστειευοσουν εννοείται. :grouphug:

Όμως καλό είναι να ξερεις ότι ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει μια ιστορία και έχει αφήσει την σφραγίδα του και την προσφορά του!

Όπως εγώ διαβάζοντας το νήμα από την αρχή πρόσεξα ότι ο Βασιλόφρων ήταν υπεύθυνος για το να βρίσκονται στα όρια του εγκεφαλικού όλοι οι παππούδες! :kneel:
Συμπαραστάτης του μέγας ο κωλογερακος :kneel:

Η Έρη με απίστευτες ατάκες!

Ο bliz κάθε πρωί να λέει καλημερα!!!!
Ποσο δύσκολο είναι κάθε μερα, έχεις δεν έχεις κέφια, να μπαίνεις και να καλημεριζεις τους ονους και τους χοίρους του νήματος :kneel:

Η ανάγνωση συνεχίζεται :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606
Η αλλαγή στο σαιτ επληξε βαρύτατα το νήμα δυστυχώς.
Και νομίζω και άλλα νήματα, αλλά το δικό μας...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Εσυ δουλεύεις φουλ...

Εμάς είναι η περίοδος του κοπροσκυλιασματος τώρα μέχρι να κλεισουμε και να αρχίσουν οι χειμερινές εργασιες!

Τώρα θέλω μια γεμιστά ακόμη και μπορώ να πω ότι καλά τη βγάλαμε και φέτος το καλοκαίρι :tooth:

Τώρα είναι μια χαρά...
Μου έκοψε ο Ιανος λίγο τη φορά :tickedoff:

Αλλά από αύριο θα ξεκινήσω πάλι... το Σάββατο θα φτάσει 32 βαθμούς :happy:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.270
Πόντοι
46.423
Ποπόφ ;;;

Παναγιά μου ο μπαμπούλας.

Πάω να κρυφτώ.

:confused:

Ο κ.popov δεν είναι μπαμπούλας :tickedoff:

Είναι ο Ανακριτής που έχει προστατέψει το νήμα από πολλους χαλβάδες που ήθελαν απλά να κάνουν το κομμάτι τους.
Υπάρχουν πολλά αλλά νήματα όπου μπορούν να πάνε και να κάνουν το τρολαρισμα τους, να βρίσουν, να την πεσουν...

Εδώ είναι ένα καφενείο που μαζεύονται μερικοί παππούδες να πουν 2-3 όμορφες αστειες κουβέντες.

Στο νήμα αυτό δεν χρειαζομαστε τύπους που να εκθειάζουν τη ζωή τους η τύπους που μαζεύτηκαν για να μας το παίξουν κολλητοί για να τους κάνουμε like στις κριτικές τους. Έναν που εχω πρόχειρο στο μυαλό μου την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν του κόψαμε τα like (malakas).

Το γνωρίζω αυτό.

Το "μπαμπούλας" το ανέφερα αστειεύομενος.

Σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.

:thumbsup:

Το κατάλαβα ότι αστειευοσουν εννοείται. :grouphug:

Όμως καλό είναι να ξερεις ότι ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει μια ιστορία και έχει αφήσει την σφραγίδα του και την προσφορά του!

Όπως εγώ διαβάζοντας το νήμα από την αρχή πρόσεξα ότι ο Βασιλόφρων ήταν υπεύθυνος για το να βρίσκονται στα όρια του εγκεφαλικού όλοι οι παππούδες! :kneel:
Συμπαραστάτης του μέγας ο κωλογερακος :kneel:

Η Έρη με απίστευτες ατάκες!

Ο bliz κάθε πρωί να λέει καλημερα!!!!
Ποσο δύσκολο είναι κάθε μερα, έχεις δεν έχεις κέφια, να μπαίνεις και να καλημεριζεις τους ονους και τους χοίρους του νήματος :kneel:

Η ανάγνωση συνεχίζεται :coffee:

Είμαι ένας απλός και ταπεινός γεράκος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606

Εσυ δουλεύεις φουλ...

Τώρα είναι μια χαρά...
Μου έκοψε ο Ιανος λίγο τη φορά :tickedoff:

Αλλά από αύριο θα ξεκινήσω πάλι... το Σάββατο θα φτάσει 32 βαθμούς :happy:

Το ξέρω, θα πάω κι' εγώ γιατί ίσως είναι και τα τελευταία.
Ελπίζω πως όχι...
Το καλό είναι ότι το βραδυ επιτέλους δρόσισε.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Η αλλαγή στο σαιτ επληξε βαρύτατα το νήμα δυστυχώς.
Και νομίζω και άλλα νήματα, αλλά το δικό μας...

Ναι φυσικά αυτό είναι αλήθεια...

Υπάρχει όμως όπως είναι φυσικό και μια κόπωση για όσα παιδγια γράφουν χρόνια εδώ...

Η Έρη έκανε μια “χαλάστρα” :tickedoff: :tooth:

Ο bliz πάντως θα γυρίσει γιατί αν δεν τα χώσει στη πλεμπα δεν μπορεί :cool2:

Κατά τα λοιπά ας έχουμε την υγεία μας και όπως λέει το τραγούδι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
Το νούμερο ένα φόρουμ από εκεί που γινόταν ουρά κατάντησε η πουτανα να σαλοναρει χωρίς πελάτες αν ήμουν ιδιοκτήτης του μπουρδέλου και μου έκανε τέτοια δουλειά ο μαλακας που μου ανέλαβε να το αναβαθμίσει θα τον τσιμεντωνα στα λιμανάκια

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Το ξέρω, θα πάω κι' εγώ γιατί ίσως είναι και τα τελευταία.
Ελπίζω πως όχι...
Το καλό είναι ότι το βραδυ επιτέλους δρόσισε.

Να πας οπωσδήποτε...
Πιστεύω θα κρατήσουν ακόμη οι ζεστές!

Το βράδυ θέλει σεντονάκι χαχαχαχαχα

Πάνε οι μέρες που το οκταποντο «σουλατσάριζε» ξεσκέπαστο :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Το νούμερο ένα φόρουμ από εκεί που γινόταν ουρά κατάντησε η πουτανα να σαλοναρει χωρίς πελάτες αν ήμουν ιδιοκτήτης του μπουρδέλου και μου έκανε τέτοια δουλειά ο μαλακας που μου ανέλαβε να το αναβαθμίσει θα τον τσιμεντωνα στα λιμανάκια

Δεν θα στρώσει με τον καιρο αν γίνουν κάποιες διορθώσεις λες;

Εσυ το έζησες από πολύ παλιά και το έχεις δει στις δόξες του βέβαια...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά είναι θλιβερή η εικόνα του όσο για το νήμα ο χαδοδικης νομίζω είναι υπεύθυνος μάζεψε κάτι ακυρους μετά βαϊων και κλάδων που το μοναδικό κριτήριο ήταν ότι γαμαγαν πουτανες και από την άλλη έκλεισε την πόρτα σε νέα μέλη έφυγε και η Έρη και έδεσε το γλυκό

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606

Θέλει χρόνο και να το ξαναμάθεις από την αρχή.
Όσοι ήταν τόσο καιρό δε ξέρω αν έχουν την διάθεση...
Προσωπικά οι νέες λειτουργίες, το γενικότερο στήσιμο που είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, δεν τις έχω ψάξει καθόλου. Δε μου μοιάζουν κακές, αλλά δεν έχω την διάθεση ν' ασχοληθώ. Πιστεύω έτσι σκέφτονται αρκετοί ακόμη.
Το παλιό σαιτ ήταν απλό και πρακτικό.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606

Προσωπικά οι νέες λειτουργίες, το γενικότερο στήσιμο που είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, δεν τις έχω ψάξει καθόλου. Δε μου μοιάζουν κακές, αλλά δεν έχω την διάθεση ν' ασχοληθώ. Πιστεύω έτσι σκέφτονται αρκετοί ακόμη.
το σάιτ αυτό η επιτυχία του ήταν ότι διάβαζες από τον αγράμματο εργάτη με αικιου χάμστερ μέχρι τον πυρηνικό φυσικό τώρα έγινε κάτι που δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι είναι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795

το σάιτ αυτό η επιτυχία του ήταν ότι διάβαζες από τον αγράμματο εργάτη με αικιου χάμστερ μέχρι τον πυρηνικό φυσικό τώρα έγινε κάτι που δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι είναι
Έχει πέσει και πολύ κομματιλα τυπε. Ότι νήμα και να ανοίξει, καταλήγει στο να βρίζονται 3-4 άτομα για τα κομματικά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
Κωλογερε παντα υπήρχαν αυτά δε νομίζω ότι φταίει αυτό νομίζω οι διαχειριστές είναι ιδανικοί αυτόχειρες

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606

Έχει πέσει και πολύ κομματιλα τυπε. Ότι νήμα και να ανοίξει, καταλήγει στο να βρίζονται 3-4 άτομα για τα κομματικά.

Αυτά γινόντουσαν πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια.
Ή στα κομματικά κατέληγε ή σε τρολονήμα.
Εδώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε μια ισορροπία.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
Η άλλη μαλακια είναι που σου βγάζει δέκα αντιπαραθέσεις μαζί. Αυτό νομίζω είναι το πιο κουραστικό.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606
Και τον τελευταίο καιρό έχουμε και τους πανίβλακες, τους δενυπάρχεικορωνοιός...:confused::confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά είναι θλιβερή η εικόνα του όσο για το νήμα ο χαδοδικης νομίζω είναι υπεύθυνος μάζεψε κάτι ακυρους μετά βαϊων και κλάδων που το μοναδικό κριτήριο ήταν ότι γαμαγαν πουτανες και από την άλλη έκλεισε την πόρτα σε νέα μέλη έφυγε και η Έρη και έδεσε το γλυκό

Φίλε το νήμα είναι ένα καφενείο με κάποια τραπέζια.
Ο bliz δεν κάθονταν στα τραπέζια όλη μερα. Ο bliz άνοιγε το καφενείο και ήλεγχε λίγο την κατάσταση να μην μπαίνει ο κάθε μαλακας να πει την αρχιδια του. Γιατί μια αρχιδια ο ένας μια αρχιδια ο άλλος χάλαγε το ήρεμο χαβαλέδιστικο κλίμα. Όπως και οι τσακωμοί χαλούσαν την ηρεμία όταν γίνονταν.
Εσυ ο saul, ο τρουμπης, ο ερειζερ, ο τομα που είσαστε δυνατοί ατακαδοροι έχετε ΠΑΝΤΑ το δικό σας τραπεζάκι σε αυτό το καφενείο.
Δεν σας έδιωξε κανένας. Και αν με κάποιους δεν χνωτιζετε δεν τρέχει και κάτι. Στο τραπεζάκι σας εσείς στο τραπεζάκι τους οι αλλοι. Γνώμη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom