κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.074
- Πόντοι
- 19.795
Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Γιατί φωνάζουμε;
Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Για να κοιτάξεις το μέηλ σου...Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Γιατί φωνάζουμε;
Tο (τα) είδα.Για να κοιτάξεις το μέηλ σου...Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Γιατί φωνάζουμε;
150 το πρώτο, που είναι από πίσω μου με το πηρούνι στο χέρι, 100 το δεύτερο. Αν πούμε ότι τα βαθμολογούμε με τιμοκατάλογο.Tο (τα) είδα.Για να κοιτάξεις το μέηλ σου...Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Γιατί φωνάζουμε;
Είναι πιπινια για την μασσελα μου. Φευ.150 το πρώτο, που είναι από πίσω μου με το πηρούνι στο χέρι, 100 το δεύτερο. Αν πούμε ότι τα βαθμολογούμε με τιμοκατάλογο.Tο (τα) είδα.Για να κοιτάξεις το μέηλ σου...Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Γιατί φωνάζουμε;
Μόλις στου στάλθηκαν υπηρεσιακώς...Τι κοιτάμε ρε παιδγιά....
Αυτά είναι,,,Μόλις στου στάλθηκαν υπηρεσιακώς...Τι κοιτάμε ρε παιδγιά....
Εντάξει ρε μπραμπ ίσως είναι έτσι που τα λες, αλλά όταν λες για βαρετές συζητήσεις και για γαμησια σε πουτάνες μου κάνει εντύπωσηελαβα αρκετα πιεμ απο παιδια που νομιζαν οτι τους καταδεικνυω μιας και ηταν απο τους προσφατους προσκαλεσμενους θαμωνες εκδηλωσα την δικη μου εκτιμηση για την ερωτηση γιατι το νημα εγινε για τον μπουτσο αυτη η κατασταση με τις προσκλησεις με ποιο κριτηριο δεν γνωριζω σε ατομα που δεν εμπεναν εκουσια απο μονοι τους γιατι πιστευαν οτι ταιριαζουν στην παρεα να δουν αν κολλανε αν γουσταρουν οι αλλοι τον γραπτο τους λογο αλλα μπηκαν φυτευτοι απο καποιον εφεραν τα αποτελεσματα αυτα και μιλαω για κατασταση 2-3 ετων οχι τωρινη αφορα πολλους που μπηκαν.το να με καλεσει καποιος εμενα να γραφω σε πολιτικα θεματα υπαρχει περιπτωση να σταθω αφου δεν εχω ιδεα δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση δεν ειμαι πολιτοικοποιημενος ειμαι ασχετος δεν θα ειμαι βαρετος ?κι αν τελικα μπω και γραψω δεν θα με αποβαλλει το ιδιο το κοινο ?ο χασοδικης εβαλε φραχτη σε καινουργια μελη που θελαν να γραψουν γιατι νομιζαν οτι ταιριαζαν λες και μπαιναν σε κανα χωραφι να κλεψουν γιδια αντι να αφησει να μπει οποιος θελει αν δεν ταιριαζε θα τον πεταγαμε οι αλλοι εξω με τον τροπο μας.για μενα πριν δεις το νικ αυτου που γραφει να ξερεις αυτον που το γραφει να λες αυτο ειναι του ταδε εγω εμπαινα και εβλεπα απειρες αναρτησεις σελιδες επι σελιδων βαρετων συζητησεων, γαμησιων σε πουτανες και δεν ξερω τι αλλο
εκλαμβανω οτι το παιρνεις προσωπικα ενω εγω δεν ημουν δεικτικος στο προσωπο σου τεσπα ναι ειναι οξυμωρο ακραια οξυμωρο αλλα απο την αλλη υπαρχουν εκατονταδες θεματα για πουτανες γιατι πρεπει να γινει κι αυτο? ενας καφενες δεν περισσευε σε ενα ολοκληρο σαιτ να μην ειναι γεματος καποτες?Εντάξει ρε μπραμπ ίσως είναι έτσι που τα λες, αλλά όταν λες για βαρετές συζητήσεις και για γαμησια σε πουτάνες μου κάνει εντύπωσηελαβα αρκετα πιεμ απο παιδια που νομιζαν οτι τους καταδεικνυω μιας και ηταν απο τους προσφατους προσκαλεσμενους θαμωνες εκδηλωσα την δικη μου εκτιμηση για την ερωτηση γιατι το νημα εγινε για τον μπουτσο αυτη η κατασταση με τις προσκλησεις με ποιο κριτηριο δεν γνωριζω σε ατομα που δεν εμπεναν εκουσια απο μονοι τους γιατι πιστευαν οτι ταιριαζουν στην παρεα να δουν αν κολλανε αν γουσταρουν οι αλλοι τον γραπτο τους λογο αλλα μπηκαν φυτευτοι απο καποιον εφεραν τα αποτελεσματα αυτα και μιλαω για κατασταση 2-3 ετων οχι τωρινη αφορα πολλους που μπηκαν.το να με καλεσει καποιος εμενα να γραφω σε πολιτικα θεματα υπαρχει περιπτωση να σταθω αφου δεν εχω ιδεα δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση δεν ειμαι πολιτοικοποιημενος ειμαι ασχετος δεν θα ειμαι βαρετος ?κι αν τελικα μπω και γραψω δεν θα με αποβαλλει το ιδιο το κοινο ?ο χασοδικης εβαλε φραχτη σε καινουργια μελη που θελαν να γραψουν γιατι νομιζαν οτι ταιριαζαν λες και μπαιναν σε κανα χωραφι να κλεψουν γιδια αντι να αφησει να μπει οποιος θελει αν δεν ταιριαζε θα τον πεταγαμε οι αλλοι εξω με τον τροπο μας.για μενα πριν δεις το νικ αυτου που γραφει να ξερεις αυτον που το γραφει να λες αυτο ειναι του ταδε εγω εμπαινα και εβλεπα απειρες αναρτησεις σελιδες επι σελιδων βαρετων συζητησεων, γαμησιων σε πουτανες και δεν ξερω τι αλλο
1ον όσον αφορά τις βαρετές συζητήσεις το βρισκω πολύ αυστηρό γιατί ούτε ειδική θεματολογία είχε το νήμα ούτε είναι δυνατόν όλα να αρέσουν όλους
2ον όσον αφορά τα γαμησια σε πουτανες μέσα σ'ένα σαιτ που λέγεται μπουρδέλα και είναι ο λόγος που οι περισσότεροι μπήκαμε το βρισκω ελαφρώς οξύμωρο
Τά κορίτσια μου
εγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και εμενα δεν μου αρεσουν οι συνεχεις κουβεντες για πουτανες αλλα δεν με ενοχλουν κιολας.
Διαφωνω ριζικα οτι αμα μιλησω πολιτικα ΕΔΩ μεσα θα τσακωθω,εχω τσακωθει και για πολιτικα και για αθλητικα σε ολα τα νηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο εδω.
και για να κλεισω....
ΘΕΙΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ!!!!
θα κλαψουνε μανουλες παλιοκουρελα αεκτση,νεοδημοκρατη με φιλοσυριζαικα αισθηματαεγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και εμενα δεν μου αρεσουν οι συνεχεις κουβεντες για πουτανες αλλα δεν με ενοχλουν κιολας.
Διαφωνω ριζικα οτι αμα μιλησω πολιτικα ΕΔΩ μεσα θα τσακωθω,εχω τσακωθει και για πολιτικα και για αθλητικα σε ολα τα νηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο εδω.
και για να κλεισω....
θείο θες να τσακωθούμε λίγο?
θα κλαψουνε μανουλες παλιοκουρελα αεκτση,νεοδημοκρατη με φιλοσυριζαικα αισθηματαεγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και για να κλεισω....
εχει θειο...στεκομαστε ολοι διπλα στο πλευρο της ηρωικης κρασνονταρ και του συμπαθη Μπερκθα κλαψουνε μανουλες παλιοκουρελα αεκτση,νεοδημοκρατη με φιλοσυριζαικα αισθηματαεγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και για να κλεισω....
θείο έχει αγώνες σήμερα?
το έχω χασει λίγο τις τελευταίες μέρες και δε ξέρω τι συμβαίνει
Όχι ρε μπραμπ, δεν το παίρνω προσωπικάεκλαμβανω οτι το παιρνεις προσωπικα ενω εγω δεν ημουν δεικτικος στο προσωπο σου τεσπα ναι ειναι οξυμωρο ακραια οξυμωρο αλλα απο την αλλη υπαρχουν εκατονταδες θεματα για πουτανες γιατι πρεπει να γινει κι αυτο? ενας καφενες δεν περισσευε σε ενα ολοκληρο σαιτ να μην ειναι γεματος καποτες?Εντάξει ρε μπραμπ ίσως είναι έτσι που τα λες, αλλά όταν λες για βαρετές συζητήσεις και για γαμησια σε πουτάνες μου κάνει εντύπωσηελαβα αρκετα πιεμ απο παιδια που νομιζαν οτι τους καταδεικνυω μιας και ηταν απο τους προσφατους προσκαλεσμενους θαμωνες εκδηλωσα την δικη μου εκτιμηση για την ερωτηση γιατι το νημα εγινε για τον μπουτσο αυτη η κατασταση με τις προσκλησεις με ποιο κριτηριο δεν γνωριζω σε ατομα που δεν εμπεναν εκουσια απο μονοι τους γιατι πιστευαν οτι ταιριαζουν στην παρεα να δουν αν κολλανε αν γουσταρουν οι αλλοι τον γραπτο τους λογο αλλα μπηκαν φυτευτοι απο καποιον εφεραν τα αποτελεσματα αυτα και μιλαω για κατασταση 2-3 ετων οχι τωρινη αφορα πολλους που μπηκαν.το να με καλεσει καποιος εμενα να γραφω σε πολιτικα θεματα υπαρχει περιπτωση να σταθω αφου δεν εχω ιδεα δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση δεν ειμαι πολιτοικοποιημενος ειμαι ασχετος δεν θα ειμαι βαρετος ?κι αν τελικα μπω και γραψω δεν θα με αποβαλλει το ιδιο το κοινο ?ο χασοδικης εβαλε φραχτη σε καινουργια μελη που θελαν να γραψουν γιατι νομιζαν οτι ταιριαζαν λες και μπαιναν σε κανα χωραφι να κλεψουν γιδια αντι να αφησει να μπει οποιος θελει αν δεν ταιριαζε θα τον πεταγαμε οι αλλοι εξω με τον τροπο μας.για μενα πριν δεις το νικ αυτου που γραφει να ξερεις αυτον που το γραφει να λες αυτο ειναι του ταδε εγω εμπαινα και εβλεπα απειρες αναρτησεις σελιδες επι σελιδων βαρετων συζητησεων, γαμησιων σε πουτανες και δεν ξερω τι αλλο
1ον όσον αφορά τις βαρετές συζητήσεις το βρισκω πολύ αυστηρό γιατί ούτε ειδική θεματολογία είχε το νήμα ούτε είναι δυνατόν όλα να αρέσουν όλους
2ον όσον αφορά τα γαμησια σε πουτανες μέσα σ'ένα σαιτ που λέγεται μπουρδέλα και είναι ο λόγος που οι περισσότεροι μπήκαμε το βρισκω ελαφρώς οξύμωρο