Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.033
Πόντοι
28.246

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.033
Πόντοι
28.246
Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Γιατί φωνάζουμε;
Για να κοιτάξεις το μέηλ σου... :sunglasses:
Tο (τα) είδα.:grin:
150 το πρώτο, που είναι από πίσω μου με το πηρούνι στο χέρι, 100 το δεύτερο. Αν πούμε ότι τα βαθμολογούμε με τιμοκατάλογο. :P

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
Είναι κανείς εδΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Γιατί φωνάζουμε;
Για να κοιτάξεις το μέηλ σου... :sunglasses:
Tο (τα) είδα.:grin:
150 το πρώτο, που είναι από πίσω μου με το πηρούνι στο χέρι, 100 το δεύτερο. Αν πούμε ότι τα βαθμολογούμε με τιμοκατάλογο. :P
Είναι πιπινια για την μασσελα μου. Φευ.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Τι κοιτάμε ρε παιδγιά.... :think::think::think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.033
Πόντοι
28.246
Μόλις έλαβα ένα μήνυμα (e-mail) έχετε όλοι χαιρετισμούς από τον σπαθάτο (excalibur)
Του είπα προκαταβολικά να τσακιστεί και να έρθει πάλι μέσα. Η θέση του τον περιμένει.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ελαβα αρκετα πιεμ απο παιδια που νομιζαν οτι τους καταδεικνυω μιας και ηταν απο τους προσφατους προσκαλεσμενους θαμωνες εκδηλωσα την δικη μου εκτιμηση για την ερωτηση γιατι το νημα εγινε για τον μπουτσο αυτη η κατασταση με τις προσκλησεις με ποιο κριτηριο δεν γνωριζω σε ατομα που δεν εμπεναν εκουσια απο μονοι τους γιατι πιστευαν οτι ταιριαζουν στην παρεα να δουν αν κολλανε αν γουσταρουν οι αλλοι τον γραπτο τους λογο αλλα μπηκαν φυτευτοι απο καποιον εφεραν τα αποτελεσματα αυτα και μιλαω για κατασταση 2-3 ετων οχι τωρινη αφορα πολλους που μπηκαν.το να με καλεσει καποιος εμενα να γραφω σε πολιτικα θεματα υπαρχει περιπτωση να σταθω αφου δεν εχω ιδεα δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση δεν ειμαι πολιτοικοποιημενος ειμαι ασχετος δεν θα ειμαι βαρετος ?κι αν τελικα μπω και γραψω δεν θα με αποβαλλει το ιδιο το κοινο ?ο χασοδικης εβαλε φραχτη σε καινουργια μελη που θελαν να γραψουν γιατι νομιζαν οτι ταιριαζαν λες και μπαιναν σε κανα χωραφι να κλεψουν γιδια αντι να αφησει να μπει οποιος θελει αν δεν ταιριαζε θα τον πεταγαμε οι αλλοι εξω με τον τροπο μας.για μενα πριν δεις το νικ αυτου που γραφει να ξερεις αυτον που το γραφει να λες αυτο ειναι του ταδε εγω εμπαινα και εβλεπα απειρες αναρτησεις σελιδες επι σελιδων βαρετων συζητησεων, γαμησιων σε πουτανες και δεν ξερω τι αλλο
Εντάξει ρε μπραμπ ίσως είναι έτσι που τα λες, αλλά όταν λες για βαρετές συζητήσεις και για γαμησια σε πουτάνες μου κάνει εντύπωση
1ον όσον αφορά τις βαρετές συζητήσεις το βρισκω πολύ αυστηρό γιατί ούτε ειδική θεματολογία είχε το νήμα ούτε είναι δυνατόν όλα να αρέσουν όλους
2ον όσον αφορά τα γαμησια σε πουτανες μέσα σ'ένα σαιτ που λέγεται μπουρδέλα και είναι ο λόγος που οι περισσότεροι μπήκαμε το βρισκω ελαφρώς οξύμωρο :(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.068
Πόντοι
22.785
:wink: :wink:

Τά κορίτσια μου

Συνημμένα

• IMG_20200922_170223.jpg
    IMG_20200922_170223.jpg
    407,3 KB · Εμφανίσεις: 13

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
ελαβα αρκετα πιεμ απο παιδια που νομιζαν οτι τους καταδεικνυω μιας και ηταν απο τους προσφατους προσκαλεσμενους θαμωνες εκδηλωσα την δικη μου εκτιμηση για την ερωτηση γιατι το νημα εγινε για τον μπουτσο αυτη η κατασταση με τις προσκλησεις με ποιο κριτηριο δεν γνωριζω σε ατομα που δεν εμπεναν εκουσια απο μονοι τους γιατι πιστευαν οτι ταιριαζουν στην παρεα να δουν αν κολλανε αν γουσταρουν οι αλλοι τον γραπτο τους λογο αλλα μπηκαν φυτευτοι απο καποιον εφεραν τα αποτελεσματα αυτα και μιλαω για κατασταση 2-3 ετων οχι τωρινη αφορα πολλους που μπηκαν.το να με καλεσει καποιος εμενα να γραφω σε πολιτικα θεματα υπαρχει περιπτωση να σταθω αφου δεν εχω ιδεα δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση δεν ειμαι πολιτοικοποιημενος ειμαι ασχετος δεν θα ειμαι βαρετος ?κι αν τελικα μπω και γραψω δεν θα με αποβαλλει το ιδιο το κοινο ?ο χασοδικης εβαλε φραχτη σε καινουργια μελη που θελαν να γραψουν γιατι νομιζαν οτι ταιριαζαν λες και μπαιναν σε κανα χωραφι να κλεψουν γιδια αντι να αφησει να μπει οποιος θελει αν δεν ταιριαζε θα τον πεταγαμε οι αλλοι εξω με τον τροπο μας.για μενα πριν δεις το νικ αυτου που γραφει να ξερεις αυτον που το γραφει να λες αυτο ειναι του ταδε εγω εμπαινα και εβλεπα απειρες αναρτησεις σελιδες επι σελιδων βαρετων συζητησεων, γαμησιων σε πουτανες και δεν ξερω τι αλλο
Εντάξει ρε μπραμπ ίσως είναι έτσι που τα λες, αλλά όταν λες για βαρετές συζητήσεις και για γαμησια σε πουτάνες μου κάνει εντύπωση
1ον όσον αφορά τις βαρετές συζητήσεις το βρισκω πολύ αυστηρό γιατί ούτε ειδική θεματολογία είχε το νήμα ούτε είναι δυνατόν όλα να αρέσουν όλους
2ον όσον αφορά τα γαμησια σε πουτανες μέσα σ'ένα σαιτ που λέγεται μπουρδέλα και είναι ο λόγος που οι περισσότεροι μπήκαμε το βρισκω ελαφρώς οξύμωρο :(
εκλαμβανω οτι το παιρνεις προσωπικα ενω εγω δεν ημουν δεικτικος στο προσωπο σου τεσπα ναι ειναι οξυμωρο ακραια οξυμωρο αλλα απο την αλλη υπαρχουν εκατονταδες θεματα για πουτανες γιατι πρεπει να γινει κι αυτο? ενας καφενες δεν περισσευε σε ενα ολοκληρο σαιτ να μην ειναι γεματος καποτες?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506

εγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και εμενα δεν μου αρεσουν οι συνεχεις κουβεντες για πουτανες αλλα δεν με ενοχλουν κιολας.
Διαφωνω ριζικα οτι αμα μιλησω πολιτικα ΕΔΩ μεσα θα τσακωθω,εχω τσακωθει και για πολιτικα και για αθλητικα σε ολα τα νηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο εδω.
και για να κλεισω....
ΘΕΙΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ!!!!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606
εγω απο το νημα δεν εφυγα,οι 'νουθεσιες'δεν μου αρεσουν πολυ και ειχε δικιο η ερι που τα πηρε....
και εμενα δεν μου αρεσουν οι συνεχεις κουβεντες για πουτανες αλλα δεν με ενοχλουν κιολας.
Διαφωνω ριζικα οτι αμα μιλησω πολιτικα ΕΔΩ μεσα θα τσακωθω,εχω τσακωθει και για πολιτικα και για αθλητικα σε ολα τα νηματα ΕΚΤΟΣ απο αυτο εδω.
και για να κλεισω....

θείο θες να τσακωθούμε λίγο? :P

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
και για να κλεισω....

θα κλαψουνε μανουλες παλιοκουρελα αεκτση,νεοδημοκρατη με φιλοσυριζαικα αισθηματα :knuppel::knuppel:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606
και για να κλεισω....

θα κλαψουνε μανουλες παλιοκουρελα αεκτση,νεοδημοκρατη με φιλοσυριζαικα αισθηματα :knuppel::knuppel:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

θείο έχει αγώνες σήμερα?
το έχω χασει λίγο τις τελευταίες μέρες και δε ξέρω τι συμβαίνει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
και για να κλεισω....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

θείο έχει αγώνες σήμερα?
το έχω χασει λίγο τις τελευταίες μέρες και δε ξέρω τι συμβαίνει
εχει θειο...στεκομαστε ολοι διπλα στο πλευρο της ηρωικης κρασνονταρ και του συμπαθη Μπερκ

Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ 22:00

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
εκλαμβανω οτι το παιρνεις προσωπικα ενω εγω δεν ημουν δεικτικος στο προσωπο σου τεσπα ναι ειναι οξυμωρο ακραια οξυμωρο αλλα απο την αλλη υπαρχουν εκατονταδες θεματα για πουτανες γιατι πρεπει να γινει κι αυτο? ενας καφενες δεν περισσευε σε ενα ολοκληρο σαιτ να μην ειναι γεματος καποτες?
Όχι ρε μπραμπ, δεν το παίρνω προσωπικά
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί ποτέ δεν με πείραξε το συζητάει ο ένας η ο άλλος
Τουναντίον, μιλάω εντελώς απλά.
Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα καφενείο, γίνονται διάφορες κουβέντες από λογής λογής ανθρώπους.
Όσο ενοχλεί εσένα κάτι, μπορεί να ενοχλεί εμένα κάτι άλλο και πάει λέγοντας
Εάν κάποιος δεν αρέσκεται σε κάτι απλώς αποσύρεται

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
ειμαι της ιδιας αποψης αυτο προσπαθω να πω σε αυτον που εθεσε την ερωτηση γιατι νεκρωσε το νημα γιατι καποιοι επελεξαν να μην γραφουν αφου δεν τους αρεσε ολο αυτο δεν επιχειρησαν αυτοβουλως να οριοθετησουν σε τι πλαισια θα κινειται το νημα :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom