Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έχεις κάνει πολλές επιτυχημένες γνωριμίες/φιλίες από τα μπουζούκια που κράτησαν στον χρόνο? :coffee: :coffee: :coffee:
και εδω μεσα εκανα επιτυχημενες φιλιες που αντεχουν στο χρονο. δεν σε πιανω.. ποιο το ποιντ οτι οσοι ακουνε μπουζουκια ειναι γτπ;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
 Μπορεις να μου δωσεις ενα μικρο review σε πμ για το Dante Alighieri - La Commedia Divina

:hi:
δεν το εχω διαβασει

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606
και εδω μεσα εκανα επιτυχημενες φιλιες που αντεχουν στο χρονο. δεν σε πιανω.. ποιο το ποιντ οτι οσοι ακουνε μπουζουκια ειναι γτπ;

δεν αναφέρθηκα στο μπου...
δεν κρίνω ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά αυτά που έχω δει εγώ με τα μάτια μου....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν αναφέρθηκα στο μπου...
δεν κρίνω ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά αυτά που έχω δει εγώ με τα μάτια μου....
ακου ερειζερ εγω τα κλισε και τα κουτακια δεν τα πολυ γουσταρω. εαν εχω καλη παρεα και θελω να χορεψω θα παω μπουζουκια εαν θελω να ακουσω μουσικη θα παω συναυλια αν θελω να γνωρισω  κοσμο θα τον γνωρισω παντου και το ποιος θα ειναι φιλος μου δεν εξαρταται απο το μερος που τον γνωρισα αλλα απο αυτο που πραττει. δεχομαι τον καθενα να μην του αρεσει κατι φυσικα και το καταλαβαινω. δικαιωμά του και γουστο του και καπελο του. το να μου την πει ομως επειδη εγω εχω αλλες επιλογες σορυ το θεωρω ανωριμο μαζι με το αλλο που ειπες περι φιλιας. Τεσπα η  καπνιλα οντως ειναι απαισια ακομα και για ανθρωπο που καπνιζει. συνηθςω βεβαια σε τετοια μαγαζια ειμαι ντιρλα οποτε ουτε με απασχολησε  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
ακου ερειζερ εγω τα κλισε και τα κουτακια δεν τα πολυ γουσταρω. εαν εχω καλη παρεα και θελω να χορεψω θα παω μπουζουκια εαν θελω να ακουσω μουσικη θα παω συναυλια αν θελω να γνωρισω  κοσμο θα τον γνωρισω παντου και το ποιος θα ειναι φιλος μου δεν εξαρταται απο το μερος που τον γνωρισα αλλα απο αυτο που πραττει. δεχομαι τον καθενα να μην του αρεσει κατι φυσικα και το καταλαβαινω. δικαιωμά του και γουστο του και καπελο του. το να μου την πει ομως επειδη εγω εχω αλλες επιλογες σορυ το θεωρω ανωριμο μαζι με το αλλο που ειπες περι φιλιας. Τεσπα η  καπνιλα οντως ειναι απαισια ακομα και για ανθρωπο που καπνιζει. συνηθςω βεβαια σε τετοια μαγαζια ειμαι ντιρλα οποτε ουτε με απασχολησε  :2funny:

tenor.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ειπα οτι με μαζευουνε με τα φορεια για ενεσιμη καφείνη. Αλλά αν σου κανει καλο να με βλεπεις με ανοικτο στόμα ... δεν θα σε εμποδίσω. ο καθεναςμε τις φαντασιωσεις του  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
δεν ειπα οτι με μαζευουνε με τα φορεια για ενεσιμη καφείνη. Αλλά αν σου κανει καλο να με βλεπεις με ανοικτο στόμα ... δεν θα σε εμποδίσω. ο καθεναςμε τις φαντασιωσεις του  :grin:

Η παρακάτω φαντασίωση είναι καλύτερη ...  :happy:
tenor.gif

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606
ακου ερειζερ εγω τα κλισε και τα κουτακια δεν τα πολυ γουσταρω. εαν εχω καλη παρεα και θελω να χορεψω θα παω μπουζουκια εαν θελω να ακουσω μουσικη θα παω συναυλια αν θελω να γνωρισω  κοσμο θα τον γνωρισω παντου και το ποιος θα ειναι φιλος μου δεν εξαρταται απο το μερος που τον γνωρισα αλλα απο αυτο που πραττει. δεχομαι τον καθενα να μην του αρεσει κατι φυσικα και το καταλαβαινω. δικαιωμά του και γουστο του και καπελο του. το να μου την πει ομως επειδη εγω εχω αλλες επιλογες σορυ το θεωρω ανωριμο μαζι με το αλλο που ειπες περι φιλιας. Τεσπα η  καπνιλα οντως ειναι απαισια ακομα και για ανθρωπο που καπνιζει. συνηθςω βεβαια σε τετοια μαγαζια ειμαι ντιρλα οποτε ουτε με απασχολησε  :2funny:

κε πρόεδρε ένσταση!! διαμαρτύρομαι εντόνως...

ποιος είπε για κουτάκια? αν υπάρχει κάποιος που συχαίνεται τα κουτάκια είμαι εγώ.

αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος μου πει να παω μπουζούκια θα αρνηθώ ευγενικά, από εκεί και πέρα δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.
αφού όμως αυτός μπορεί να κάνει ότι θέλει γιατί εγώ να μην έχω δικαίωμα να κρίνω αυτό που βλέπω?

σε σχέση με το θέμα φιλία, οι φίλοι μου είναι άνθρωποι 10ετίας το λιγότερο, με άλλα λόγια θα πω για κάποιον ότι είναι φίλος όταν το έχει αποδείξει και αφού επίσης φροντίζω πρώτα απ΄όλα να δείξω εγώ ποιος είμαι. να γνωρίσω κάποιον έξω αύριο και να πω ότι αυτός είναι φίλος μου, όχι... λυπάμαι δεν είναι. δεν σημαίνει βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει, αυτό είναι άλλο...
και υπάρχουν βέβαια και μερικές περιπτώσεις, σπάνιες..., που μπορεί να ταιριάξουν οι χημείες κάποιων ανθρώπων πολύ πιο γρήγορα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κε πρόεδρε ένσταση!! διαμαρτύρομαι εντόνως...

ποιος είπε για κουτάκια? αν υπάρχει κάποιος που συχαίνεται τα κουτάκια είμαι εγώ.

αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος μου πει να παω μπουζούκια θα αρνηθώ ευγενικά, από εκεί και πέρα δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.
αφού όμως αυτός μπορεί να κάνει ότι θέλει γιατί εγώ να μην έχω δικαίωμα να κρίνω αυτό που βλέπω?

σε σχέση με το θέμα φιλία, οι φίλοι μου είναι άνθρωποι 10ετίας το λιγότερο, με άλλα λόγια θα πω για κάποιον ότι είναι φίλος όταν το έχει αποδείξει και αφού επίσης φροντίζω πρώτα απ΄όλα να δείξω εγώ ποιος είμαι. να γνωρίσω κάποιον έξω αύριο και να πω ότι αυτός είναι φίλος μου, όχι... λυπάμαι δεν είναι. δεν σημαίνει βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει, αυτό είναι άλλο...
και υπάρχουν βέβαια και μερικές περιπτώσεις, σπάνιες..., που μπορεί να ταιριάξουν οι χημείες κάποιων ανθρώπων πολύ πιο γρήγορα...
σιχαινεσαι τα κουτακια αλλα μου λες οτι στα μπουζουκια δεν γνωριζεις σοβαρο κοσμο για φιλιες. Πρωτον ποιος είπε οτι πας για φιλιες στα μπουζουκια και δευτερον αν αυτο δεν ειναι κουτακια οπως και να το σκεφτω τοτε ποιο ειναι. Δεν σε ξερω μανα μου μπορει να εισαι δεν ξερω και εγω πως απλα σχολιαζω το συγκεκριμενο θεμα και την συγκεκριμενη σου απαντηση.  

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
[size=30pt]ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
[/size]
[size=20pt]Οι ψήφοι της νέας ψηφοφορίας μηδενίστηκαν επειδή τροποποιήθηκαν οι επιλογές της ψηφορορίας.
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω Όνοι και Χοίροι και Φίδι![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom