astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ζειτε σκατογεροι?
:thebigfinger:
κουκλαρα η βιολονιστρια μπλιζ. παρολα αυτα εμεις τα απλα λαικα κοριτσα θελουμε λουσα πουτσα και χορο. σε λαικα μαγαζιαΗ κλασσική μουσική ανυψώνει το ήθος, κυρία.
Ιδού βιολονίστρια εκ Τσεχίας.
εχουμε πεθανει και δεν το ξερουμεζειτε σκατογεροι?
ζειτε σκατογεροι?
κουκλαρα η βιολονιστρια μπλιζ. παρολα αυτα εμεις τα απλα λαικα κοριτσα θελουμε λουσα πουτσα και χορο. σε λαικα μαγαζια
κουκλαρα η βιολονιστρια μπλιζ. παρολα αυτα εμεις τα απλα λαικα κοριτσα θελουμε λουσα πουτσα και χορο. σε λαικα μαγαζια
Στον ανθό της νιότης μας είμεθα!
εχουμε πεθανει και δεν το ξερουμε
βλιαξ . μονο δενδροποταμοςΠολιχνη - Σταυρουπολη for ever !!
δεν παω να πνιγω καλυτερα στο θερμαικο;Όλο το πακέτο δύναται ο κ. brabus να σας το προσφέρει απλόχερα!
εχω χασει καθε ελπιδα με σενα! ποτε θα τα τιναξεις βρε παλιογερε να σε κληρονομησω?!
... ως έχω προείπει, με την διαθήκη μου αφήνω τα πάντα στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την Προστασία του Μεσογειακού Μέρμηγκος! >
Σφάλλετε!
Εις τον Σύλλογον Προστασίας του Μεσογειακού Μέρμηγκος. >
Και αφήστε την πλέμπα να τρέχει στον Βέρτη, τον Χριστοδουλόπουλο και λοιπούς Ρομά και αρλούμπες ...
τώρα και να πάνε, ούτε λουλούδια θα πετάνε, ούτε πιάτα, ούτε αρκουδο-χοροί και τουρκο-τσιφτετέλια, τους έκοψαν και το τσιγάρο οπότε...
έκανε δουλειά ο ίος!
ενω εσυ εισαι καθε μερα στο κοντσερτο της με τον ερειζερ αγκαζε..Και αφήστε την πλέμπα να τρέχει στον Βέρτη, τον Χριστοδουλόπουλο και λοιπούς Ρομά και αρλούμπες ...
το παραδεχομαι με τσακοσεςΕίσθε ρομαντικός και φρονώ ότι ταιριάζετε με τον κ. troubakhs μου, τον κ. κωλό-γερο, τον κ. zebu και πλείστους άλλους αγαπούληδες ...
σε εχω χασειΤο θέμα μας όμως δεν είναι αυτό αυτή την στιγμή.
Το θέμα μας είναι ποίος ήσασταν στην προηγούμενη διαδικτυακή ζωή σας ...
εσενα πρεπει να σε πληγωσε αργρια καμμιά μπουζουκτσου δεν εξηγείται τετοια χαρατώρα και να πάνε, ούτε λουλούδια θα πετάνε, ούτε πιάτα, ούτε αρκουδο-χοροί και τουρκο-τσιφτετέλια, τους έκοψαν και το τσιγάρο οπότε...
έκανε δουλειά ο ίος!