iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τι κάνεις Νικόλα; Όλα καλά;Γεια σου Ηλία.
Τι κάνεις Νικόλα; Όλα καλά;Γεια σου Ηλία.
Έτσι θέλουν τους άντρες σήμερα οι γυναίκεςβρε σου λέω άντρες φουλ πόδια στήθος.. Και δεν είναι όλοι αθλητές στο κάτω κάτω
Βλέπω Έρη προκαλείς πανικό στον ανδρικό πληθυσμό ;)γειά σου ιουυυ
Χαίρετε αγαπητέ...Ευτυχείτε κ. Λιάκουρα!
Όχι Λίάκο.Τι κάνεις Νικόλα; Όλα καλά;
με τα λόγια λένε στο χωριό μου κτίζει ανωγια και κάτωγιαΒλέπω Έρη προκαλείς πανικό στον ανδρικό πληθυσμό ;)
Δεν είμαστε και κοντά γμτ να σε βγάλω μια βόλτα να τα πούμε.Τώρα που έταξα γλυκό παγωτό στο Νίκο μου ήρθε όρεξη για μια βαφλα
αυτό υποψιάζομαι...Έτσι θέλουν τους άντρες σήμερα οι γυναίκες
δεν γνωριζω πως θα εισαι αστο καλυτερα..Στον δειχνω απο φωτοάκου ατλα επειδή εδώ όλοι τον έχουν μικρό μικροσκοπικό θα έλεγα θα σε δω εγώ θα πιστοποίησω ότι τον έχεις τόσο δα γιατί φοβάμαι μην σε διώξουν εδώ οι αλήτες λόγω πόντων
βρε σου λέω άντρες φουλ πόδια στήθος.. Και δεν είναι όλοι αθλητές στο κάτω κάτω
Μα εδώ δεν μιλάμε, γράφουμεμε τα λόγια λένε στο χωριό μου κτίζει ανωγια και κάτωγια
άνετα.. Με δύο άντρακλες ποια τη χάρη μου :-* :-(Δεν είμαστε και κοντά γμτ να σε βγάλω μια βόλτα να τα πούμε.
Αααα δεν θα σε έβγαζα μόνος κιόλας , θα γνώριζες και τον Τζίμ, είναι εδώ και θα τον δω αργότερα.
δεν γνωριζω πως θα εισαι αστο καλυτερα..Στον δειχνω απο φωτο
Και με πρακτική αξία...Τι να την κάμει την φωτό; Φάτε μάτια ψάρια;
Στείλτε της ένα ομοίωμα από γύψο. Θα της είναι σαφώς πιο χρήσιμο.
Τι να την κάμει την φωτό; Φάτε μάτια ψάρια;
Στείλτε της ένα ομοίωμα από γύψο. Θα της είναι σαφώς πιο χρήσιμο.
ατλα ήσουν μια όαση στο σκοτάδι της αγαμίας μια πηγή στην έρημο του αραχνιασμενου μου αιδοίου και με απορρίπτεις; :Sδεν γνωριζω πως θα εισαι αστο καλυτερα..Στον δειχνω απο φωτο