Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
να πιείτε ένα ποτάκι κ για εμένα εγώ ξέρεις πόσο σε αγαπώ Νικόλα μην τα λέμε αυτά εδώ.
Ξέρω πως με αγαπάς και εγώ σε αγαπώ επίσης. Να τα λέμε δεν πειράζει.
Θα πιούμε ένα ποτάκι στη υγειά σου.

Για τον Τζιμ επίσης θα σου πω για να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι, ότι ενάμιση μήνα πριν εν μέσω κορονοιού, όταν έμαθε για ένα σημαντικό χειρουργείο που θα έκανα, πήγε και βρήκε εκκλησία προστάτιδα σε ένα χωρίο μακριά από εκεί που μένει, ήταν κλειστή, έμαθε ποιος έχει τα κλειδιά και κατα΄φερε να ανάψει κερί.
Επίσης μου έστειλε εικόνες από πολύ γνωστή εκκλησία της Ελλάδος.
Και σήμερα ήθελε να έρθει να τιμήσει τη μνήμη της μάνας μου που πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα βρήκα να κοιμάται στο κρεβάτι της χωρίς κανένα νόσημα. Έτσι απλά κοιμήθηκε.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Για τον Τζιμ επίσης θα σου πω για να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι, ότι ενάμιση μήνα πριν εν μέσω κορονοιού, όταν έμαθε για ένα σημαντικό χειρουργείο που θα έκανα, πήγε και βρήκε εκκλησία προστάτιδα σε ένα χωρίο μακριά από εκεί που μένει, ήταν κλειστή, έμαθε ποιος έχει τα κλειδιά και κατα΄φερε να ανάψει κερί.
Και σήμερα ήθελε να έρθει να τιμήσει τη μνήμη της μάνας μου που πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα βρήκα να κοιμάται στο κρεβάτι της χωρίς κανένα νόσημα. Έτσι απλά κοιμήθηκε.....
Νικόλα μου να έχεις την ευχή της. Δεν έχω λόγια συνήθως για αυτά. Δύσκολη μέρα για εσένα αλλά είσαι σε καλά χέρια. Αν βρείτε χρόνο πάρτε ένα τηλ να σας ακούσω.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Το φαντάστηκα ότι αυτό εννοούσες όταν μίλησες για ημέρα μνήμης. Ξέρω ότι θα ακουστεί κοινότοπο αλλά όσο τους θυμόμαστε φίλε μου είναι εδώ μαζί μας και τους κουβαλάμε μαζί μας, τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ για τις δικές μου απώλειες. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι και να την κάνεις περήφανη  :grouphug:

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
θα αποκτήσεις κιλα και μετά δεν θα έχεις καμιά ελπίδα για το αραχνιασμένο αιδοίο σου
Μην αποκτήσεις και διαβητη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα αποκτήσεις κιλα και μετά δεν θα έχεις καμιά ελπίδα για το αραχνιασμένο αιδοίο σου
εμείς να δεις δεν θα τα πάμε καλά. Ούτε ένα γλυκάκι δεν με αφήνετε να φαγουλισω  :-( :tickedoff:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Νικόλα μου να έχεις την ευχή της. Δεν έχω λόγια συνήθως για αυτά. Δύσκολη μέρα για εσένα αλλά είσαι σε καλά χέρια. Αν βρείτε χρόνο πάρτε ένα τηλ να σας ακούσω.

Θα σε πάρω....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το φαντάστηκα ότι αυτό εννοούσες όταν μίλησες για ημέρα μνήμης. Ξέρω ότι θα ακουστεί κοινότοπο αλλά όσο τους θυμόμαστε φίλε μου είναι εδώ μαζί μας και τους κουβαλάμε μαζί μας, τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ για τις δικές μου απώλειες. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι και να την κάνεις περήφανη  :grouphug:
:grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
να δεις που θα σε φανε οι ζαργανες εσενα ανοιχτα της πειραικης...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.743
Πόντοι
25.467

Να ζήσεις να την θυμάσαι.

Είμαι σίγουρος ότι θα σε βλέπει από ψηλά.

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί κάλε εγώ από αγνο ενδιαφέρω το λέω, για την δικιά σου υγειά κατάλαβες;

δεν είναι ανάγκη να είναι ένα ταψί, άλλα ένα μικρο πιάτο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί κάλε εγώ από αγνο ενδιαφέρω το λέω, για την δικιά σου υγειά κατάλαβες;

δεν είναι ανάγκη να είναι ένα ταψί, άλλα ένα μικρο πιάτο.
είμαι πολύ θλιμμένη που μου φέρεσαι έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom