erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
άγιε εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις κ έρωτες. Οπότε ξέχνα τοΤο πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, καλή μου.
άγιε εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις κ έρωτες. Οπότε ξέχνα τοΤο πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, καλή μου.
θα μπαρκαρω σε τσιγαραδικα να κανω λεφτα και θα ερθω να σε ζητησωάγιε εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις κ έρωτες. Οπότε ξέχνα το
εικοτολογω οτι θα παρεις τον πουλο απο το νημα με τετοια δηλωση
τι θες να κλαίω; άκουσε με τα πράγματα είναι σοβαρά. Εσύ έχεις πουτσο εγώ θέλω πουτσο. Μην τα μπερδεύουμε με συναίσθημα τα πράγματα. Γελάω κλαίω δεν έχει σημασία. Ναι;Εκανα εξομολογηση και γελασε
Ποτε ξανα
νικολινο μου μωρο ατελειωτον θέλεις μια αγκαλίτσα; (μπας κ μετά μου κάτσεις από λάθος;)
άγιε εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις κ έρωτες. Οπότε ξέχνα το
δεν μπορώ να σε ακούω έτσι νικολινο. Να σου φέρω ένα παγωτάκι;Ναι αγάπη, πάρε με μια αγκαλίτσα το έχω ανάγκη.Λάθος θα είναι να μην σου κάτσω.
Αλλά όχι σήμερα κουκλάρα μου. μην με παρεξηγείς. Από αύριο....
ρε άγιε γιατί όλοι ρίχνουν πλέον σποτριχωσεις αβέρτα;Αφού είμαστε πλασμένοι ο ένας για την άλλη.
Πες μου μόνον ότι είσαι άτριχη. Τέλος!
Δεν θέλω ευχαριστώ που με σκέφτεσαι όμως. :-*δεν μπορώ να σε ακούω έτσι νικολινο. Να σου φέρω ένα παγωτάκι;
ρε άγιε γιατί όλοι ρίχνουν πλέον σποτριχωσεις αβέρτα;
άκου ατλα επειδή εδώ όλοι τον έχουν μικρό μικροσκοπικό θα έλεγα θα σε δω εγώ θα πιστοποίησω ότι τον έχεις τόσο δα γιατί φοβάμαι μην σε διώξουν εδώ οι αλήτες λόγω πόντωνΜην φοβασαι δεν μπερδευω τιποτα.
είσαι τόσο ρομαντικός ρε τρουμπ πως πιστεύεις ότι μπορεί να κάνουμε χωριό εμείς; εσύ θα μου μιλάς για παπαρούνες και εγώ για πιπες. Αλήθεια γίνεται δουλειά έτσι;θα μπαρκαρω σε τσιγαραδικα να κανω λεφτα και θα ερθω να σε ζητησω
βρε σου λέω άντρες φουλ πόδια στήθος.. Και δεν είναι όλοι αθλητές στο κάτω κάτωΕίναι της μοδός οι λοατκι.
γειά σου ιουυυΚαλησπέρα σε όλους
Καλησπέρα σε όλους